Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 32 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofiа
Има значение и сезона. Сега е лятна ваканция и цените са по-високи. Веднага след Labor day драстично спадат

# 601
е, естествено сезона е най-важен, както и колко време има до полета (1 година или 1 седмица напр.)

ПП сериозно препоръчвам да не взимате подобни съвети буквално и като прочетете някъде, че е най-евтино да се купува в сряда вие влизате в сряда и веднага купувате. Следете цените в продължение на доста време, пробвайте близки и далечни дати, ползвайте търсачка, която показва много цени наведнъж, ще започнете да усещате нещата.
Освен всичко друго, нещата коренно се различават преди ковида, веднага след и сега. Ако нещо е било валидно преди 3 години, не е задължителнои да важи и сега.

Е, ако купувате билет еднократно и не ви се занимава, може и да не проучвате..

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 14:31 от neuromancer

# 602
Здравейте, сестра ми днес успя да плати интервюто, сега след 24ч. ли може да запази интервю?

# 603
Билетите от България към САЩ (двупосочни) са в пъти по-евтини от САЩ-България, като аз пътувам редовно.
Моят съвет е да се търси през агенция, поне при мен излизат по-евтини.

# 604
Здравейте, сестра ми днес успя да плати интервюто, сега след 24ч. ли може да запази интервю?

Когато успеете да влезните в сайта за интервюто бихте ли ми казали кой дати са свободни?  Ние още не сме платили, но трябва да се ориентирам.

# 605

Когато успеете да влезните в сайта за интервюто бихте ли ми казали кой дати са свободни?  Ние още не сме платили, но трябва да се ориентирам.

Първата свободна към момента е 1ви Август

# 606
  • София
Случвало и малко да се забави, но мисля, че в рамките на най-много 48 часа ще Ви е отразено плащането на визата.

Ние си имахме покана, нашият приятел си имаше образец..обаче от къде го е изтеглил нямам идея. Беше си посочил и доход и разни други неща. Нямам идея дали са я гледали, независимо, че не искат бяхме приложили няколко документа, вкл. и поканата. Ако много държите мога да го попитам дали може да ми прати бланка .

# 607
Здравейте,
Запазила съм интервю за родителите ми за утре, но на първата страница на потвърждението за интервю пише само името на баща ми, иначе  онлайн се виждат и двамата.
На втората страница се вижда и нейното име, ДС номер и плащането.
Свързани са двамата, това дали би било проблем?
Иначе имам и за нея отделен DS формуляр попълнен. Освен ДС, потвърждение на интервю, снимка, паспорт и потвърждение на плащане, какво друго е хубаво да носят на самото интервю?
Те са около 55-60год, кандидатстват за туристическа.
Искат да отидат на екскурзия. Ще се радвам да препоръчате агенция, ако някой е ползвал
Благодаря предварително Simple Smile

# 608
  • София
Друго задължително няма. Не мисля, че това, че се вижда само името на баща Ви е проблем. Мисля, че и при мен беше така за трима човека.
Друго задължително няма, но всеки влачи каквото си прецени.
Стискам им палци.

# 609
Много Благодаря, Сънчо! Поне ще сме спокойни вече. Надявам се да имат късмет и да получат визи.

# 610
Здравейте, опитваме се да попълним DS-160, но на страницата с прикачването на снимка, като натиснем бутона "Upload Photo", ни се изписва: "Service Unavailable. HTTP Error 503. The service is unavailable.". На някого случвало ли му се е и какво да предприемем?

# 611
На менюто за предишни съпрузи коя фамилия трябва да се попълни на бившата жена ако има развод и жената си е върнала моминската фамилия

# 612
Тази фамилия, която е ползвала преди развода, но в брака си.
Но и това ли питат за туристическа виза?
🙄

# 613
Тази фамилия, която е ползвала преди развода, но в брака си.
Но и това ли питат за туристическа виза?
🙄
Изпратих запитване до посолството и те ми отговориха че ме могат да ми кажaт как да попълня формата и да напиша това което мисля за правилно. То и в двата случая е правилно стига да разбера името към кой момент искат да знаят. Но понeже  категорията е Former Spouse, предполагам че искат да знаят името по време на брака .

# 614
Здравейте и от мен Simple Smile
Някой запознат ли е същата ли е  процедурата по кандидатстване за виза, ако вече съм имала такава за 6 месеца (минали са 5 години). Предполагам отново се минава интервю и т.н.
Какъв е шанса да ми откажат, ако имам същото положение, като тогава - неомъжена, без деца и с постоянна работа?

Общи условия

Активация на акаунт