Booking.com /Тема 4/

• 44 935
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, аз. Миналия месец в Катания. Бяхме 6 човека и ни чакаше миниван Мерцедес. Докара ни пред апартамента в центъра. Полета от София излетя с три часа закъснение, но шофьорът ни чакаше с табелка с моето име на изхода. Излезе ми като опция при резервацията и реших да пробвам. Попълва се номера на полета и брой пътници. Успех!

# 196
Да, аз. Миналия месец в Катания. Бяхме 6 човека и ни чакаше миниван Мерцедес. Докара ни пред апартамента в центъра. Полета от София излетя с три часа закъснение, но шофьорът ни чакаше с табелка с моето име на изхода. Излезе ми като опция при резервацията и реших да пробвам. Попълва се номера на полета и брой пътници. Успех!
Да, аз знам, че няма проблем с ползването на услугата, просто не ми излизат хотели с тази опция.

# 197
  • Варна
Да, аз знам, че няма проблем с ползването на услугата, просто не ми излизат хотели с тази опция.
Опцията не зависи от хотела, а от Букинг. Понеже работя в хотел, често Букинг ни пуска с такава оферта и хората се свързват с хотела да уговарят полети, но не... всичко зависи от Букинг.

# 198
Опцията не зависи от хотела, а от Букинг. Понеже работя в хотел, често Букинг ни пуска с такава оферта и хората се свързват с хотела да уговарят полети, но не... всичко зависи от Букинг.
Да, но не попадам на хотели, които букинг предлага с безплатен летищен трансфер, а знам, че ги има. Вероятно търсенето ми не съвпада с предлагането на бугинг 😁

# 199
  • София
Досега освен за апартамента в Катания, от която оферта се възползвах, са ми предлагали безплатни трансфери само до хотели/апартаменти до удобни и близки летища - Бергамо, Лисабон, Бари, Братислава. Реално там летищата са почти в града и има удобен градски транспорт. За напр. Милано, Рим, Шарлероа и пр. никога. Може би и това има значение. Офертата се появява след направената резервация или на последната стъпка преди плащането.

# 200
При мен се появяваше само за много скъпи хотели и така и не успявом да се възползвам за момента.

# 201
  • София
Моля, ако някой има излишен код за букинг, да ми изпрати на лично, че сумата на резервацията ми идва малко голяма. Благодаря предавително!

# 202
Код 58982E1DKS - валиден до 26.12

# 203
  • София
Бих се радвала, ако някой има излишен код и ми го изпрати на лични, че днес ще резервирам. Ще пробвам кода на Val27, но едва ли е оцелял от вчера. Simple Smile

Благодаря на RebelHeart за кода.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 23:57 от Тaня67

# 204
  • София
Бих се радвала, ако някой има излишен код и ми го изпрати на лични, че днес ще резервирам. Ще пробвам кода на Val27, но едва ли е оцелял от вчера. Simple Smile
Пращам 🙂

# 205
  • София
Пращам 🙂
Много благодаря!

Както и предположих, кодът на Val27 e използван.

# 206
  • София
Моля, изпратете ми код с лично съобщение, ако имате излишен.

# 207
  • София
Някой да има код да ми изпрати на лични? В последния момент цените са 🙄

# 208
Здравейте! Моля, ако някой има код, да ми го изпрати на лично.

# 209
  • София
Аз бия отбой за кода, резервирах вече, че изпадна нещо изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт