КАУФЛАНД - тема 61

• 52 357
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм заклет фен на Френска селска. Червено кадифе изобщо не ми хареса. Тирамису по принцип харесвам, но май нямам спомен да съм купувала от К.

# 286
  • моята мила родна страна
Ходих в сряда в нашия КФ и малко преди касите забелязах стелаж с ученически раници и несесери на HEAD с 50% намаление. Гледах, разглеждах, отварях, затварях, умувах сигурно 10 минути и не се реших, не взех. Обаче като се прибрах и размислих. Отивам на другия ден и няма следа ни от стелаж, ни от раници и несесери. Питах две служителки - не знаят. Та да питам и вас, виждали ли сте по другите филиали, има ли ги още, ще ги има ли пак. А ако някоя добра душа се съгласи да ми направи услуга, ще съм безкрайно благодарна!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:54 от jovigirl

# 287
В нашия филиал също има минус 50% на ученически неща, но нямаше раници.
Има намалени острилки, гуми, химикалки, тънкописци, тетрадки.
При нас не е на касите, а на обичайния регал с ученически неща.

# 288
Няколко пъти, ММ взима френска селска, никак не ми харесва,  няма нищо общо..
Миналата седмица взехме намалена Хавана, мога да кажа, че ми допадна, при това доста..отстрани е с поръска Орео, вътре е шоко блатове и шоко крем, но много умерено,  не прекалено сладко, но пък не и постно,  сухо..🙂
Редактирам се ..
Сега гледах по обстойно брошурата,  има си снимка на торта Хавана, с ванилови блатове е била 😁

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 15:36 от Sofi_to

# 289
Ходих в сряда в нашия КФ и малко преди касите забелязах стелаж с ученически раници и несесери на HEAD с 50% намаление. Гледах, разглеждах, отварях, затварях, умувах сигурно 10 минути и не се реших, не взех. Обаче като се прибрах и размислих. Отивам на другия ден и няма следа ни от стелаж, ни от раници и несесери. Питах две служителки - не знаят. Та да питам и вас, виждали ли сте по другите филиали, има ли ги още, ще ги има ли пак. А ако някоя добра душа се съгласи да ми направи услуга, ще съм безкрайно благодарна!

Скрит текст:

Имаше ги при нас показаните ранички и още други но не видях цена . Ако искате ще проверя

# 290
  • моята мила родна страна

Скрит текст:

Имаше ги при нас показаните ранички и още други но не видях цена . Ако искате ще проверя
Цената беше около 45 лв. с намалението на раниците и 12-15 лв. на несесерите. (имаше и други модели, да, аз харесах този) Ще съм благодарна ако проверите дали още ги има.
Скрит текст:
А ако се съгласите да ми вземете и изпратите, ще съм Ви безкрайно благодарна!

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:01 от jovigirl

# 291
Здравейте. Да питам дали някой е ползвал този модел тенджера Брио, който е в брошурата до днес и дали сте доволни, мие ли се в миялна машина?

# 292
Минавам да кажа, че млякото на К-Класик вече е 2,19. В началото на седмицата беше 1,99.
Направо се оливат с цените.

# 293
Минавам да кажа, че млякото на К-Класик вече е 2,19. В началото на седмицата беше 1,99.

Така е. Фуетът е станал 6лв при нас, а най-евтината моцарела е 3лв. Не знам къде ще му се видим края. Все повече неща отказваме вкъщи..

# 294
В петък взех от млякото, беше още 1,99 лв...🙄 И ние вкъщи отказахме или купуваме много по-рядко някои неща, пък ако ще и да е само заради принципа. Наистина се оливат с някои цени!

# 295

Направо е евтино. В кварталния е 3.50 едно простосмъртно.

# 296
  • София

За прясно или кисело мляко коментирате цената?

# 297
Аз за прясно, но и киселото е 1.80. 2% на промоция е 1.20.

# 298
Прясно мляко Олимпос 1 л.е 2 лв и нещо в момента.

# 299

Аааа, не им давай идеи, де.
За прясното мляко говоря.
В събота видях новата цена.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:37 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт