КАУФЛАНД - тема 61

• 52 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

Моля, пишете в темата, ако видите независимо в кой софийски филиал кафявата завивка в този размер 🙂
Не съм сигурна,че е точно това, което се търси, но.. тази вечер в Кауфланд Овча купел-София на Кукуряк3 имаше 4-5 броя такива( от другата страна е тъмно кафяво)
Скрит текст:

# 346
  • София
Тя е, да. Много ти благодаря! 😊

# 347
Тази вечер коша със завивките беше в средата на централния коридор веднага след зеленчуците.  В този магазин в момента всичко се размества за часове...утре нямам идея, къде може да е.

# 348
Забелязах, че вече етикетират част от зеленчуците с марката Брей.😉 Зелен лук, спанак, маруля и разни подобни...🤔
Иначе си взех микс от бейби салатки за 60 ст., маруля Брей😃 за 26 ст., гауда, мляко, силиконова фунийка.🙂

# 349
  • София
Забелязах, че вече етикетират част от зеленчуците с марката Брей.😉 Зелен лук, спанак, маруля и разни подобни...🤔
Иначе си взех микс от бейби салатки за 60 ст., маруля Брей😃 за 26 ст., гауда, мляко, силиконова фунийка.🙂
добре.

# 350
В кой филиал на  Kaufland в София има одеало от еко вълна Аглика? Също така търся и кварцова печка  25 лв. Моля пишете без значение от филиала.

# 351
Някой по-назад питаше за намаленията, от които Долче пазарува на безценица и й завиждаме Joy :
Най-вероятно е до филиал/управител/регинонален не знам, защото в София няма такива намаления, поне в 3те филиала, които посещавам, но за сметка на това намалените витрини пръщят от стоки. Даже гледам са отделили намалена витрина само за нехранителни.
Взех този гел за лице, който не е много намален по етикет, но реално в Лили, ДМ и аптеките струва около 6-7 лв, а тук редовната цена е 3.30 лв минус 15%.
Скрит текст:

И намалените щандове.
Прясното мляко на Балкан всеки божи ден е намалено, също и бозата на Бомакс. Явно не се купуват като стоки.
Скрит текст:

# 352
Знам за кьосето, но в понеделник минах пътьом за работа да го погледна кауфландското и беше с 5 листа отдолу, т.е по характеристика е кьосе.
Зелето дори и да не е кьосе,пак става. Миналата година сложих някакво твърдо,
купено от К. нямам представа какъв му беше сорта  но си стана дори по-хубаво от кьосето защото зелките стоят стегнати. Единствения минус беше че стана доста бавно чак към Коледа, но и миналата година рано ни хвана студа,а аз държа бидона отвън

# 353
Преди 2 години слагах от кауфландско също стана хубаво и вкусно, даже го хаванах към края на седмицата на символична цена около 20ст за килограм.

# 354
И аз се замислих за зелето, до сега винаги слагаме кьосе от пазара, но тази година е 1.50, в Кауфланд кажи речи 0.50. В други години бих заложила на това от пазара, но вече тези ужасни цени на всичко ми идват в повече. Купихме 2 зелки за проба, но още не сме стигнали до тях, а ако взимаме от Кауфланд, трябва да е днес. Та, пробвахте ли го, хареса ли ви?
Видя ми се не лошо, не е от най-гадното което е твърдо и тежко. 🤔

# 355
И аз взех днес една зелка за проба, довечера ще я сготвя със свинско. Вижда ми се сплескано като форма е кьосе и листата са 5, въздушно и леко. Единствено ми се видя, че отдавна е откъснато, дано докарат по-свежо.

# 356
В кой филиал на  Kaufland в София има одеало от еко вълна Аглика? Също така търся и кварцова печка  25 лв. Моля пишете без значение от филиала.
От Горубляне взех сутринта - имаше още 3-4  останали от размер 150 ( зор беше да намеря как да влезна в паркинга само,че ремонтират).

# 357
  • На изток от Ада
В кой магазин на К има от онези машини за стотинки,  пускаш стотинки и ти дава купон за покупка в К .

# 358
nasito8988, в София, Банишора на ул.Скопие

# 359
Младост 3

Общи условия

Активация на акаунт