КАУФЛАНД - тема 61

• 52 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Mostly in my mind
На село истинското мляко по 1,5 лв литъра. Нищо общо с тая вода, която продават в магазините. И мирише на мляко, маслено, вкусно. Всяка седмица по 4 литра - 2 за прясно и 2 за кисело. Проблеми не съм имал до сега. Дядо като гледаше 30 овце някога, направо с филията под овцата беше и си доеше мляко отгоре пък оцеля. Ама всеки си има мнение и свобода да консумира каквото иска.
Аз съм изнежена и с претенции Stuck Out Tongue Winking Eye Joy мирише ли ми, абсурд да го вкуся. За каймак пък и дума да не става. На мм пък му дай само такова да пие. 
И да, обработката и стерилизацията е много важна!

# 331
С ел.касова бележка мога ли да върна тениска?
Принтирай бележката от приложението. Имат някакво малоумно изискване да си я прилагат някъде. По този начин лятото върнахме седалка за колело. Ако ти се цупят, кажи, че вече си връщала така и не е имало проблем 😉

# 332
Аз преди дни получих имейл с една анкета от К , попълних и трети ден си чакам благодарствения купон за -30% от витрина с печива .
Много е зле тази купонна система - поне за мен.

И аз попълвах анкетата, но нямам никакъв купон в профила. Ще видим дали ще получим нещо изобщо.

# 333
С ел.касова бележка мога ли да върна тениска?
Принтирай бележката от приложението. Имат някакво малоумно изискване да си я прилагат някъде. По този начин лятото върнахме седалка за колело. Ако ти се цупят, кажи, че вече си връщала така и не е имало проблем 😉

Ако е до 3-ия месец може с дигитална бележка. Но ако е минало повече време, трябват данни, които ги има само на хартиената бележка.

# 334
Седалката искахме са я върнем 1 час след като беше купена, брат ми изхвърлил касовата бележка естествено, но за щастие беше маркирал приложението. На информация първоначално казаха, че е невъзможно без бележка, помолих да извикат управител и той ми обясни, че на тях им трябва на хартия. Попитах дали ще стане ако принтиране бележката от приложението, каза само че трябва да са всички данни от бележката на един лист. Така я върнахме без проблем.

# 335
  • София
Вчера след работа минах за банани - нямаше. Били изкупени, не знаели кога пак ще доставят. Няма да ходя отново.

# 336
Добре,че не знаете в какви цистерни събират за мандрите и в какви идва сухото мляко.И от болните животни млякото не се изхвърля, а отива в цистерната.От частниците е много по- чисто.За 20 години проблем сме нямали.

# 337
  • Пловдив
Добре,че не знаете в какви цистерни събират за мандрите и в какви идва сухото мляко.И от болните животни млякото не се изхвърля, а отива в цистерната.От частниците е много по- чисто.За 20 години проблем сме нямали.

Цял живот пия и ям само домашно мляко,а над 8 години работя за една от най-големите марки за млечни продукти на пазара и напълно подкрепям написаното  по-горе.

# 338
Абсолютно, само който не е имал досег до мандри,камиони с мляко и производство може да се заблуждава, че яде нещо чисто и да вярва,че е минало контрал за да отговаря на стандарта. Работила съм в млекосъбирателен пункт,години не доближавах нищо млечно което не съм приготвила аз. Толкова гнусотии съм виждала там,че като ходех да си купувам домашно мляко чаках човека да ми го издои пред мен за да съм сигурна че няма гадории

# 339
  • Mostly in my mind
То с всичко е така сигурно. Не само с млечните.

# 340
Вчера след работа минах за банани - нямаше. Били изкупени, не знаели кога пак ще доставят. Няма да ходя отново.

Всяка сутрин им доставят банани. Някой съвсем нов или незаинтересован я е казал тази глупост.

# 341
За зелето някой да знае дали е хубаво и дали става за налагане в бидон. Питах кауфландци имали и гаци по12кг. Какво е гаца, някаква опаковка ли?

# 342
Зелето за бидон е сорт "Кьосе" и винаги е два пъти по-скъпо, но си струва.

# 343
Знам за кьосето, но в понеделник минах пътьом за работа да го погледна кауфландското и беше с 5 листа отдолу, т.е по характеристика е кьосе.

# 344
За зелето някой да знае дали е хубаво и дали става за налагане в бидон. Питах кауфландци имали и гаци по12кг. Какво е гаца, някаква опаковка ли?

Гаца е мрежата, в която слагат зеле, картофи, лук, моркови..

Общи условия

Активация на акаунт