Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 922
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,красавици! Ето,че и аз след 2 кърмения реших да си сложа импланти. Ходих на две консултации,третата при д-р Стоянов е чак за догодина октомври и не съм сигурна дали да чакам. Та двамата хирурзи предлагат различни импланти-единия кръгли,другия анатомични. Като втория ме уверява ,че трябва да му се доверя за избора,тъй като ще е най-доброто за мен...според физиката ми, състоянието на гърдите,естетика и т.н. Имам предпочитания към доктора,но не знам как да направя избор между двата вида?

# 196
Здравейте,красавици! Ето,че и аз след 2 кърмения реших да си сложа импланти. Ходих на две консултации,третата при д-р Стоянов е чак за догодина октомври и не съм сигурна дали да чакам. Та двамата хирурзи предлагат различни импланти-единия кръгли,другия анатомични. Като втория ме уверява ,че трябва да му се доверя за избора,тъй като ще е най-доброто за мен...според физиката ми, състоянието на гърдите,естетика и т.н. Имам предпочитания към доктора,но не знам как да направя избор между двата вида?

Стига само 2рия дето ви уверява, че трябва да му се доверите да не е Молов. Аз също слушах такива изказвания и затова направих тази асоциация. При кой сте били на консултация и какви импланти ви предлагат?

# 197
И аз бих подходила скептично, ако лекарят се опитва да ме убеждава да избера него. Ние тук няма как да ти кажем кой вид имплант би бил подходящ за теб. И с двата вида импланти могат да се постигнат добри резултати, стига хирургът да е добър. На твое място по-скоро бих направила избор според лекаря, а не според вида имплант. Без значение е вида имплант, ако лекарят не прецени добре параметрите и не го постави на правилното място. Неслучайно го казвам, защото от доста време се интересувам от темата и следя работата на много лекари и ми прави впечатление, че има такива, които поставят имплантите твърде високо и така горният полюс става по-голям от долния. И така резултатът е плачевен. Т.е. убедила съм се, че поставянето на импланти не е никак проста работа и самият вид на импланта не е от такова голямо значение колкото работата на хирурга и правилно подбраният размер. Защото имплантите не са само вид (кръгъл и анатомичен) и обем (кубици), а имат ширина, височина и проекция (изпъкналост), които трябва да са адекватно подбрани.

# 198

Стига само 2рия дето ви уверява, че трябва да му се доверите да не е Молов. Аз също слушах такива изказвания и затова направих тази асоциация. При кой сте били на консултация и какви импланти ви предлагат?
Първата ми консултация беше при д-р Кънев,който предложи Ментор 312-370 с.с. в лявата и 313-395 с.с. в дясната,тъй като са асиметрични общо взето с 1см по всички параметри. Вторият лекар е д-р Цветомир Димитров,за който не бях чувала и не намирам отзиви,освен снимков материал в профила му в Инстаграм. Оперира в Аесте Клиник и предложи анатомични Ментор 332-385 сс и 333 430 сс. Та др Димитров ми се стори приятна и отдадена на пациентите си личност и не ме е убеждавал,а по скоро призовал да си избера лекаря сама,както го усетя и да му се доверя на преценката. По принцип не съм се насочвала при други доктори,освен Стоянов,който ще го чакам дълго...

# 199
Аз скоро се оперирах в Есте Клиник, при Стоянов, но да ви кажа от Димитров съм очарована... Първата ми консултация беше при Кънев, но просто усетих, че не е моя доктор. Първо отидох при него и му казах, че искам той да ми препоръча вид имланти, отговорът му беше.. "ооо, ти носиш отговорност за своето тяло, ти ми кажи какви искаш да ти сложа?". Още с този първи отг ме отказа, след това ми предложи Политех, разбрах в последствие, че са забранени в много страни, заради полиуретановите обвивки. Както и да е запазих час, защото при Стоянов трябваше много да чакам. В листа с изследванията пишеше, че ако до 2 сед преди операция не пуснеш капарото автоматично часът ти отпада. Към този момент вече ми се беше отворила възможност за по-ранна операция при Стоянов и съответно не изпратих капаро. След това от Вита ми зеъняха да ми "напомнят за операцията", дори и лично Кънев ми се обади, което много ме озадачи..
В Есте Клиник ми направиха много повече измервания, много повече изследвания искат и нещото, което най-голямо впечатление ми направи беше, че Стоянов постоянно се допитваше до Димитров, тъй като аз повече кървях, което ме навежда на мисълта, че му има доверие!

# 200
Аз скоро се оперирах в Есте Клиник, при Стоянов, но да ви кажа от Димитров съм очарована... Първата ми консултация беше при Кънев, но просто усетих, че не е моя доктор. Първо отидох при него и му казах, че искам той да ми препоръча вид имланти, отговорът му беше.. "ооо, ти носиш отговорност за своето тяло, ти ми кажи какви искаш да ти сложа?". Още с този първи отг ме отказа, след това ми предложи Политех, разбрах в последствие, че са забранени в много страни, заради полиуретановите обвивки. Както и да е запазих час, защото при Стоянов трябваше много да чакам. В листа с изследванията пишеше, че ако до 2 сед преди операция не пуснеш капарото автоматично часът ти отпада. Към този момент вече ми се беше отворила възможност за по-ранна операция при Стоянов и съответно не изпратих капаро. След това от Вита ми зеъняха да ми "напомнят за операцията", дори и лично Кънев ми се обади, което много ме озадачи..
В Есте Клиник ми направиха много повече измервания, много повече изследвания искат и нещото, което най-голямо впечатление ми направи беше, че Стоянов постоянно се допитваше до Димитров, тъй като аз повече кървях, което ме навежда на мисълта, че му има доверие!
Благодаря за отговора от сърце! С абсолютно същите впечатления съм от д-р Кънев,а д-р Димитров вдъхва компетентност и спокойствие

# 201
  • София
Аз също се оперирах съвсем скоро ,но чакам да се възтановя повече за да разкажа. Бях при д-р Стоянов ,но наистина  се допитва до д-р Димитров. Д-р Димитров също минаваше на визитации (ако така мога да го нарека) много приятен човек и винаги позитивен и отговаря на въпросите.И докато чаках за превръзки често имаше чакащи за него. Аз бях 5 дни в клиниката (сигурно съм рекордьор) ,но за това ще пиша след няколко дни ,че още ми е притеснено.
Dayane ,ти защо си имала повече кървене ?

# 202
Здравейте, скъпи дами! Ще съм много благодарна, ако някоя от вас може да ми помогне с информация. Имам гръдни импланти, но трябва да се отстранят и не могат да бъдат заменени, поради здравословен проблем. Четох за процедура уголемяваща бюста, с мастна тъкън, взета от самия човек. Някоя от вас подлагала ли се е на такова нещо и може ли да сподели повече подробности? Резултат, възстановяване и т.н. Благодаря, на всички, които ще споделят информация!

# 203
Д-р Димитров е ученик на д-р Стоянов и работи с него още от студентските си години.

# 204
А при д-р Димитров дали вървят с година напред часове за консултация? След като е негов ученик би следвало да е максимално близо до компетенцията на Др Стоянов

# 205
Здравей! Препоръчвам ти да потърсиш групата на безопасна красота във фейсбук. Създателката й е минала през вадене на импланти и има много жени с подобни случаи. Ще намериш подкрепа и информация там.

# 206
А при д-р Димитров дали вървят с година напред часове за консултация? След като е негов ученик би следвало да е максимално близо до компетенцията на Др Стоянов
Аз запазих час за консултация началото на ноември за края

# 207
Аз също се оперирах съвсем скоро ,но чакам да се възтановя повече за да разкажа. Бях при д-р Стоянов ,но наистина  се допитва до д-р Димитров. Д-р Димитров също минаваше на визитации (ако така мога да го нарека) много приятен човек и винаги позитивен и отговаря на въпросите.И докато чаках за превръзки често имаше чакащи за него. Аз бях 5 дни в клиниката (сигурно съм рекордьор) ,но за това ще пиша след няколко дни ,че още ми е притеснено.
Dayane ,ти защо си имала повече кървене ?

Аз също бях 5 дни, трябваше да съм с дренажи, защото кървях доста, обясниха ми, че си е до мускулатура и кръвоносни съдове. Аз имах малки гърди, сложихме 380 кубика, но явно, защото имам 2 малки деца и все съм с някое на ръце мускулите ми са много стегнати.
В момента съм много доволна от резултата, още са ми твърди, но аз съм на месец от операцията!
Всичко, което бях попитала Димитров ми обясни спокойно и с усмивка, не правя реклама на клиниката, но докато не бяха убедени, че всичко е наред с мен не ме пуснаха, след това 3 пъти ходих на преглед, за да са сиг, че всичко е наред.
Кънев също има много доволни пациентки, просто аз не го усетих като моя доктор, а това е на първо място според мен 🙂

# 208
Здравейте, скъпи дами! Ще съм много благодарна, ако някоя от вас може да ми помогне с информация. Имам гръдни импланти, но трябва да се отстранят и не могат да бъдат заменени, поради здравословен проблем. Четох за процедура уголемяваща бюста, с мастна тъкън, взета от самия човек. Някоя от вас подлагала ли се е на такова нещо и може ли да сподели повече подробности? Резултат, възстановяване и т.н. Благодаря, на всички, които ще споделят информация!
Ако искаш ми пиши на лично. Аз скоро отстраних своите импланти точно поради здравословни причини. Относно уголемяването с мастна тъкан съвсем скоро беше коментирано. Ефективността и трайността на тази процедура е доста малко и като обем не се постига кой знае какво, по-скоро може да се използва за коригиране на неравности и козметични дефекти. Освен това крие доста рискове - от образуване на фиброзна тъкан, мастни топчета, неравномерно разпределение и разграждане, миграция и куп други проблеми. Така, че не е удачен вариант увеличаването със собствена мазнина.

# 209
  • София
Здравейте,  Прекрасници Simple Smile
Тъй като скоро ми предстои операция за повдигане и поставяне на импланти,  живот и здраве,  и искам да Ви запитам за съвети как действахте с малките деца. Сина ми е на 2 г и половина и е близо 14 кг. Купих една малка пластмасова степенка, нещо на което да се качва, когато трябва да се мием. Ще съм благодарна за още съвети.  И също така Вашите лекари колко време Ви забраняваха да вдигате тежко и до колко тежко? Моя доктор казва две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт