Нашите цветя - обща тема 18

• 35 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Карлово
Взех още една звезда.

# 541
  • Бургас
Лелееее,Азалия,страхотна колекция!
Дама Трефа,много са хубави звездите. Розовата предполагам,че ще стане червена 🤔 много е нежна.

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не. розова си е. Simple Smile
ще се включа по-късно пак. с украсата в хотелската част

И в навън

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 09:17 от st. Dobri

# 543
Коледничето ми в България и то цъфнало.

# 544
А аз чакам ли чакам 😂

# 545
цветята и децата ни учат на търпение. Simple Smile

# 546
  • Мадрид / София
Мойто коледниче цъфти, ама има много малко цветове, че е още съвсем малко растение и затова не показвам нищо. Сравнение с вашите кичести такива, не е за показване още.

# 547
Така е, Добри! Не са ми нужни шевици и плетки.
Анжела, моето има и нови миниатюрни пъпчици. Ако отвори всички ще цъфти поне месец като гледам как бавно нарастват. 😳
Тази седмица ще има в Лидл и ще си взема още едно, страшно ми харесват.

# 548
Имам голям лавров храст в саксия. Чудя се - да остане в антрето на 10 гр. или да го преместя в стаята на по топло 22 - 25гр.? Дали ще хване вредители на по-топлото?

# 549
Аз дори вън бих го държала

# 550
на брега на Дунав не издържа навън през зимата. Sad

# 551
Здравейте.  Получих като подарък пахита ( нещо като палма с преплетени сетбла) някой има ли такова растение,  да ми каже как се гледа, колко голямо става и в каква големина саксия се пресажда. Ще съм благодарна ❤

# 552
Може би имате  предвид пахира Simple Smile https://zelendom.bg/pachira/, лично за мен непретенциозно растение!

# 553
  • София
Саксия с рододендрон къде се гледа през зимата? Някакви допълнителни грижи полагат ли се, като наближи пролетта?

# 554
Навън се гледа и зимата, и се полива ако не го вали. Ако стане много студено, може да го защитиш от студа, но да си стои навън. Не се прави нищо особено пролетта. Ако искаш да го подрежеш, изчакай да прецъфти.

Общи условия

Активация на акаунт