Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 863
  • 774
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте!
Момичетата от Пловдив, бихте ли ми препоръчали къде да отида на ехография на млечните жлези ( да не е при Косев в ДКЦ 2)?
Благодаря
Ще ми е интересно да споделите защо не искате при него.
За друг се сещам за Парашкев Цветков , той е и онколог. Преглежда в сградата на ДКЦ Свети Георги
Здравейте Simple Smile)

Минаха 8 дни от операцията ми при Молов. Имплантите са ментор 350 CC кръгли среден профил. Висока съм 1.77 с нулев старт. На този етап ми седят леко сплескани и не мога да преценя дали ме удовлетвоярява резултата. Има ли някоя дама с моите параметри да ми покаже готов резултат?
Много е рано е все още. До шести месец , че и до годината даже се наместват. Все още са отекли най -вероятно.

# 256
Здравейте!
Момичетата от Пловдив, бихте ли ми препоръчали къде да отида на ехография на млечните жлези ( да не е при Косев в ДКЦ 2)?
Благодаря
Ще ми е интересно да споделите защо не искате при него.
За друг се сещам за Парашкев Цветков , той е и онколог. Преглежда в сградата на ДКЦ Свети Георги
Здравейте Simple Smile)

Минаха 8 дни от операцията ми при Молов. Имплантите са ментор 350 CC кръгли среден профил. Висока съм 1.77 с нулев старт. На този етап ми седят леко сплескани и не мога да преценя дали ме удовлетвоярява резултата. Има ли някоя дама с моите параметри да ми покаже готов резултат?
Много е рано е все още. До шести месец , че и до годината даже се наместват. Все още са отекли най -вероятно.

Всяка година ходя при него, включително и тази ходих преди 6-7 месеца, но много се чака и нямам възможност да чакам без да зная в колко часа ще мина. Моята операция е другият месец и ехографията ми трябва за това.Simple Smile
Ще проверя д- р Цветков дали има часове. Блгодаря

# 257
За операцията си бях при Цветков. Обстойно ме прегледа. Единственото стресиращо е че пише на ръка заключението. Като цяло останах доволна от него. Ако си запишете час през супердок ви взима веднага( в случая и за мен беше важно това, защото нямах възможност да чакам)

# 258
  • Пловдив

...но много се чака и нямам възможност да чакам без да зная в колко часа ще мина...
Аз ходя само при него, но в Пълмед. Запазвам час в Супердок и отивам 20 мин преди часа, за да мина през регистратура. След това веднага при него и не чакам въобще. В ДКЦ 2 е направо изтезание, не знам защо не се оправят нещата там.

# 259
  • София
Струва ли ми се или гледайки снимки на работата на д-р Диитров сякаш някои гърди ми се виждат дори леко увиснали, докато това при Стоянов го няма? Сега да не говоря глупости, но на повечето даже самата форма някакси не ми харесва. Прикачвам първите две, на които попаднах за увеличаване на бюст при Димитров. Нещо....не е каквото трябва да е. Работата на Стоянов ти идва да ги захапеш през лаптопа както се казва.

# 260
Според мен изглеждат по-естествено. Забелязала съм че такъв вид резултат главно в чужбина се харесва на хората там, докато българките в голяма част залагат на доста големи и как да го кажа някак си кръгли като балони. Това е лично мое мнение и не целя обиди към никого

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 09:42 от bubanka

# 261
  • София
На мен не ми харесват. Не става въпрос колко са кръгли, ами колко високо са поставени може би. Аз лично харесвам да са по-наперени. Е, не до гушата, но въпросът беше, че се коментираше, че Димитров и Стоянов работят заедно и малко излезе, че е без значение при кого от двамата отидеш, а май има защо да се чака при Стоянов по една година за консултация.

# 262
Струва ли ми се или гледайки снимки на работата на д-р Диитров сякаш някои гърди ми се виждат дори леко увиснали, докато това при Стоянов го няма? Сега да не говоря глупости, но на повечето даже самата форма някакси не ми харесва. Прикачвам първите две, на които попаднах за увеличаване на бюст при Димитров. Нещо....не е каквото трябва да е. Работата на Стоянов ти идва да ги захапеш през лаптопа както се казва.

