Нашите цветя - обща тема 18

• 36 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile зима е. около 2 часа следобяд беше 32 градуса - видах го на таблото на таксито,
нощем пада до 19 Wink
но басейна е студен и само обикалям около него като котка около мляко

# 481
  • София
Ето едната Бугенвелия, дето се е разцъфтяла зимата, с опадали листа:

На остъклен балкон ги държа. Дано оцелее зимата.

# 482
  • Бургас
Добри,вземи ме при теб,моля ☺️заедно да обикаляме,около млякото 😂
Амиамо,много сладурско буги 😍

# 483
Моля за помощ, на това нещо пише че е конифери, в каква почва да го пресея и има ли надежда за него?

# 484
На живо е много ярко червена.

Толкова много лампички на батерии накичих по цветята, че мисля няма нужда да вадя елхата. 😁

Каниферито го изкарай на открит балкон в каквато и да е почва. Колкото на по- мокро и студено, толкова по-добре. Почнало е да съхне, защото е стояло вътре най-вероятно.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:25 от Анонимен

# 485
  • София
Амиамо,много сладурско буги 😍

Голо буги. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
Аз най-после насадих кокичета и зюмбюли. Дано се хванат, за сефте ми е.
Имам и ранункулус, чудя се дали да не бодна и него.
Иначе, двата ми мизерни кактуса са прибрани на топло в къщи, дипладениите и те. Коледната звезда цъфти, та се къса, а цикламата живна след пресаждането. Орхидеите ми всички са изкарали цветоноси. Рапорт даден!
П.П. Чудя се дали да не помоля комшийката докато сме в отпуск, да сипва веднъж седмично по малко вода на дипладенията, пред вратата на апартамента е. Няма да ни има 3 седмици.

# 487
Пипи, няма да има нужда.
Аз се изкушавам да засадя лалета. Утре ще ходим в Холандия и ще минем през едно място, където продават луковици. Виждала съм им самите лалета, невероятни и безброй видове.

# 488
  • На морето!
Тази година и аз се вдъхнових от някой от темите и си взех ранункулус, но от 5-6 нито едно не порасна.

# 489
  • Карлово
Soft,
Задължително вземи лалета, ще се радваме виртуално на твоите. При мене красивите хибриди изчезват, не ме питайте защо.
Ранункулус и аз не съм успявала да гледам, дори цъфнал от Кауфланд бързо си заминава у дома.

# 490
Сега се садят, нали? Мога ли да ги оставя в сандъчета на балкона или да ги държа в мазата? Тук идва студ тези дни и минусови температури. Ако са в градина в земята е друго, но за сандъчета не знам.

# 491
Soft,
От 2-3 години слагам лалета в големи саксии и цяла зима са вън. Стоят много красиво като цъфнат . Мин година сложих и ириси още нещо.
Уплътнявам отдолу, преди пръстта с стереопор, шишарки , за ДС не потъват луковиците.

https://pin.it/68nktqf
https://pin.it/7LylDdD

# 492
  • София
От Лидл днес си купих два филодендрона. Все още не им знам имената, ще търся в гугъл.

И един Цимбидиум Simple Smile

# 493
Първият е филодендрон Биркин! Цимбидиума е разкошен Purple Heart!

# 494
  • София
Благодаря за името, Natt***. Flowers HibiscusHeart
Другият е със сребристи листа. Не успях да го открия в гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт