Бързи въпроси и отговори деца - 3

• 37 008
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Процедирам, като Мария и не купувам нищо на редовни цени. На баткото този сезон почти всички дрехи са от HM, но са купувани само на намаления и има няколко комплекта от по 15-20 лева. В края на лятото купих и на двамата дрехи за следващото. Поръчвам от Reserved, Mango, а малкото го бях заредила от Зара с панталончета за по 7-8 лева и блузки пак за толкова. Имат дрехи и от Синсей, но вече рядко им купувам от там тъй като в последно време цените са същите като при останалите, а качеството не е кой знае какво.

# 121
Имам маратонки от миналия декември за малката. От 70 на 27лв бяха и пролетта ще ги носи, и на мен всички покупки са ми извън сезон.А и тениска Найк за 5,60, Гап за по 7, Нейм ит за по 7-8 а са в пъти по-добри отХМ

# 122
А как определяте размера за следващата година или просто взимате следващия?
Аз затова се въздържам да взимам дрехи предварително, за да не се окаже, че са прекалено големи или малки, но майче трябва да я обмисля и тази стратегия.

# 123
About you имат 100 дни безплатно връщане. От там купувам доста. иначе следващи вземем

# 124
  • Бургас
Аз вече си свикнах и рядко има нещо, което да не уцеля. Обаче пък неуспешните покупки бързо ги продавам из групите във фейса, защото съм ги взела на добри цени. Достатъчно ми е да си избия каквото съм дала, без да печеля.
Дъщеря ми в момента мина от 92 на 98 и вече все по-дълго носи един размер, защото забавя темпото на растежа. За другото лято съм купила дрехи в размер 104. При обувките е същото. Миналата есен и зима беше 22 номер. Пролетта и лятото 23, сега минава на 24 и ще изкара зимата с този номер. За следващата пролет и лято съм купила обувки и сандали 25 номер.

# 125
Честно казано, последно накупих едни анцузи от HМ, които се парладосаха за нула време. Само с едно пране на 30 градуса, се смалиха ужасно. Преди няколко дни пазарувахме от Па-Па, не виждам с какво са им по-лоши дрехите от тези в HM. Мекички са материите и в приятни цветове. Като гледам, турско производство са. Виж там дали няма да харесаш нещо. Едно комплектче анцуг и горнище излиза около 30 лв.
За година напред не купувам нищо. Толкова дрехи останаха, които уж с тенденция му бяха подарени, но така и не можа да ги носи по повече от веднъж, защото не улучихме сезона, за който са подходящи.

# 126
Лелее какви дрешници имате? Аз ако трябва да съхранявам текущ и бъдещ гардероб, че и обувки за 3 сезона за 2 деца... Купувам някакви единични неща предварително като якета например. Друго, не.

# 127
Не питай как ги складираме.
Детето има повече дрехи от нас със баща му взети заедно. Сега е на по-малко от 3, а имаме дрехи и за 5-годишни деца вкъщи. Някой път така ги скатавам, че се притеснявам дали после ще успея да ги намеря, когато наистина ни потрябват.

# 128
Цяла стая само с дрехи имам на втория етаж.Големи, малки за даване, обувки , само аз не съм там

# 129
Аз харесвам некст за ежедневно, но на намаление ако има изгодно, предпочитам JoJo Maman Bebe, Joules, Baby Boden, Frugi. Много хубави дрешки правят англичаните, памукът е страхотен, но и дизайнът е прекрасен, носталгични, леко ретро апликации, сладки и трогателни някак.

Занапред купувам до 5 години макс, съхранявам сортирани по възраст. Ако нещо ми хареса и е изгодно, не му мисля, нещата скачат като цена и засега нямам засечки, а повечето дрехи, които носи сега на година и половина, съм купувала като бременна Simple Smile

# 130
  • Германия
В Лидл пускат много хубаво детски дрехи, чесро взимам от там и за двете деца. Цените са все още повече от приемливи.

И аз купувам много по намаления, често за сезон напред. Синът ми е на 2 и половина, носи тениски, блузи с дълъг ръкав и панталони/анцузи, няма какво да сбъркам като взема следващ размер. Сега носи 98/104, взимам неща 110, 116, тях знам че ще ги носи догодина. С обувките по същия начин - маратонки съм купила р-р 29, в момента носи 26. Знам че ще му станат или другата есен или евентуално пролетта на 2024. Съдя и по дъщеря ми колко дълго носи определени размери. След една определена възраст намаляват темповете на рястежа и е много по-малко вероятно някоя предварително купена дреха да не стане. Иначе като място нямам много, един гардероб за дъщеря ми и скрин с 4 чекмеджета за дребния, но той вече е препълнен 😖

# 131
Пепко ясно да,hm почти не купувам вече мн се разтягат сякаш сега повече от Зара й купувам,малките които не й стават в тези торби които се вакумират с прахосмукачка и под леглото 😀

# 132
От lidl съм попадала и на много кофти дрехи. Специално една нощница, толкова беше крива. Пак на детето му направи впечатление, че блузката стои на една страна и се мъчи да я оправи Grinning

# 133

Тези дънки на ХМ са много хубави и евтини. Меки са, имат ластик и копчета на талията,не бих ги нарекла скини точно. Два чифта има и си ги харесва.

# 134
Здравейте. Имам възможност да гледаме малкия вкъщи и да не го даваме на детска от другия септември. Майка ми ,баба ми и мъжа ми могат да се редуват да го гледат. Скоро прави 2г. Всички сме на мнение, че е по-добре ние да го гледаме,но пък някои приятелки ми казват, че детето имало нужда от социализация . Така е,само че той там проблеми няма - поздравява всеки,заговаря и е дружка с всички комшии, деца по улицата и площадките . Събира се с хора и деца и няма проблеми в това отношение,така че на мен не ми е достатъчна причина да тръгне на детска . Казват ми "дай го,ще си почиваш по цял ден " ( работя на 4ч) ,признавам , че понякога ми идва в повече и имам нужда от почивка,но става въпрос за час -два. Другият вариант ми е да опитаме да ходи и ако не се чувства добре там,да си ги оставим вкъщи. Тоест детето да покаже, защото за нас не е проблем да не посещава детска. Може ли да споделите вашето мнение,интересно ми е да чуя плюсове и минуси (работя с деца и съм с особено мнение за детските ясли и градини -от първа ръка кажи речи)?

Общи условия

Активация на акаунт