Booking.com /Тема 4/

• 44 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
дори да има такава опция, не работи (по мое наблюдение)
трябва първоначално да се мине през линка за да работи

# 91
  • Варна
Не, няма как да стане това, което искате. Освен това през линка на Уиз като нищо да ви даде по-висока цена.
Аз чакам голям кредит от почти 100€ от пролетта…

# 92
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, до края на седмицата ще резервирам от букинг, та в тази връзка ако на някой му е излишен код, ще бъда много благодарна да го сподели с мен.

# 93
И аз си търся код от някой на който не му е нужен, ще бъда много благодарна Innocent Relaxed

# 94
Здравейте, имам за усвояване малка сума, но не зная точния ред как да я използвам при резервация. Избрах плати с портфейл, но плащането ще стане при пристигане на място след 2 месеца. Ще мога ли да се възползвам от тези пари или трябва да платя с карта веднага за да ги използвам?

# 95
Жива да не бях:) На толкова пътувания най-накрая и аз получих код

И аз си търся код от някой на който не му е нужен, ще бъда много благодарна Innocent Relaxed

Заповядай    6AEC4W84WA
Важи до 5.11.

# 96
E, аз получавах като не пътувах

# 97
  • Варна

И аз получих код за първи път, но не ми трябва сега.

# 98

И аз получих код за първи път, но не ми трябва сега.
Дава ми, че е изтекъл, но пък и аз не бързам Simple Smile. За следващия уикенд ми трябваше

# 99
  • София
Здравейте, имам код за 10% от букинг. Няма да го ползвам, но важи до утре. Ако някой има нужда, с удоволствие го предлагам.
П.С. кодът не е наличен вече!

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 20:05 от missmarina

# 100
Здравейте, ползвах код за резервация, която ми отказаха..
в търсене на нов код съм, тъй като този вече не може да се ползва за голямо мое съжаление...ще съм благодарна, ако някой ми прати

# 101
  • Варна
A4WA5EQN6H - код за 10% при резервация поне 50€, валиден до днес.
Може би е изтекъл, но за съжаление чак сега си проверих имейлите, проверете.

# 102
Привет!
Случайно да има някой пътешественик с код, който няма да ползва Hotel
Трябва ми за неканселеруема резервация за уикенда. Ако може на лично
Благодаря Blush

# 103
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Спешно търся код, ако някой има наличен да ми пише на лични. Благодаря предварително.Аз също ще следя темата, но резервацията ми е спешна.

# 104
Здравейте, имам за усвояване малка сума, но не зная точния ред как да я използвам при резервация. Избрах плати с портфейл, но плащането ще стане при пристигане на място след 2 месеца. Ще мога ли да се възползвам от тези пари или трябва да платя с карта веднага за да ги използвам?
Питах преди няколко дни, но никой не отговори. Знае ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт