Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 850
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте,
Исках да си направя уголемяване на гърдите, опитах да си запиша час при д-р Ильо Стоянов, но там се чака от порядъка на 11 месеца за консултация и после още около 5 за операцията. Та сега съм се насочила към д-р Николай Георгиев, повечето мнения, които съм чела за него са стари, напоследък никой не пише нищо за него. И не съм сигурна дали да изчакам за час при д-р Стоянов, вие как мислите? Двамата дали са на едно ниво като хирурзи или Ильо Стоянов е значително по-добър. Гърдите са ми малки между чашка А и Б, като Б трябва да е с подплънки, искам малки гърди, които да изглеждат съвсем естествено

Аз предпочетох да изчакам за Стоянов. Дадоха ми час за ноември. Все пак това е нещо, което правите един път и 1 година не е нищо в сравнение с това да не сте доволни от резултата, но това е мое мнение.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 07:26 от Петенце

# 286
Привет, момичета, за пръв път изобщо пиша тук, но да се похваля.
На 17 дек имах операция за уголемяване с импланти. Избрах д-р Молов в клиниката му в Смолян. Единствено при него ходих на консултация, просто го почувствах, че е той и нямах нужда от консултация с друг доктор. Отдели ми около час и половина, измери ме, обясни всичко много подробно. Моите гърди са леко тубуларни, категорично ми избра анатомични Ментор 380сс, tall height, moderate profile, като имам и две мрежи(май е доста масово при него). Подгръдна 72, гръдна 81, висока съм 171, 57 кг.
Стартът ми беше близко до нулев - непълна чашка А. С лека разлика в големината на гърдите съм, предложи ми различни по големина импланти, но му казах, че винаги се вижда според мен, когато са различни, и той се съгласи.
Екипът в клиниката беше невероятен. Бях умряла от страх за упойката, пък то това ми беше най-малкият проблем Grinning . Пътуването от Смолян до София беше сравнително ок, а то също ме притесняваше доста. С дренажи бях почти 3 дена, изтече си доста, махането им беше ужасно, даже ми прилоша, защото не бях яла.
Няма да лъжа, имах зверски почти неспирни болки 5 дена, болкоуспокояващите почти не помагаха, но след това рязко се подобрих. Дори не можех да се изправям сама. Сутиенът от Ива за мен е най-неудобното нещо на света, но просто го търпя. Ще се ориентирам скоро към някой на Триумф май.
Първите дни гърдите бяха триъгълни направо, доста грозни, бях започнала да се притеснявам, но с всеки ден спадат надолу и станаха доста приятно кръгли Simple Smile. Белезите ми засега са доста тънички, мажа с КелоКот.
Пускам снимки на 18ти ден, дано да съм успяла да ги скрия.
Скрит текст:
Скрит текст:
Честито, със здраве да им се радвате! Изглеждат много добре според мен 😊

# 287
Kitty26 честито, добър резултат като за 18 дни. Каква е проекцията на имплантите?

# 288
Здравейте момичета,интересува ме колко време след операцията трябва да пуша по-малко?Тъй като пуша около 15-20 цигари на ден,доктора каза,че след операцията трябва да ги намаля на половина,но не ми каза колко време..

# 289
Моят доктор,ми каза да сведа цигарите до минимум,месец преди операцията и месец след операцията,така беше при мен след това си пропуших,както преди.

# 290
Цитат на: D.B. link=topic=1488018.msg45838402#msg458 Моят каза,че преди операцията мога да си пуша,само след това да ги намаля...🤷‍♀️.Пак ще питам като отида.Благодаря!
Моят доктор,ми каза да сведа цигарите до минимум,месец преди операцията и месец след операцията,така беше при мен след това си пропуших,както преди.

# 291
  • Русе
Никотинът свива кръвоносните съдове и затова препоръчват преди/след операции да се намали пушенето.

# 292
Kitty26 честито, добър резултат като за 18 дни. Каква е проекцията на имплантите?

Благодаря, среден профил, 4,1см проекция.

# 293
Никотинът свива кръвоносните съдове и затова препоръчват преди/след операции да се намали пушенето.
Точно това беше обяснението на моят доктор.

# 294
Здравейте момичета,интересува ме колко време след операцията трябва да пуша по-малко?Тъй като пуша около 15-20 цигари на ден,доктора каза,че след операцията трябва да ги намаля на половина,но не ми каза колко време..

На мен нищо не ми е казвано за спиране на цигари. Аз лично не съм ги спирала, пуша по кутия на ден. Последните си 2 цигари изпуших сутринта преди да вляза в болницата. После пуших 2 часа след като се събудих. Проблеми не съм имала.

# 295
  • Русе
Застраховат се просто. Аз също пуша много и доктора го знаеше. Надпреварвахме се с него кой повече ще изпуши Simple Smile

# 296
Не беше ли свързано със заздравяването на самия разрез? Мисля че това беше. Някъде съм чела, че не може дори вайпчета да се пушат. Моят хирург нищо не каза по въпроса

# 297
  • Русе
По скоро не. Понеже аз съм с реконструкция и в дясно бях само по ребра, се наложи да ми се присажда мускул и кожа от гърба, та да има под какво да сложи импланта. Там беше зора дали ще се имплантира мускула и няколко пъти ми обяснява за цигарите, свиването на кръвоносните съдове и недоброто захранване на тъканта с кръв по тази причина. Иначе на втората операция (там само слагане на импланти както при естетичните операции) въобще нищо не е казвал, а може и да е помнил каква съм наркоманка.

# 298
Здравейте и от мен , вече съм с нови придобивки , Мотива висок профил, 410 сс , първоначален старт нулев . 8 ден от операцията, направена от д-р Ивайло Рачев -Плевен! Изключително съм доволна.
Като цяло се чувствам добре, като изключим некомфортното спане полу легнала.

# 299
Честито!Много да им се радвате🤗
Ако може някоя снимчица да качите или на лични,че и аз скоро ще слагам същите и искам да видя как изглеждат.😁

Общи условия

Активация на акаунт