90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 578
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Майката на Яра май цял живот е живяла само с Яра. Сигурно й изглежда нормално жената да си отглежда детето сама и да не се съобразява със съпруга си.
От друга страна, ако Яра има пари за апартамент, не виждам защо да не си купи.

# 316
  • София /Абсурдистан
Има друг път. Гледат разни маломерни дупки, тя и за тях няма пари. А тя иска голямо и луксозно жилище и ако може някой да и го купи.
Дори и да имаше пари за жилище, мисля, че е редно да го обсъди с мъжа си. Има си начини купен в брака имот пак да си е само неин.

# 317
  • София
И според мен трябва да се обсъди с Джоуви, защото тя има спестени пари, тъй като той плаща всичко, купува ѝ скъпа кола, дрехи, сметки, храна, джобни. Сигурна съм, че голяма част от тези спестени пари са от неговите. Не е казвала преди да има такава голяма сума, да са продали наследствен апартамент или нещо такова. Разбира се, че Джоуви си я глези и я засипва с шанели за хиляди долари по собствено желание, но щом са в брак, му дължи поне обсъждане как ще изхарчи такива голяма сума.

# 318
  • Sofia
Че Яра откъде въобще разполага с лични пари?! Тя работи ли нещо? Нали доскоро нямаше право, а и с малко дете...

# 319
  • Sofia
Много работи....инфлуенсърства 🤑

# 320
Има онлайн магазин със стока от АлиЕкспрес.

# 321
  • Sunshine state
Ако мъжът ми си купи апартамент с "негови" спестени пари зад гърба ми, направо ще го убия, казвам си. Такова нещо се обсъжда с партньора, не е като да си купиш чифт обувки. Да не говорим, че съм абсолютно убедена от къде са нейните спестени пари - от мъжът й.

# 322
Яра продаваше дрехи и козметика в някакъв измислен сайт (от онзи тип, при който се поръчват стоки от Али и се препродават на десеторна цена).
А и сигурно има от предаването.

# 323
Нека си има, но такива големи покупки се обсъждат първо с мъжа ти. Не казват майка й къде живее, има ли собствено жилище или е отседнала при роднини? Знаете какъв е нашия манталитет. Искаме да имаме собствен имот, ако нямаме друго, то да имаме покрив. Българите сме на трето място в ЕС, притежаващи собствено жилище. Яра не се различава. Но не може да отидеш уж на екскурзия и да решиш, че трябва да купиш имот, без да го обсъдиш предварително с мъжа си.

# 324
Е, да - това, че му го поднася като изненада, е странно.
Майката й е бегълка (от войната), едва ли да си е купила жилище тази година.

# 325
Точно, защото е бегълка, най-вероятно живее несигурно в Полша и Яра иска да я подсигури с дом. И няма лошо, но не се прави така.

# 326
  • Sofia
Аз разбрах,че майка ѝ  живее от доста години в Чехия,не Полша.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 19:35 от Doli

# 327
# 328
Ето, сега гледах Simple Smile
Деби и Дядо Мраз се разгорещиха...

А Натали не схвана израза на американката - сравни ситуацията с матрьошка (руска кукла), тя си помисли, че на нея й вика, че е руска кукла и се обиди. (това беше в анонса). Вече не знам да я съжалявам ли, или да й се подигравам. 

# 329
  • Cyprus, Пловдив
И аз я хванах Натали, тъкмо излезнаха на среща, тя супер впечатлена от колата му и му казва:"можеш да ми кажеш,че съм красива, ти си красив"?!?! Сериозно??? Joy Joy
Отделно още с Майк беше постоянно сърдита за нещо, голямо мрънкане за всичко.
Тази е пълно хахо-бръм...

Общи условия

Активация на акаунт