Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 820
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
11 ден
Надявам се изображението да се покаже
[/quote]

Честити да са Ви! 😊
Моите толкова много се промениха от 11тия ден досега, а още нямам 3 месеца. Предполагам при всеки е различно, но моите станаха доста по-големи с отпускането.

# 316
  • София
Пак съм аз...
точно преди месец ми беше операцията за повдигане на бюста и поставяне на импланти, както Ви писах. И оттогава имам проблем с лявата гърда, видяхте на снимката, че лявата още е с превръзка, проблема е, че изпускат конците и през няколко дни доктора ме вика на нова превързка. Един от пътите ми сложи още два шева. Днес ми каза, че ми слага лепило, да видим другият път. Не съм била в никакъв случай с нулев старт, но повдигането беше много сериозно. Другото, което е, че му имам доверие и не искам да се съмнявам в способностите му. Притеснявам се да не се влача така още няколко седмици и после пак да легна да ме шие, или не знам още какво се прави в такъв момент. Някоя от Вас имала ли е такъв проблем или подобен, защото много се притесних вече, поради факта че нямам подобрение.

# 317
GERBER, някъде прочетох за подобен случай и точно лепилото спаси ситуацията. Не се притеснявай, всяко нещо е разрешимо и се пази от натоварвания. Някое момиче с подобен опит тук се надявам да сподели все пак информация, за да се успокоиш Simple Smile

# 318
  • София
GERBER, някъде прочетох за подобен случай и точно лепилото спаси ситуацията. Не се притеснявай, всяко нещо е разрешимо и се пази от натоварвания. Някое момиче с подобен опит тук се надявам да сподели все пак информация, за да се успокоиш Simple Smile

Благодаря  Simple Smile
Дано този път помогне Simple Smile

# 319
Здравейте, след 6 дни правя месец от операцията при д-р Молов.
Имплантите са ментор 350CC среден профил. Нулев старт, висока съм 1,77 и смятам, че можеше и по-големи, но по негови думи това е максимума /той предлагаше 325, но се заинатих за повече/
Все пак целях естествен резулат и смятам, че се получи.
Скрит текст:

П.С. Имплантите имат да слизат още, особено дясната ми гърда, понеже съм десничар и мускулът е по-стегнат.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 00:10 от Мария Горанова 604683

# 320
11 ден
Надявам се изображението да се покаже

Честити да са Ви! 😊
Моите толкова много се промениха от 11тия ден досега, а още нямам 3 месеца. Предполагам при всеки е различно, но моите станаха доста по-големи с отпускането.
[/quote]

Благодаря Ви!
Може ли да пуснете снимка на вашите ?

# 321
  • София
Някой, който има опит с д-р Стоянов, би ли ми споделил как стават нещата с плащането? Не намирам нищо онлайн. Да знам дали трябва да имам готовност с парите още при консултацията. Цялата сума ли се плаща и кога, в деня на операцията ли?

# 322
Някой, който има опит с д-р Стоянов, би ли ми споделил как стават нещата с плащането? Не намирам нищо онлайн. Да знам дали трябва да имам готовност с парите още при консултацията. Цялата сума ли се плаща и кога, в деня на операцията ли?

Капарото 1000 лв или 500€ се плаща до 5 дни след запазване на час за операция
Самата операция можете да платите до 3 дни преди операцията по банков път или в кеш в деня на операцията. Нямат претенции за валутата дали ще е евро или лв. Аз лично платих кеш в деня на операцията преди да ме приемат.

# 323
Имплантите са ментор 350CC среден профил. Нулев старт, висока съм 1,77 и смятам, че можеше и по-големи, но по негови думи това е максимума /той предлагаше 325, но се заинатих за повече/
Скрит текст:

П.С. Имплантите имат да слизат още, особено дясната ми гърда, понеже съм десничар и мускулът е по-стегнат.
И аз това забелязах,че дясната ви е малко по-високо,не са се изравнили още,на почти всяка снимка ми изглеждат така,почти не съм срещала да са на перфектно еднаква линия.Иначе ако съдя по лявата страхотен ви е размера,въобще не ви трябват по-големи.

# 324
Скрит текст:

Много са Ви красиви! Честито!!! До 6месец се изравняват. Но от сега се вижда прекрасен резултат!!!
И аз подкрепям Maya Alexandriva, размерът е перфектен.

# 325
Здравейте,новак съм.Попрочетох нещо , но ме е страх .Колко време , на кой ден ще мога да ставам свободно от леглото .Колко време да спра да ходя на работа ? 5 дни наистина ли са достатъчни ? Трябва да планирам всичко и да си знам дали мога да си позволя всичко.Благодаря !

# 326
Здравейте,новак съм.Попрочетох нещо , но ме е страх .Колко време , на кой ден ще мога да ставам свободно от леглото .Колко време да спра да ходя на работа ? 5 дни наистина ли са достатъчни ? Трябва да планирам всичко и да си знам дали мога да си позволя всичко.Благодаря !
Всичко е много относително. Въпрос на праг на болка. Има момичета, които се възстановяват по- бавно, други по-бързо. Зависи какво е естеството на работата, която извършвате. Моя позната скоро спомена,че е отишла месец и половина у майка си да я гледа след операцията.
Аз не съм имала никакви проблеми, лягах и ставах сама. Обслужвах се напълно самостоятелно. На 3 ден исках да ходя на работа ,но ми казаха че трябва поне седмица да почивам, защото импланта натежава на шевовете.

# 327
Ехаа, е майка ми няма да иска да ме отглежда толкова дълго хаха...чак месец и половина ....но първата седмица да го броя , че ще лежа само в леглото ....

# 328
Lilinkata, първите 4 дни са критични, после вече с всеки ден става все по-лесно всяко движение. При мен 10 дни отсъствие ми стигнаха, пази се от резки движения и вдигане на много тежко. Аз на 20ти ден вече си карах и колата. Но както е писано по-горе, при всеки е относително, подготви си няколко дена с близък човек около теб да ти помага. Simple Smile

# 329
  • София
Въпреки че дамите по-горе говорят от личен опит, за разлика от мен, мога ли да допълня, че всеки е различен. Познавам няколко жени с импланти в гърдите и всяка премина възстановяването различно. Една, от които е спортист - описваше болката като силна мускулна треска, изкара един месец разходки в парка и след това даже се върна в залата. Познавам и другата крайност - човек на бюро, активност нулева и каза, че се чувства като смачкан влак.

Доколкото разбрах не всички лични лекари се навиват да дадат болнични за такова нещо. Аз бих използвала отпуска честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт