Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 870
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте отново! Бихте ли споделили откъде си купувате сутиени? Обиколих магазините за бельо, но меките сутиени без банели са рядкост и не мога да намеря в моя размер. Повечето дори са без размер на чашката. Не ми се иска да нося лепенки за зърна, а и не искам да ми се очертават зърната през дрехите.

# 226
Здравейте отново! Бихте ли споделили откъде си купувате сутиени? Обиколих магазините за бельо, но меките сутиени без банели са рядкост и не мога да намеря в моя размер. Повечето дори са без размер на чашката. Не ми се иска да нося лепенки за зърна, а и не искам да ми се очертават зърната през дрехите.

Здравей, аз купувам основно от триумф. Имат доста модели без банел, чашката е леко подплатена и не “прозират” зърната. И като размери имат почти всичко.

# 227

Здравей, аз купувам основно от триумф. Имат доста модели без банел, чашката е леко подплатена и не “прозират” зърната. И като размери имат почти всичко.
Благодаря за отговора! Бях в техен магазин, но не открих 65 или 70 D сред тези модели, а и честно казано не ми харесаха много.

# 228
Погледнете в Oysho. Мисля, че нямаха Д чашка в магазина, но пробвах Ц и ми стана. Аз нося 75D, Купих 80Ц. На Триумф купих един Триекшън- адски ми е неудобен и така си стои.

# 229
Здравейте,аз си купувам сутиените от Oysho,много съм доволна,без банел са и са с тънка мека чашка.

# 230
Благодаря ви за отговорите, ще посетя oysho още този уикенд. Междувременно ми препоръчаха един сайт, от който си поръчах няколко сутиена. В него има всякакви размери, много добри намаления и пристигнаха за един ден. Споделям линк за тези, които не го знаят https://www.contour.bg/ .

# 231
Здравейте, искам да попитам на 21ви ден от операцията дали ще е проблем свалянето на медицинския сутиен за няколко часа? Причината е мероприятие и определена дреха, която трябва да се облече. Възстановяването ми е изключително бързо и леко. Дори нямам никакви болки и дискомфорт.

# 232
  • София
Със сигурност няма да е проблем за няколко часа. Изпробвано е.

# 233
Благодаря ❤
Със сигурност няма да е проблем за няколко часа. Изпробвано е.

# 234
  • София
Отново се включвам аз с въпрос Simple Smile
Някоя от вас пие ли противозачатъчни след операцията ? Аз пих за изместване на цикъла и ми хареса ефекта (че ми намаля акнето) ,и сега се чудя дали пак да не започна да пия ,но незнам колко е безопасно ,защото съм на около 25 дни след операцията ?

# 235
  • Русе
Аз пия по 12 хапчета на ден. Едните са подобни на противозачатъчни и съм ги пила преди, по време и след поставянето на сисите. Не съм забелязала някакви ефекти или дефекти върху имплантите.

# 236
Отново се включвам аз с въпрос Simple Smile
Някоя от вас пие ли противозачатъчни след операцията ? Аз пих за изместване на цикъла и ми хареса ефекта (че ми намаля акнето) ,и сега се чудя дали пак да не започна да пия ,но незнам колко е безопасно ,защото съм на около 25 дни след операцията ?
На моята дъщеря също й бяха предписали противозачатъчни заради акне в резултат на завишени хормони на надбъбречните жлези.При един от контр. прегледи лекарят,който е специалист по образна диагностика и завеждащ такова отделение в онко-болница препоръча да не ги пие или ако го прави,прегледите да са през 6 месеца,тъй като при злокачествен процес хормоните спомагат бързата прогресия.

# 237
Момичета, кой лекар бихте препоръчали за повдигане без импланти?

Желателно е да не се чака повече от 6-7 месеца за операцията.

# 238
  • София

Др. Регина Хатър

# 239

И за 2те неща ви препоръчвам д-р Николай Георгиев

Общи условия

Активация на акаунт