90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Почерни живота на Майкъл, защото пие и не ходи на църква, а сега самата тя пие и вече не е религиозна. Rolling Eyes

# 331
Е така се отразява Америка на хората, хахахаха.  Наталия е тотална откачалка и ще вгорчи живота на всеки един, който се захване с нея. Аз сега пускам, че бях навън. Започват със Сийзър. Украинки по каталог. И този го хапе кучето...

Вероника казва на Тим "Джъстин не се е омъжвал, но има 2 деца от една жена". Чуден превод.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 23:55 от diziler

# 332
  • Sofia
Гласовете на дублажа са потресаващи...

# 333
В анонса от предния сезон дадоха Деби, че влиза в дома на Дядо Мраз и всичко беше черепи. Човекът май е сатанист. Но сега не дадоха такава сцена.

Вероника... мислите ли, че някога е правила нещо интимно с Тим?

Таня що не се позагърне малко? Влизат в пещерата и женицата си вее (o)(o) пред човека. В същото време той не желае да се обвързва с омъжена жена. Нещо, което тя пренебрегва. А всъщност това наистина е пречка.

Наталия в следващата серия ще се озъби на някаква, която й казва, че в Украйна се пише с "руски букви", хаха.

А от полунощ даваха "Pillow talk", убийствени коментари, както винаги Wink

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 09:24 от diziler

# 334
На мен ми направи лошо впечатление приятелката на Шейда. Беше много злобна, арогантна.. Билал според мен се опита да се държи възпитано. Не й влиза в работата кой-какво. Щом го обича и го приема с всичките му недостатъци и предимства, коя е тя, че да му иска сметка и да се държи така.
  Деби стенеше при всяка целувка и да се натискат така пред камерите на 70 год. е направо ужас.

# 335
И аз не обичам, когато приятели на единия партньор (независимо мъж или жена) се държат нагло с другия. Би трябвало да се съобразяват, те не са семейство. Дори да имат право - щом не им харесва, да спазват дистанция и толкова.

Не си спомням това с черепите, сигурно нещо съм се разсеяла. Той всъщност не изглежда лош човек, освен това има възрастни деца, с които поддържа нормални взаимоотношения (имам предвид - не като Колт и Деби).

# 336
Някой знае ли кога са повтаряли първия епизод на Pillow talk? Бил е миналата събота  от 01 до 02, но не мога да върна толкова назад (над 7 дни е). Снощи беше от 00 до 01 и го хванах, нито предупреждават, няма анонси, егаси телевизията. За други предавания ще ти проглушат ушите от реклама.
Патрик и Джон коментират, хахаха. Тия са големи шматки. Синтия и Моли си ги знаем. Стефани и майка й… за първи път ги виждам в Pillow talk. Джеси и Дженифър, супер заспали и мудни, говорят тихичко, никаква емоция Grinning

# 337
  • Sofia

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 11:35 от Doli

# 338
Къде го наместиха този младеж ?

# 339
# 340
# 341
  • София
Последните с червеното кои са

# 342
Ашли, която се беше оженила за млад чернокож мъж от Ямайка. Тя имаше деца, може би това са те. Единственото умно нещо, което направи, е да не ги включи в шоуто.

# 343
Чие е това бебе до възглавницата с еврейския свещник? На Алексей?

# 344
На Лорън и Алексей е, да. Явно най-малкото и май е момиче, признавам, изгубих им бройката в един момент.

Ашли я бях забравила съвсем, трябваше ми доста време да се сетя коя е, въпреки че ми изглеждаше смътно позната. Да разбирам, че си има нов мъж вече, поне не се е подлъгала да продължава да се занимава с онзи.

Общи условия

Активация на акаунт