Booking.com /Тема 4/

• 44 888
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кеш ли ще плащате? Ако е кеш реално няма как да стане номера. Трябва да е с карта, като преди да платите резервацията Ви при спадат парите от Портфейла.

# 106
Ще платя с карта, но след два месеца, когато е пътуването. В момента цената на резервацията е за  е 205 евро, значи ли че ще платя 155 евро с карта?Толкова имам в "портфейла" за приспадане-50 евро.

# 107
Аз доколкото знам плащането трябва да е онлайн през Booking. При плащане се отбелязва че искате да ви се приспадне сумата, която имате. Имаше май някаква отметка, която се чекваше. Ако ще плащате с карта в хотела според мен няма как да стане приспадане на тази сума. Но все пак не съм 100% сигурна, така че дано някой друг се включи. Blush

# 108
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Само ако е през Букинг плащането, тогава ще Ви прихване сумата от Портфейла. Аз вчера направих резервация и ползвах наличните пари в портфейла. Слагам отметка, че искам да ги ползвам и готово. Ако няма да мине през Букинг няма как да използвате реално парите.

# 109
Благодаря за бързите отговори!

# 110
Имам код за отстъпка, ако някой му трябва да пише на лс.
Условия: Трябва да резервирате за минимум € 100 за една резервация.

# 111
Имам код за отстъпка, ако някой му трябва да пише на лс.
Условия: Трябва да резервирате за минимум € 100 за една резервация.
Ако може на мен този код да изпратите.

# 112
Ще бъда благодарна, ако някой ми изпрати код за букинг.

# 113
Здравейте!
Спешно ми трябва код да си направя резервация. Скоро не съм получавала  моите винаги ги изпращам когато имам.
Благодаря!

# 114
Скрит текст:
5A2VHUF983

-важи до 17.ноември ,отстъпка до 100 евро,моля ,който го използва да пише !

# 115
Използвах го , благодаря 🌼

# 116
Моля, ако някой има код, да ми пише на лично съобщение (защото много бързо някой друг вече го оползотворява).

# 117
И аз търся код, ако може на лс. Благодаря предварително!

# 118
Здравейте, и аз се нареждам със същата молба. Ако имате излишен код, моля, изпратете ми на лс.

# 119
Скрит текст:
NAVN9FS97V

важи до 22.11.2022, до 100 евро отстъпка.
моля, пишете, че е използван.

Общи условия

Активация на акаунт