Booking.com /Тема 4/

• 44 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Моля за код на ЛС, ако някой има излишен.
Благодаря.

# 721
  • моята мила родна страна
Здравейте!
Кой вид плащане на резервация е за предпочитане (за Турция конкретно става въпрос):
1. на място в хотела при настаняване
2. през Букинг в момента на резервацията (с опция безплатно анулиране 1 ден преди настаняването)
3. през Букинг 5 дни преди настаняването (без опция безплатно анулиране)?

# 722
Здравейте!
Кой вид плащане на резервация е за предпочитане (за Турция конкретно става въпрос):
1. на място в хотела при настаняване
2. през Букинг в момента на резервацията (с опция безплатно анулиране 1 ден преди настаняването)
3. през Букинг 5 дни преди настаняването (без опция безплатно анулиране)?
Ако почивката Ви е сигурна към момента,бих избрала опция 2. Конкретно за Турция,аз резервация без плащане през Букинг повече няма да направя. На нас ни отмениха такава от хотела в деня на пътуването,буквално след два часа тръгвахме с измислена причина за недействителна карта и се наложи да правим резервация на двойна цена. В последствие четох за много такива случаи.  Ако имат  клиенти на по- високи цени,просто се отърват , като измислят причина недействителна карта.В този случай не е проблема в Букинг и не дължат съдействие. Съветът ми е плащането да мине през Букинг. Може да пробвате друг профил/ инкогнито режим дали няма да Ви даде опция З. с безплатна анулация.

# 723
Здравейте, моля ако някой може да помогне с код за Booking , да ми пише на лично.  Благодаря.

# 724
Здравейте, имам проблем. Резервирах три стаи, от които едната с безплатно анулиране, другите две-не. Просто имаше само такава опция. След резервацията ми дръпнаха цялата сума и платих целия престой, след което не ми одобриха часа на пристигане, който е през нощта. В допълнителните екстри има късен чек ин срещу доплащане. Писах им няколко пъти, казаха да, може, ако доплатите. Аз ги помолих да потвърдят, че ще ни настанят, но не получавам никакъв отговор. Писах имейл на хотела, пак нищо. Сега не знам какво да направя, защото сме 6 човека и може да се окаже, че трябва да прекараме нощта неизвестно къде, защото не могат да ни приемат, въпреки че е описано като екстра. Може ли някой да ми даде съвет?

# 725
Здравейте, имам проблем. Резервирах три стаи, от които едната с безплатно анулиране, другите две-не. Просто имаше само такава опция. След резервацията ми дръпнаха цялата сума и платих целия престой, след което не ми одобриха часа на пристигане, който е през нощта. В допълнителните екстри има късен чек ин срещу доплащане. Писах им няколко пъти, казаха да, може, ако доплатите. Аз ги помолих да потвърдят, че ще ни настанят, но не получавам никакъв отговор. Писах имейл на хотела, пак нищо. Сега не знам какво да направя, защото сме 6 човека и може да се окаже, че трябва да прекараме нощта неизвестно къде, защото не могат да ни приемат, въпреки че е описано като екстра. Може ли някой да ми даде съвет?
Ако цялата Ви комуникация е през Букинг,нищо не пречи да звъннете в българския офис и да помолите да ви съдействат. Те ще говорят с мястото на настаняване и ще ви потвърдят или не вашето желание. Цялата комуникация би трябвало да е видима за тях.
Би следвало да Ви посочат и начин за предварително плащане, ако настояват за такова.

# 726
Здравейте!
Ще помоля за код на лично съобщение.
Благодаря!🍀

# 727
Букинг изобщо не се вълнуват от похабените кодове за съжаление, на мен ми изгоря така един преди няколко дни.
Аз исках да питам, ако се наложи промяна в датите на вече направена резервация, важи промо кодът, който съм въвел, когато съм резервирал първите дати? Заради промяна в полета на Турските авиолинии се наложи да изместя едни нощувки с 2 дни по-рано. Но иначе пак се запазва броят на нощувките.
А когато се добави нова нощувка, примерно ... важи ли кодът? Имах резервации за 4 нощувки в Шотландия (3 в Единбург и 1 в Глазгоу, като ги смених на 2+2), кодовете отидоха на кино, нали?

# 728
Важи ако променяте датите в текущата резервация без да я анулирате. В случай че анулирате и правите нова може да ползвате кода пак , но само ако не е изтекъл.

# 729
А с добавка на една нощувка към резервацията? После калкулира ли 10% отстъпка от това, което съм платил на място в хотела?

# 730
само ако не канселирате а добавяте към съществуващата резервация. Ако го направите през manage booking- change dates би трябвало веднага след промяната да видите в самата резервация и промяна в сумата на кешбека.

# 731
Мерси много за отговорите. Ще проследя какво ще стане Wink

# 732
 Вашият промокод   5FTBRZQMBR

Важи до 7 юни 2023 г..
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж.

Който го използва да пише!

# 733
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Вашият промокод   5FTBRZQMBR

Важи до 7 юни 2023 г..
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж.

Който го използва да пише!
Много благодаря, отдавна чаках за код.

# 734
кодовете само за хотелско настаняване ли са? За самолетни билети работят ли?

Общи условия

Активация на акаунт