90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
И Яра е от нашата култура. Според мен, тя би взела майка си да живее с тях (което е неприемливо в САЩ, но не и тук - познавам баби, които са отглеждали внучето си до завършване на гимназия, докато родителите ходят на работа всеки ден).
Не вярвам Джови да се съгласи, обаче.

# 181
@yellow_girl, много мерси за подробния анализ. По едно време имах чувството, че само аз гледам този сезон, хаха.
Снощи късно го започнах епизода, днес го довърших.

Супер е, че има леко раздвижване, дават Яра и Джови в Чехия, най-накрая различни гледки, Европа... старинни сгради, туристи... Wink Не само коли, ниски къщи и безкрайни прерии Grinning Винаги ми е било интересно като дават това предаване, снимано някъде в Европа. И в Молдова снимките, и в Сърбия, и в Турция, и в Нидерландия... Американците по принцип се кефят на Европа, поне на цивилизованата част от нея Wink
Дадоха анонс за следващата седмица, Яра намекна, че ще търсят жилище с майка й в Прага? Джоуви изненадан, каза "ние живеем в САЩ, не сме говорили за местене тук...".

Андрей и Лизи бяха по-усмихнати в колата, имали новина, но нямали да я споделят с роднините на Елизабет. Значи не са отрязали Андрей и няма да го екстрадират. Чак аз си отдъхнах.

Джени и Сумит ... какво да кажа. Поне тук личи, че той не е използвач и НЕ ИСКА да живее в САЩ. Тоест не е сметкаджия и не е с Джени заради това. Но е прав като каза "няма да живея като пенсионер". Тя беше шашната от това, че той започва 7-дневна работа.

Анджела и Кимбърли за мен не са нормални. Няма какво да ги коментирам. Сигурно Майкъл и Усман са използвачи и искат да се докопат до зелена карта, но двете тетки не са добре с главата, няма какво да го коментираме.

А този плазмодий Ед, по-добре изобщо да не си губя времето да пиша. Жалко, че жена му, която всъщност  е хубава и с нейната абсолютно нормална външност може да си намери далеч по-нормални мъже от това безврато същество "кинта и 40". Но и тя да обсъжда размера на члена му пред камерите просто беше дъното.

# 182
Лиз се е продала. Ед е милионер, тя е с два провалени брака (очевидно не умее да си намира добри мъже - все нещо не им харесва) и си знае, че вероятността да намери красив и добър милионер е равна на нула, затова търпи Ед, както и да я обижда.
Заради това не й съчувствам.

# 183
Да си намери красив или просто нормален човек, не е нужно да е милионер. Ще минат години и ще разбере, че парите не са най-важното.

# 184
До сега е намерила двама - бащата на дъщеря й и следващия (този преди Ед) - явно все нещо не й е харесвало.
От друга страна, Ед къса с нея 8 пъти (това са негови думи) и тя все драпа да се съберат. Явно парите са й много важни.

# 185
  • София
Той поне да беше щедър като Джоуви, Ед и да има пари, е толкова стиснат, че не знам въобще облагодетелства ли се тя по някакъв начин.

# 186
Сигурно - най-малкото й е накупил вещи, живее в дома му за негова сметка, поел е цялата издръжка на дъщеря й.

# 187
  • София
Жената знае, че Ед ще я издържа и си е високоплатена компаньонка. Може и да пие толкова много, защото не го диша.

Елизабет е бременна и мисля, че това е новината, която ще споделят случващата седмица. Няма да изгонят Андрей, но ми е доста неприятен, но ще се задържи в САЩ.
Стана ми тъжно за Ким как плачеше и обясняваше, че той я мисли за грозна. Уви, грозничка е и на фона на красивите тъмнокожи нигерийки е още по-зле.
В този сезон ми липсва някаква по-нормална двойка

# 188
Елизабет и Андрей са влюбени и изобщо не дават признаци, че ще се разделят. Тя и преди беше казала, че ще отиде навсякъде с него - ако го екстрадират ще вземе Елинор и остават в Молдова. Нейните братя и сестри са същите хрантутници - и техните пари идват основно от бащата, така че той решава на кого да даде.

За Ким не знам какво да кажа, подозирам че през целия си живот се е излагала така.

# 189
  • Sunshine state
Лиз си има отклонения и не е много на център, мен ако питате. Отделно, че и за пари ламти.
Андрей ми е доста неприятен. Имам наблюдение върху молдовчани и ми правят впечатление на нахални и невъзпитани хора.

# 190
И аз да с включа. Анджела след отслабването е олеле малеле. Майкъл след толкова много скандали и търпение от негова страна си заслужи зелената карта и се надявам да го огрее момчето. Лиз очевидно търпи Ед заради парите, неговото поведение е недопустимо на фона на това как изглежда.. другите не се сещам, НО пиша като цяло да ви кажа, че видях в една американска група да пише, че Ани на Дейвид е бременна. Натали е искала да се връща при Майк, но той я е отсвирил ( надявам се) 🙂

# 191
Днес гледах откъси от последния епизод с интервютата - повечето беше за Натали:
Скрит текст:
В момента уж е с Джош, но не ще да се разведе с Майк, докато няма сериозен ангажимент с друг мъж. Те с Джош не са ексклузивни, но изглежда се виждат от време на време и поддържат сексуална връзка.
Натали е хиена - цял живот разчита някой да я издържа и си повтаря как много иска дете и е семеен тип.

# 192
  • Sunshine state
Колко типично за украинка. Тя докато се офлянква вече ще е на 40 и тепърва дете ще трябва да ражда. От два стола накрая на земята.
Анджела много зле изглежда след операцията.

# 193
  • Sofia

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 12:00 от Doli

# 194

Общи условия

Активация на акаунт