Аз също съм на вашето мнение. Разстоянието от ключицата до самата гърда при Димитров е доста голямо, поне за мен. Според мен ги слага някак си по-надолу за да се обере висналата кожа. Така ми изглежда на снимките които и аз съм гледала.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 09:43 от bubanka

# 263
  • Лондон
Здравейте,момичета.Следя темата с интерес от доста време насам,тъй като имах интерес точно в посока уголемяване на бюста.Понеже не живея в Бг,реших да дойда в една болница в Измир,където да се извърши моята операция.Болницата се казва Екол ( не съм намирала информация за нея в Бг сайтове,вероятно не е много популярна в България).
Преди 2 дни мина моята операция,и честно да ви кажа болките все още са страшни.Едва ставам от леглото,едва вървя,нямам никакви сили.Знаех,че ще боли,но не бях подготвена чак за такива мъки.Доктора,при когото ми беше операцията,предложи да ми сложи имплантите над мускула,защото ако са подмускулно,щели да стоят мн нагоре.Аз обаче категорично отказах.Казах,ще операция ще има ,само ако ми ги сложи подмускулно.Така и направи.Постави ми 400 cc кръгли,висок профил,Мотива.
Не съм особено впечатлена от резултата,може би е твърде рано.Бих искала да получа вашето мнение,нормално ли е гърдите ми да изглеждат така на ден 2ри.
Притеснена съм доста.Благодаря предварително
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 10:48 от bubanka

# 264
Здравейте,момичета.Следя темата с интерес от доста време насам,тъй като имах интерес точно в посока уголемяване на бюста.Понеже не живея в Бг,реших да дойда в една болница в Измир,където да се извърши моята операция.Болницата се казва Екол ( не съм намирала информация за нея в Бг сайтове,вероятно не е много популярна в България).
Преди 2 дни мина моята операция,и честно да ви кажа болките все още са страшни.Едва ставам от леглото,едва вървя,нямам никакви сили.Знаех,че ще боли,но не бях подготвена чак за такива мъки.Доктора,при когото ми беше операцията,предложи да ми сложи имплантите над мускула,защото ако са подмускулно,щели да стоят мн нагоре.Аз обаче категорично отказах.Казах,ще операция ще има ,само ако ми ги сложи подмускулно.Така и направи.Постави ми 400 cc кръгли,висок профил,Мотива.
Не съм особено впечатлена от резултата,може би е твърде рано.Бих искала да получа вашето мнение,нормално ли е гърдите ми да изглеждат така на ден 2ри.
Притеснена съм доста.Благодаря предварително
Скрит текст:

За мен изглеждат нормално и ще бъде много красив резултат. В началото и моите бяха покъртителни. Към 5 седмица вече нямат нищо общо, започнаха да слизат надолу и зърната ми сякаш се качиха нагоре, закръглиха се гърдите… ако искате ми пишете ще ви пратя снимка да видите моите в началото и сега.

# 265
Аз да попитам някоя от вас изпитвала ли е напрежение и болка само в едната гърда. На 15 ден съм, лявата ми гърда е леко по-голяма от другата /така си беше и преди операцията/ Но усещам едно напрежение и лека болка на моменти в нея, при другата не е така…

# 266
Аз да попитам някоя от вас изпитвала ли е напрежение и болка само в едната гърда. На 15 ден съм, лявата ми гърда е леко по-голяма от другата /така си беше и преди операцията/ Но усещам едно напрежение и лека болка на моменти в нея, при другата не е така…
Съвсем нормално според мен. Аз съм на втори месец след операция и лявата ми гърда е по-твърда, по-бавно слиза и усещам дискомфорт в нея понякога. В дясната не усещам никакъв.

# 267
Здравейте,предстои ми поставяне на импланти мотива-ергономични 400 куб.full профил,висока съм 1.60см и съм 51кг,на 46 години.Операцията ми е на 07.02.Доста ми е притеснена за резултата,за болката и дискомфорта след операцията.Ще се радвам ако някой сподели как минава операцията и подробности около нея.И още един въпрос:Понеже операцията ми е в Малта,тук медицинският сутиен го слагат след една седмица,в България кога трябва да се сложи сутиена?

# 268
Моята операция беше в Белгия,поставиха ми спортен сутиен на 3ят ден,тогава ми махнаха бинтовете. Предполагам,че Вас ще ви разбинтоват след седмица и за това ще Ви го поставят тогава.

# 269
  • София
Споделете дали свалянето на 5-6 кг. след повдигане и импланти ще бъде много фатално Sad ?

Общи условия

Активация на акаунт