90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Днес проверих - всъщност Джени има не две, а три дъщери и седем внуци. Преди бях написала, че са две дъщерите, но се замислих, че май не беше така...

# 166
  • Sofia

Тези двамата работят ли нещо или само снимат тъпи клипчета?
Тя нали щеше да работи като организатор на сватби...или май танцьорка 🤔

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 07:41 от Doli

# 167
  • Швейцария
Дарси и Стейси спечелили награда за риалити звезди.

# 168
Ох, тези пак с нови лица...

# 169
  • Sofia

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 17:13 от Doli

# 170
  • Sofia

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 14:19 от Doli

# 171
В неделя  ще дават първите 4 епизода на Кори и Евелин (каквото и да е това) от 10 до 14ч.  Развитието на връзката им сега или ще притоплят старите манджи?

А идната събота: тричасово предаване за  Даниел и Мохамед, след което Хорхе и Анфиса

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:01 от diziler

# 172
  • Sofia
Уффф,пак ли повторения?!
Никак не са интересни 😤
Все по-малко го гледам вече тоз канал 🤨

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 08:49 от Doli

# 173
Не се водят точно повторения, защото ги изписват като премиера. Миналата събота са давали Ед и Роуз и Лорън и Алексей. Целите им истории събрани в няколко епизода. Не знам дали са включили неизлъчвани кадри, но не мога да си ги причиня. То това рекламираха: Игри на любовта, а си мислех, че ще е някакво ново предаване.

# 174
Кори и Евелин също са неприятна двойка. Той е под чехъл, тя се мисли за нещо изключително. Кралицата на Енгабао Joy

# 175
Да, и аз мисля, че: "Никол и Азан: връзката ни продължава" не е повторение.

# 176
Не знам дали е повторение, но Никол поне от година не се занимава с Азан. В началото на пандемията ходи в Мароко и стоя няколко месеца, на което хората в Инстаграм се подиграваха. Той от много време не публикува нищо, свързано с нея и предаването.

# 177
  • София /Абсурдистан
Кори и Евелин също са неприятна двойка. Той е под чехъл, тя се мисли за нещо изключително. Кралицата на Енгабао Joy
Тази жена е много зла.

# 178
Някакви отзиви от епизода тази вечер? (Заживяха ли щастливо?)

# 179
  • София
От епизода вчера - същите драми
Яла и семейство заминаха за Чехия. Гуен се притесни Яра да не остане при семейството си, но едва ли някога е имало такава опасност. Със сигурност семейството й липсва, но не мисля, че иска да остави САЩ, въпреки че Джови често я оставя сама и на нея й е трудно. Разчувствах се, когато Яра се видя с майка си. Не си представям да оставя семейстото си толкова дълго или да не виждам майка си, защото сме безкрайно близки. Но и си мисля, че в нашата култура това е напълно нормално.

Ким получи отказ от майката на Усман, за да могат двамата да сключат брак. Много добре се получи за него - да си вземе млада съпруга, с която да се забавлява, да има деца и т.н., и да си вземе американска по-зряла жена, която да му осигури зелена карта и известност за странната му "кариера". Знам, че по-нататък ще сключат брак, но не знам какво става в момента.

Сцените с Анджела и Майкъл бяха доста жалки - тя в потресаващо облекло, което според нея е секси и му крещи, и го псува. След отслабването прилича на стар балон, а изобщо не е толкова възрастна. Той получи някаква известност и е добре да я остави. Някъде бях видяла, че все пак е той стигнал до САЩ, но не съм сигурна, че е истина.

Не знам защо ми е мъчно за Джени и Сумит. Мисля си, че любовта им е истинска и той няма задни мисли. Разбирам го колко много се тормози заради родителите си. Това е неговата култура и се държи като типичен индийски мъж, не че познавам чак толкова много Simple Smile))

Вечните пияни Ед и Лиз не бяха много интересни. Много жалка история.

Общи условия

Активация на акаунт