Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 513
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Операцията ми беше преди 3 месеца 570 cc ментор висока проекция ! Правих подмяна на стари импални сложени преди 10 години . Да и според мен е това което каза дамата . Раждала съм кърмила съм! Разтроена съм защото и на мен ми се струва че джоба е малък и тя отдоло седи плоска ! Казаха ми да правя масажи но не мисля, че с масажа ще се оправи ! Считам , че ще ми е нужна операция !
Това за мен не са красиви гърди и не смятам , че резултата ми е сполучлив и е далеч от това което аз исках

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 13:35 от bubanka

# 616
При кого е правена операцията ви

# 617
Операцията ми е правена в София . Не желая на този етап да коментирам. Не искам да оплювам никого просто ми се иска други очи освен моите да ги видят за да чуя и други мнения! 28 годишна съм и искх следащите 10 години да съм с голям и хубав бюст! Уви до сега не ми се получава! Питам ви за да знам някоя друга имала ли е такъв проблем след масаж слезнала ли е надоло гърдата ?
Да очаквам ли нещо да се случи в добрия смисъл до 6 тия  месец? Изпълнявах всичко предписано от лекаря сутиени , компреси сега и масажи но това се вижда и вече се убедих , че не само аз го виждам. Не свалям сутиена ! Може ли според вас този джоб да се разшири и да си застане или след като не е бил операционно разширен да не очаквам нищо и затова и се е изкривила . О и да кажа подмускулно съм и на същата крива гърда от към мишницата усещам ръб на импланта а е кръгъл😞

# 618
Операцията ми е правена в София . Не желая на този етап да коментирам. Не искам да оплювам никого просто ми се иска други очи освен моите да ги видят за да чуя и други мнения! 28 годишна съм и искх следащите 10 години да съм с голям и хубав бюст! Уви до сега не ми се получава! Питам ви за да знам някоя друга имала ли е такъв проблем след масаж слезнала ли е надоло гърдата ?
Да очаквам ли нещо да се случи в добрия смисъл до 6 тия  месец? Изпълнявах всичко предписано от лекаря сутиени , компреси сега и масажи но това се вижда и вече се убедих , че не само аз го виждам. Не свалям сутиена ! Може ли според вас този джоб да се разшири и да си застане или след като не е бил операционно разширен да не очаквам нищо и затова и се е изкривила . О и да кажа подмускулно съм и на същата крива гърда от към мишницата усещам ръб на импланта а е кръгъл😞

Това е грешка на хирурга, би трябвало да поеме отговорност и да я поправи за негова сметка. Обсъдихте ли го с него? Малкия джоб, носи със себе си някои усложнения в бъдеще, като например хронична болка и притискане на гръдния кош… случайно хирурга ви да не е Христов?

# 619
А защо мислите че е тесен джоба ? по какво се разбира

# 620
Не не е Христов . Оперирана съм в една от известните столични клиники ! Той  ми предлага да ми сложи мастна тъкан там защото съм нямала , не мисля да се съгласявам ! Според вас нова операция ли ми трябва за разширяване на джоба ? Както попитах по рано ако не е операционно разширен възможно ли е чрез масажи да се разшири ?

# 621
На твое място бих отишла при друг хирург за мнение. Хубаво е професионалист да каже на какво се дължи това и как би могло да се коригира.

Съжалявам за случилото се. Но наистина изглежда грешка на хирурга. Имплантът изглежда смачкан и не на мястото си. Стискам палци за добър развой!

# 622
Не не е Христов . Оперирана съм в една от известните столични клиники ! Той  ми предлага да ми сложи мастна тъкан там защото съм нямала , не мисля да се съгласявам ! Според вас нова операция ли ми трябва за разширяване на джоба ? Както попитах по рано ако не е операционно разширен възможно ли е чрез масажи да се разшири ?

Попринцип чрез операция се разширява. За масажи не съм чувала да вършат работа за този проблем.

# 623
Може наистина гърдата на това място да е по-празна от към тъкан. Защото ако проблемът е по-тесен джоб ,  за един хирург е много по-лесно и бързо като време да направи разширяване на този джоб и не виждам защо сам би си усложнил живота  да се занимава с извличане на мастна тъкан, обработването й и т.н.

# 624
Според мен изчакайте още месец,два не ми изглежда на по-малък джоб.Може да си застане както трябва с времето.

# 625
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен дясната гърда ми изглежда "смачкана" леко,но разликата не е чак толкова голяма и честно казано,не мисля,че трябва да се депресираш и да си нещастна за такова нещо. С дрехи или бельо,дори няма да се забелязва.

Ако нямаш болки и медицински погледнато се чувстваш добре,това за мен е най-важното в ситуацията.
Винаги можеш да направиш нова корекция,но дай си време и помисли дали си заслужава нови пари и нови болки.

# 626
И аз напълно подкрепям горния коментар .

# 627
Със сигурност ще изчакам още малко ще отида на лекар , искам да си видя мускулатурата . Считам , че искам да са перфектни а не едната да изглежда смачкана ! Въпроса ми е защо се смачква ?

# 628
Здравейте отново момичета.
Извинявам се, че се намесих в темата без да се представя.
Та... оперирах се преди 16 дни в Турция при д-р Жале Йоздемир в Джерахи Хоспитал. Моето проучване започна точно месец преди да отида за операцията. Писах си с много болници и доктори в Турция, питах мои познати преминали през това къде са се оперирали и т.н.
Получих от турските клиники много различни оферти като цена и тип на процчедурата. В началото ми казваха, че имам нужда от повдигане, тъй като имам увисване след 3 раждания и 2 кратки кърмения. Но, като се загледах в огледалото видях  че и гърдите са ми различни. Беше ми предложен и метод със имплант и запълване със собствена мазнина. Консултирах се и с най- добрия и известен в Турция д-р Би (Естетик Интернешънъл). Та, той ми каза, че няма нужда от повдигане и асиметрията може да се компенсира с два различни импланта. И така в неговия инстаграм намерих  Йоздемир, която е работила при него, но вече е сменила болницата.
Тя ми сложи 400цц в по голямата и по-увисналата и 450( Ментор висок профил) в по-малката и не толкова увиснала (като и ареолата на едната ми е по-голяма).
Ще кача снимки, когато стане поне месец, че сега имплантите са все още много горе, а и носв отгпре стягаща лента освен стягащия сутиен.
Много дълго стана, сори.
Здравейте, честито ! Разкажете за възстановителния период.Как се чувствате сега ? Какви обезболяващи ви изписа докторката от Турция?

Изписаха ми доста лекарства, като обезболяващи ( два вида), предпазващи стомаха, отпускащо мускулите и антибиотик. Отделно ми дадоха рецепта, ако случайно не издържам на болките да отида в спешното в болницата ( което беше срещу хотела) да ми ги бият с инжекция. Но аз предпочитах да си повия в стаята първите 3 дни, защото болката от инжекцията обезболяващо също не ми хареса 😃. Така, че първите 4- 5 дни ми беше най-тежко. После ходих и на мол 😃.

# 629
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В общи линии - да очаквам зверски болки първите 4-5 дни.
А аз на болка въобще не мога да търпя - Oh my my .. Rolling Eyes Smiley

Общи условия

Активация на акаунт