КАУФЛАНД - тема 61

• 52 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
В кой К има хелоунските шоколадови близалки от брошурата? В Дружба ги нямаше преди малко.

Иначе по темата с етикетите - от днес кафе Лаваца на зърна е на 27лв. На щанда все още седи етикета от 49.90лв. Поне на касата излезе промоционалната цена. Винаги си питам колко е нещото като знам, че е намалено (уж) , макар че видях, че има и машини в самия магазин за проверка на цена на артикул, което е готино.

# 376
като гледам как се развиват нещата вече е трудно да си клиент. Трябва ти кристална топка за да познаеш какво са объркали какви клопки са поставили и какво не е вече на цената рекламиранана денонощно. Висока ви е летвата за клиентите. Колко ли ще минат пресявката? Опредлено ще останат само тези дето не гледат касовият бон. Познайте колко ще са като 2 милиона са работещи бедни и само 300 000 работещи с нормални доходи.

# 377
След касата си гледам касовата бележка, ако цената на нещо не ми изнася, преди изхода е информация, веднага ти връщат парите.

# 378
Вчера пък , нещо се замотах на касата на Горубляне , че ми се стори ,че имам купон за намаление 10% за този магазин. Касиерката ,като взе да крещи по слушалката :
Купонът ще бъде за утре, събота и неделя за горубляне и околовръстното. Аз получих известие в приложението, но купонът сега го няма. Ще видим утре дали ще се появи или са се отказали от купона Joy
И аз имам известие с покана да активирам въпросния купон за -10% отстъпка, но добре че писахте, да не се чудя защо още го няма... LaughingLaughingLaughing

# 379
Вчера ходих за яйца, земели и доматено пюре покрай тях взех намалени зеленчуци- Брюксел скоро зеле за 20 ст., репички без листа по 16 ст., микс зелени салатки по 1,05 лв.
Но тази оферта с живи мушички ще е за някой друг🤪, при намаленията с оранжев стикер беше.😆 Не посмях да проверя какво е намалението:

# 380
И каква е логиката даден служител нарочно да нареди нещо на грешно място, за да излъже клиент? 😀 Ще се вдигне оборота с 10лв или ще се разправя после, ако е заместник-управител/управител с недоволни клиенти. Безгрешни хора няма, затова имате касова бележка, проверявате си я за 2мин и ако има нещо се обръщате към ,,информация".
Предлагам на всички мрънкащи и обвиняващи служителите, да изкарат една смяна в подобен магазин, тогава ще говорят друго.

# 381
Миналата седмица в Л. Щях да се прецакам така. Имаше промоционално кисело мляко синьо, с дървена лъжица на него. Грабвам едно и гледам, че въпросната дървена лъжица е боядисана, а на другите - не е. Зачитам се- то било сметана. И със сигурност тази клопка не е дело на служител.

# 382
И каква е логиката даден служител нарочно да нареди нещо на грешно място, за да излъже клиент? 😀 Ще се вдигне оборота с 10лв или ще се разправя после, ако е заместник-управител/управител с недоволни клиенти. Безгрешни хора няма, затова имате касова бележка, проверявате си я за 2мин и ако има нещо се обръщате към ,,информация".
Предлагам на всички мрънкащи и обвиняващи служителите, да изкарат една смяна в подобен магазин, тогава ще говорят друго.
Много удобно вадите само 1 от 3те проблема.
Г-жо не предлагайте, защото не само вие обслужвате клиенти. Има хора дето 20 години обслужват клиенти по-качествено от това което наблюдаваме по магазините. След като разберат какво трябва да правят никой не се е навил да дойде на мястото на тези хора.

# 383
След касата си гледам касовата бележка, ако цената на нещо не ми изнася, преди изхода е информация, веднага ти връщат парите.

И аз. Не само в К. Ако знаете пък Т маркет колко са зле, К са почти изрядни в сравнение с тях.

# 384
  • На изток от Ада
Много удобно вадите само 1 от 3те проблема.
Г-жо не предлагайте, защото не само вие обслужвате клиенти. Има хора дето 20 години обслужват клиенти по-качествено от това което наблюдаваме по магазините. След като разберат какво трябва да правят никой не се е навил да дойде на мястото на тези хора.

# 385
Нищо не ти се разбира от цитатите.

Досега по-коректен магазин, по отношение на връщане на стока, не съм срещала. И нашия Триумф беше така, но вече не съществува.

# 386
Онзи ден харесах едни суитшърт -и за децата. Гледам цена 6.50 лв
Обаче на касата 13 лв. Питам служителката какво да правя, защото искам да ги купя. Каза : маркирай ги , отиди на каса и ще ти върнат разликата. Точно така стана. Провериха цената и ми върнаха разликата

# 387
Тази вечер минах набързо за банани, но нямаше. Взех грозде без семки 500 гр за 1,39 лв, ряпа Дайкон по 1,15 лв/кг, земели, мляко. Докато стигна до касата, гроздето беше станало 70 ст., а ряпата Дайкон- 29 ст./кг.😄 Взех и една кутия-органайзер за бюро- цената по етикет беше нещо около 5,50 лв, но на сканиращото устройство и на каса си излезе с цена 3,50 лв. Отдавна ги заглеждах и чаках да ги намалят. Та доволна съм от днешните оферти.🙂

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 04:19 от dolce miele

# 388
Моята майка веднъж отиде да пазарува без мен и ми звъни да ми каже, че много се изнервила, защото не може да се ориентира кое къде е, кое колко струва. Ние винаги ходим заедно.

# 389
Много е трудно с разбирането на цените, особено когато няма етикети или няма машинки за проверка( както е при нас в момента)- взимам продукт и ходя на информация да "прося" инфо за цена...
Снощи направих добър пазар на зеленчуци-червени чушки по левче, камби червени по 1.40, целина-глави с листа по 0.40/бр, бяла ряпа( но не Дайкон) по 0.49/кг, люти чушки по лев, бял лук-0.50/кг ( Овча купел-София,  между 20ч и 21ч)

Общи условия

Активация на акаунт