Booking.com /Тема 4/

• 44 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моля за код, ако някой има излишен 🤗

# 586
  • EU
Търся код на букинг за автомобил под наем.
Благодаря предварително!

# 587
Мисля, че няма такова нещо

# 588
Малко да разведря. Публикувам 12 скрийншота на абсолютно реални коментари в букинг.Ком. Обърнете внимание на отговорa на хотела (Hotel Angelov, Sandanski)

Не знам за вас, на мен ми се схвана и ченето, и вратът от смях. Особено на последното: “Като ти е шумно, иди в манастир, да ти е тихо и спокойно”, хахахахахахахаахаха. Но е факт, че хотелът има реална оценка 9.1

# 589
  • София
Здравейте, направихме резервация за юли и в потвърждението пишеше, че ще се вземат парите на 09.05, като букинг ще плати част от тях. Как да разбера, дали мястото за настаняване ги удържа или букинг и със сигурност ще ги удържа и ще е тогава, нали?
Има ли и разлика, на коя банка ще е картата, евентуално за допълнителни такси? Четох, че при картите на ДСК и ма допълнителна такса, вярно ли е?
Благодаря предварително!

# 590
таксите са разписани в тарифите на банката, и са различни за различните банки, вижте си ги
за ДСК има 1% при плащане във валута, различна от лев
аз плащам с револют и няма такси
иначе как как да разберете кой ги удържа - предполагам преди да се случи няма как, след това гледате в извлечението какво пише

# 591
Не бях попадала на такива коментари, това изобщо допустимо ли е Simple Smile
Иначе е добра антиреклама.

# 592
То ако тръгнеш да четеш коментари в Букинг, точно в никой хотел няма да резервираш Simple Smile Навсякъде има откачалки Simple Smile
Обаче такива откровения от собствениците за първи път виждам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Бих отишла там, ако се колебая, точно от любопитство да видя какво толкова ги провокира Simple Smile Иначе съм сигласна с тях, като обобщение - подобни клиенти не бих искала да мис е връщат Simple Smile

Вие повтаряте ли резервации? Аз почти никога не. Даже не помня да сме били някъде два пъти.. Обичам да ми е различно всеки път.

# 593
  • Бургас
Малиии, тоя изгони половината народ 🤣 Ма що не са му пред очите Илиянчо и Василчо, да им издърпа ушите 🤣

# 594
Малиии, тоя изгони половината народ 🤣 Ма що не са му пред очите Илиянчо и Василчо, да им издърпа ушите 🤣

Този е абсолютен селяк. Набързо ще си фалира хотелчето с това отношение към клиентите. Сигурна съм, че и към служителите му е подобно...

# 595
Винаги ще има. Бг хотелите се рекламират в почивка бг и разни такива. Там кандидати за евтинджос ще има.
А пък и в Сандански са с едно такова усещане че са едва ли не на Мальдиви.

# 596
Абе,  евтино, евтино, ама като е гадно....няма да повториш и ще оставиш лош отзив. Този селяндур ще ти отговори по този начин и ще откаже още 5 човека да букнат при него. Все пак не е последният хотел в Сандански....

# 597
Аз лично чета и филтрирам първо лошите отзиви. Но повярвай ми има много хора които изобщо не го правят. Мой много близък човек беше направил резервация в някакъв мега зле хотел във велинград. Само като чух името и знаех че съм чела лоши отзиви дори тук във форума. Показах, опитах да убедя. Не!
Отиде и като се върна “ то не беше много зле, не работеше еди кво си и имаше само една нощна лампа в стаята ама то ние не сме претенциозни, изтърпяхме”

# 598
  • София
Здравейте, направихме резервация за юли и в потвърждението пишеше, че ще се вземат парите на 09.05, като букинг ще плати част от тях. Как да разбера, дали мястото за настаняване ги удържа или букинг и със сигурност ще ги удържа и ще е тогава, нали?
Има ли и разлика, на коя банка ще е картата, евентуално за допълнителни такси? Четох, че при картите на ДСК и ма допълнителна такса, вярно ли е?
Благодаря предварително!

В самата резервация би трябвало да имате разбивка на цената, в която пише колко е общата цена и колко плаща Букинг. След това по-надолу да има информация за това колко пари ще бъдат взети от картата и кога. Например:

При мен винаги са теглили намалената цена.

# 599
Имам резервация за утре с опция pay at the property. От хотела са се опитали да блокират цялата сума от картата ми. Това честа практика ли е? В условията четох, че могат да направят тестово плащане, но когато ми се е случвало, е било в размер от 1 евро.

Общи условия

Активация на акаунт