Booking.com /Тема 4/

• 44 910
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте.
Направих резервация  на 28 ноември за месец март и резервацията ми е потвърдена, но сумата не ми е изтеглена от сметката.
Досегашният ми опит е веднага да се разплащам със собственика при самата резервация.

Как да се ориентирам кога ще е плащането? Там на място или те ще си изтеглят сумата когато решат?
В самата резервация не се казва друго освен, че ще платя според обменния курс в деня на плащане.
Най-често могат да изтеглят когато решат, може и дори след настаняването ви.
Случайно да имате опция за канселиране?
Тогава преди крайната дата не теглят.

# 136
  • София
Със сигурност в потвърждението на резервацията го пише - погледнете внимателно и това, което сте получили на ел. поща. Ако не го виждате, направете ново търсене за други дати - още в таблицата срещу цената го пише, а и долу при условията. Най-често при безплатното анулиране парите се заплащат един ден преди да изтече срока за безплатно анулиране, особено когато плащането се обработва от booking. Има обаче и места за настаняване, на които се плаща само на място.

# 137
Здравейте, може ли някой, който има код, но няма да го използва, да ми го предостави на лично съобщение? Благодаря предварително!

# 138
Благодаря за съветите.
Резервацията е с възможност за промяна на датите. С невъзвръщаема стойност.
Предполагам, че ще изтеглят сумата след крайната датата за промяна.

# 139
Предоставям код. Изтича тази вечер в полунощ. Който има нужда да ми пише на лични.

# 140
Предоставям код. Изтича тази вечер в полунощ. Който има нужда да ми пише на лични.

Бих помолила за кода. Благодаря:)

# 141
Който има нужда да ми пише на лични.

Бих помолила за кода. Благодаря:)
Изпратих ви го. Simple Smile

# 142
  • София
Букинг продължава да ми праща кодове, но няма да ги ползвам. Ако някой има нужда да ми пише. Изтича утре.

# 143
Може ли за мен?
Благодаря Ви.

# 144
Planning on travelling soon? Get 10% back (up to € 100) in Travel Credits on your next booking. You can use Travel Credits for future stays at thousands of properties worldwide.

Happy travels!

Your promo code

C7AATEU8N6

до 04.12.2022

# 145
  • София
TVKC3YYYPM 
Важи до полунощ

# 146
До 05.12 - X9UAWXX279

# 147
E1MQPTXV4B
(10% кешбек в кредити, важи до 6.12)
Ако някой го ползва, моля пишете в темата.

# 148
Разполагам с код, валиден до 05.12. Моля, който има нужда да пише на лични.

# 149
  • гр. София
E1MQPTXV4B
(10% кешбек в кредити, важи до 6.12)
Ако някой го ползва, моля пишете в темата.

Възползвах се от кода. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт