Нашите цветя - обща тема 18

• 36 142
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Аз искам да знам какво е високото с розовите цветчета?
Магни,
Това е Исусовия венец. И ти имаш мисля. И моят преди 5 г беше 10см клонче Simple Smile Цветовете са розови, защото цъфнаха след като го внесохме вътре и ввно не им достига светлина. По-скоро от топлото цъфнаха. Тези, които бяха цъфнали отвън са тъмните. Ти може би можеш да го държиш вън постоянно?
Пролетта без малко да го уморя. Изкарах цветята вън и имаше едни 2-3 студени дни и пак промъквахме тези гиганти вътре Simple Smile

# 346
Обърнатата снимка ме направи несигурна. Но да, имам го, расте много бързо, в момента е отрупано с цвят. При мен са целогодишно навън. Твоето е много красиво. 😍

# 347
И моят Коледен кактус е отрупан с пъпки. Отгледала съм го от миниатюрна издънка. Много благодатна китка. На няколко връхчета даже е наляло по две пъпки, а не една.

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

А търсех тези

# 349
Добри, с този Николай направо ме убиваш. Много ги харесвам.😍 Моят расте усърдно, но цвят ще изкара може би никога.

Другото дяволски нокът ли се казваше? Като си затворя очите и му усещам миризмата в двора на баба ми.

# 350
Дааа, коледните кактуси набират сили с приближаването на празника

И още малко питомци

# 351
Здравейте, късно ли е сега и аз да си осиновя един коледен кактус? И коледна звезда харесвам, но сякаш не са ми оцелявали досега (не помня добре, защото от години не съм вьимала)

# 352
Не, никога не е късно за още една красотичка във всеки дом!

# 353
Орлови нокти - лоницерна. Моите също цъфтят, имат и плодчета

# 354
  • Карлово
А моите тенксгивчета прецъфтяват. В тази връзка да попитам, колко трябва да траят цветовете им?
Едни коледни, обаче чакам за другия месец да се наканят да цъфтят, още нямат пъпки.

# 355
Не държат дълго цветовете. Забелязала съм, че ако ги полея докато цъфтят, прецъфтяват още по-бързо...

# 356
  • Карлово
Ееех, ами без капка водичка ли да ги държа?

# 357
  • оттам, откъдето започва България
MagniМ, нямаше как да реагирам с Heart на орловия нокът, но го правя сега и усещам аромата му.

Прекрасни са коледничетата, Исусовия венец, кротонче и бенджаминче (няма как да изредя всички красоти, които споделихте)! Simple Smile

И при мен на работа коледничето цъфна, но няма да го споделям, защото не е толкова кичесто. Simple Smile Междувременно успях да уморя бялото ми коледниче, за което много съжалявам. Worried
Ще чакам още красоти от вас!

# 358
Ееех, ами без капка водичка ли да ги държа?
Спирам да поливам, когато пъпките се налеят. Сукулентно е, нищо няма да му стане Hug

# 359
Аз ако мога, дяволски нокът ще отглеждам в хола.
Коледния кактус го гледах гледах днес и не можах да го харесвам пак. Хич не ми пасва. Реших да го преместя, изтървах го, нищо не му стана, накрая го сложих на място, където да не го виждам, че да не го уморя. 🤭 Ще видим след време дали ще се промени отношението. Аз така почвам да харесвам внезапно някое цвете. Преди сингониуми не харесвах, дървото на живота пък съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт