90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 110
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Да.
А Деби е на снимката с новия си приятел (брадаткото) и фенка.

# 16
  • София
Елизабет е родила Уинстън Лео:

# 17
Да е жив и здрав! Hug

# 18
  • Sofia
🎈🎂🥰

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 14:16 от Doli

# 19
Даниел е като Амира - винаги застава в една и съща поза, когато се снима.

# 20
  • Sunshine state
Даниел е напълняла още повече, а на Миона явно има фетиш за тъмнокожи, че чак да се прави на такава. Не мога да ги разбера тия хора, честно.

# 21
  • Sofia
"Дневниците" кога ще ги дават? Миналите неделя и вторник не ги е имало, сега върнах. От идната неделя ли ще ги продължат?

# 22
  • София
Дечица та са много сладки 😍. Момиченцето на Коби е абсолютен бонбон

На мен на тази снимка Даниел ми се стори по-добре от обикновено. Дано намери щастието й тя, но е голямо куку и не ако не промени нещо, ще й е трудно

# 23
Миона...ми евтино седи. Джибри как не го дразни да си развява буквално гъза пред всякакви? Явно съм консерва, но не би ми хрумнало, дори и необвързана да съм, да се снимам така.

# 24
Това е модерно сред инфлуенсърите - сигурно му изглежда нормално.

# 25
  • Sofia
Тя, все пак, вероятно гледа да изкарва пари от това. Simple Smile

Макар че, да ви кажа, много мои приятелки (обикновени жени) също редовно си пускат снимки по бански или бельо, без въобще да са в развлекателната сфера. Май за много хора не е проблем.

# 26
Може би подсъзнателно имитират инфлуенсърите. Или се опитват да станат такива (което, според мен, е сериозна работа и няма как да стане само със снимки, дори да са хубави).
Аз имам даже роднини, които ходят да си правят професионални фотосесии и ги постват в социалните мрежи, като не е много ясно защо го правят (не са еротични, става дума за фотосесия, като тези, които си правят моделите - в студио, с различни реквизити и т.н.). Става дума за доста обикновено изглеждащи хора около 40-те, със средни доходи. Предполагам, че просто им доставя удоволствие.

# 27
Аз скоро видях една майка със синът и около 10 г да позира пред един магазин който се казваше scandal беше го строила детето да я снима ама то чупки то чудо  чак ми стана неудобно да гледам ..

# 28
# 29
"Дневниците" кога ще ги дават? Миналите неделя и вторник не ги е имало, сега върнах. От идната неделя ли ще ги продължат?
Миналата седмица нямаше, да.  За тази седмица са писани програмните промени. Снощи е имало в 23.00 ч "90 дни до сватбата: Дневниците" - сезон 3, еп. 1; Каквото и да означава това. Не бях в Бг и не успях да гледам нищо, ще пусна довечера да видя какво е било. Не сте коментирали новия сезон от събота, хммм.... значи нищо интересно

Общи условия

Активация на акаунт