90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Да, наистина са изсмукани от пръстите вече. Хареса ми новият сезон на "90 дни до сватбата", абсолютно  всички двойки. И Джибри/Миона, и Коби/Емили, и Гийермо/Кара... Сега от "Заживяха ли щастливо" са ми интересни само Билял и Шайда   

# 136
  • Швейцария
И аз ги гледам. На мен ми е интересно какво става при тях. При Билал и Шайда разбирам и двете страни, но не знам как ще стане това насила да накараш някой да ти прави дете. Това дето Джени счупила Сумит с Кама сутра беше идея на Сумит, той я завлече на курс. Гледам и 90 дни Карибите, там също ми е интересно.

# 137
  • Sunshine state
Аз нямам време напоследък от БГ риалити формати да гледам 90 дни, но попреглеждам някои видеа и коментари към тях.

# 138
  • Sofia

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 20:16 от Doli

# 139
Аз нямам време напоследък от БГ риалити формати да гледам 90 дни, но попреглеждам някои видеа и коментари към тях.
Същото и при мен, хаха.  Опитвам да следя Игри на волята, Фермата, Къщата на инфлуенсърите, а тъй като имам абонамент на Войо до края на годината, който не съм ползвал изобщо... искам да изгледам целия сезон на Сървайвър, който излъчваха през пролетта, 30 епизода е. Ще видим кога. Явно ще е след като свърши Игри на волята след 2 седмици. А и един гръцки сериал по AXN WНITE... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 140
  • Sofia

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:15 от Doli

# 141
  • София /Абсурдистан
Ах Миона! Това момиче е от бялата раса, с каква цел се прави на мулатка Simple Smile

# 142
И защо е по бански в Дисниленд? Simple Smile

# 143
И Миона и Джибри имат някакъв фетиш към розовото. Най-вече той.

# 144
Английската версия я излъчваха до 12 епизод и ей така от нищото просто я спряха (може би са я канселирали или ще го излъчват на два сезона, което ще е тъпо). Ама и без това не бяха особено интересни там. Май една двойка имаше шанс - мексиканецът и русичката англичанка. При тях основният проблем беше дали да живеят в Англия или в Мексико, ама той все пак отстъпи.

Гледах и някакви части с Цезър. Човекът се опитваше да сваля и мачмейкърката май. Странно беше, че другите двама си казаха щата, а той - от Америка, ама останах с впечатлението, че всеки от 4-мата кандидати за украинки очакваше да са единствените мъже в групата. Цезър използва матчмейкинг методите на българското "Женени от пръв поглед" - ти правиш нокти, аз правя нокти - създадени сме един за друг.

# 145
Ако Цезар беше млад, щях да оправдая донякъде поведението му. Но той е на 50-тина години и се държи страшно неадекватно.
Освен това има много тъпи изказвания - искал украинка, защото на тях не им пука как изглеждат мъжете и дали са богати?!

# 146
  • София
Той е много объркан човек. Може би просто му е добре да го показват по телевизията и да му плащат макар и малко за това. Гнусен ми е почти, колкото Ед и този другия, който преследваше една украинка (не помня името му).

# 147
Сезар как зопкаше инстантните спагети само и само да събира парички за оная украинка..

# 148
  • Sofia
Бини е ОК,но жена му 🤨 никаква харизма 🧐

# 149
И аз съм на това мнение.
Него го критикуват, че бил нисък (не знам колко е висок, всъщност), но за мен това никога не е било важно, стига да не е 1,40, като Ед.

П.п. Карине с новия й приятел. Той преди е излизал с Йоланда (явно търси слава):

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 14:04 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт