Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 396
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
  • Тра-ла-ла
Тези, които дават с идеята да получат са по-пресметливите, материални и притежателни зодии - земните.

Овните, които познавам ...ако могат - ще дадат. Дали пари или услуга. Ще ти помогнат. Широко скроени са. Но и аз познавам готини Овнета в личния си живот. Шефовете Овнета...са друга категория.

*JustMamma*, на този твоят някаква друга лична планета ще му бъгва доброшанското Овнешко. Ако търсиш романтични жестове от Овен - забрави. Те са по-практични.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 20:54 от Джулая

# 151
Има много риби и козирог в картата си 🥴🥴🥴

# 152
Имам чувството,че баш те са невъзможни в това отношение... може би жените близнаци по-могат да се справят с тях...
Да, моя водолей  не беше мил чиния през живота си, камо ли да готви, чисти и т. н. В момента готви - месце, сладкиш, пица опече, чиниите си изми, защото бях пуснала миялна преди да започне. И да, аз съм близнаци. Живеем си много спокойно, всеки в своя си свят...

# 153
  • Тра-ла-ла
Има много риби и козирог в картата си 🥴🥴🥴
Козирозите са стисльовци на чувства и пари.

# 154
Имам чувството,че баш те са невъзможни в това отношение... може би жените близнаци по-могат да се справят с тях...
Да, моя водолей  не беше мил чиния през живота си, камо ли да готви, чисти и т. н. В момента готви - месце, сладкиш, пица опече, чиниите си изми, защото бях пуснала миялна преди да започне. И да, аз съм близнаци. Живеем си много спокойно, всеки в своя си свят...
Супер звучи! За мен това е идилия...много го ценя това с уважаването на собственото пространство - изисквам своето и не преча на чуждото. Везни съм,с асцендент близнаци и луна във водолей и ми е нужен въздух,за да дишам:)
Много е интересно как жените близнаци са страшни хамелеони и се отразяват на партньора си според нужното и заслуженото. Това обаче изобщо не важи за мъжете близнаци... Те са в по-голяма степен константни.

# 155
Свекървата е Близнаци, много хитра лисица, ей. Как командири мъж Лъв, кученце на каишка. И мен опитва, но дадох отпор ( Водолей съм).
Създала си е връзки навсякъде, та разни хора все й клюкарят какво ли не за мен.. Слободни хора, без собствен живот.
Даже беше ровила дали нямам ТЕЛК.

# 156
  • Тра-ла-ла
Много е интересно как жените близнаци са страшни хамелеони
Така казано звучи много екзотично, даже симпатично. Joy Аз бих използвала друга дума - нагаждачки.

# 157
От двете принцеси риби и рак - рибите може да ги водиш, всичко ясно и конкретно казваш и става, ракът ни се води, ни се кара.

# 158
  • Бургас
Рибите най-малко може да се водят.Много своенравни и прикрити са.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 21:31 от Галчудо

# 159
Аз от мъжете, с които съм била отчитам рибите за най-малкото зло.
П. С. Може аз да съм попадала все на лошо и може моя рибок да не е представителна извадка, не знам.

# 160
  • Бургас
Може, аз нямам лични впечатления от мъже раци.Може би някои риби са по-разбрани, моята е винаги наобратно на мен.

# 161
Може, аз нямам лични впечатления от мъже раци.Може би някои риби са по-разбрани, моята е винаги наобратно на мен.

Мартенските риби са проклетии, по лични впечатления говоря. И мъже, и жени. Февруарските са по- меки, да не кажа прекалено. Разликите идват от накшатрите и това прави хората от една зодия много различни.

# 162

Мартенските риби са проклетии, по лични впечатления говоря. И мъже, и жени. Февруарските са по- меки, да не кажа прекалено. Разликите идват от накшатрите и това прави хората от една зодия много различни.
Февруарска е мъжът до мен. 👍
Да, прекалено мек. Понася много тежко конфликти и агресия и лавира и шикалкави, ако усети, че ще трябва да се натовари психически. Това е единственото дразнещо, което съм отчела до сега...

# 163
  • Тра-ла-ла
Това за февруарските Риби съм го виждала и в няколко мартенски. Като цяло гледат да се изхлузят като типични....риби и ако може върху тях да не падат някакви проблеми и разправии.

# 164
Аз за никой от четерите познати риби не мога да кажа,че е проклетия,даже са съвсем разбрани и не са мързеливи,напротив,изключително дейни и четиримата.

Някой по-назад искаше да опитоми водолей-може,с добро и/или ако му станеш слабо място,но то това за кой ли мъж не важи ?

Общи условия

Активация на акаунт