90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
? 😁

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:55 от Doli

# 151
Докато загрея коя е тази от горната снимка? Майката на Майкъл от Скуим, Уошингтън?

# 152
  • Швейцария
Да, тя е.

# 153
Първата не е ли Кимбърли?

# 154
  • Sunshine state
Да, Кими е.

# 155
Кимбърли защо си вярва, че е красива жена (това са нейни думи)? Нещо са й объркани критериите, или като е била в армията, са й обръщали прекалено много внимание?...
Признавам обаче, че синът й е симпатичен (на външен вид, не коментирам характер).

# 156
  • Sunshine state
Той май и по характер е сеястно момче, опитва се да й налива акъл, ама не би. 😂

# 157
  • Sofia
О, да, синът ѝ е много секси, макар поначало да нямам фетиш конкретно към чернокожи. Simple Smile

# 158
Да, синът й дава вид на свестен. Със сигурност има повече акъл от нея.

# 159
  • София
Кимбърли има много характерна форма на лицето. Изобщо не я намирам за красива. Като цяло нито една от по-възрастните американки не е кой знае колко привлекателна.
Става ми мъчно за Джени, защото е оставила цялото си семейство, за да е с мъж, който типично за неговата култура, иска да е много близък с родителите си. Сумит изобщо не желае да се мести в САЩ или да пътува дотам. Стана ми странно как Джени обясни на дъщеря си, че ще ходи на Кама Сутра урок. За нашите ширини не е естествено родителите да говорят за с.. ек.. с с деца си.
Синът на Ким е сладък и много по-разумен от майка си.
Чудно ми е какво е направил Андрей в Молдова, за да му правят проблеми със зелената карта. И докато бяха в Молдова отново стана въпрос, но май няма информация.

# 160
Бил е полицай, сигурно е взимал подкупи. Неговата история е друга (че началникът го карал да взима и той затова напуснал), но нищо не се знае.

Джени е възрастна, но не е семейно ориентирана. Тя има две дъщери и внуци, но общува само с тази (лесбийката). Не се интересува изобщо от домакинство, не може да готви, да чисти... Веднъж Сумит я попита какво ще има за вечеря и тя каза, че щяла да направи картофено пюре. И аз не съм голяма домакиня, но нейното положение е нелепо!
А той иска тя тепърва да се научи, не си представям как ще стане това.

# 161
# 162
Шайда се учи да кара с дясно движение... тъй като в Тринидад било ляво. И Билял вика "не ми чупи колата, ако обичаш". Тя казва "знам как да карам, не ми говори снизходително", той вика "току що щеше да ожулиш... мина на косъм..", хаха. Ох, чуден мъж си е намерила Шайда.

p.s. А сега видях, че 5.6% от жителите на Тринидад и Тобаго са мюсюлмани. 20.4% хиндуисти, 63.2% християни

# 163
  • София
Преди си мислех, че между Билал и Шайда ще се получи, но май имат много големи различия

# 164

Общи условия

Активация на акаунт