Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 715
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
[quote author=Джулая link=topic=1489017.msg46730435#msg46730435 date=1690054939
Кафе,  нещо ти е мн объркано обяснението.. Или аз нежсъм толйова навътре в астрологията.. Ма то всички ни е напекло слънцето, де..
Как ви се струва работна среда, в която шефове са Bowtie :
1. Слънце и Меркурий в Козирог, Луна и Венера във Водолей, Марс в Скорпион. С Овенско влияние в картата
2. Слънце и Венера във Водолей. Луна - Рак, Марс - Близнаци. С Козирожко влияние в картата.
3. Слънце и Венера в Близнаци, Луна - Риба или Овен, Марс - Рак. С Козирожко влияние в картата.

Какви представи ви изникват за все един от тези мъже?!

1. Ужас, може би женкар
2. Този май е най-добре.
3. Ако Луната е в Риби - добричък, но тия Близнаци о*ират положението; ако е в Овен - не знам, вероятно доста силно его.

Какво имаш предвид под "влияние в картата"?
[/quote]

---------------------------------

Девата в мен напира да оправи тЪз неразБУРИЯ! 🤣

# 586
Въдворявай РЕД иначе какви ги дириш точно тук😉

# 587
  • Тра-ла-ла
Цитат
Как ви се струва работна среда, в която шефове са Bowtie :
1. Слънце и Меркурий в Козирог, Луна и Венера във Водолей, Марс в Скорпион. С Овенско влияние в картата
2. Слънце и Венера във Водолей. Луна - Рак, Марс - Близнаци. С Козирожко влияние в картата.
3. Слънце и Венера в Близнаци, Луна - Риба или Овен, Марс - Рак. С Козирожко влияние в картата.
Като цяло - изключително студени хора, раздразнителни, силно фиксирани САМО в печалбата, твърде самосиндикални до степен да не могат да формират и управляват екипи. По-скоро смятат всички за олигофрени. А браншът изисква екипност. Това го отдавам изцяло на Козирожкото в хороскопите.

1. Не е женкар. Има си семейство. Работохолик. Евтин на брашното, скъп на триците. Парадиране с пари. Обещава, но не изпълнява. Командаджия и обича да дава зор. Като пали - бързо му минава (овенското влияние). От типа Козли, дето ако искаш нещо от тях....сакън как смееш, те имат тооооолкова много работа и им отнемаш от времето.

2. Критикар и досаден кусурлия. Има предпоставки да стане стар ерген. По Марса в Близнаци е хаотичен в действията, в мислите и в говоренето. Което внася доста проблеми в работата. Върти интриги и се оправдава с другите.

3. Абсолютно див селинджър. Смятам, че Луната е в Овен, защото го играе много доминантен и груб. Позволява си да навиква служителите. По Близнака....в рамките на 1 изречение може да похвали някого и да го оплюе. Върти интриги и лъже.

# 588
Оф, Джулая толкова права..

# 589
Въобще не претендирам, че съм права. Исках да се пробвам. В миналото по особености в характера съм познавала разни астрологични позиции у познати хора Simple Smile
Луна в Риба знам, че дава вътрешно добър човек. Предполагам, че Луна в Рак е подобно.
Самият факт, че две планети са в Козирог за мен е пълен ужас, да не говорим за Марс в Скорпион. Вярно, че монетата си има две страни, но като става въпрос за мъже - тя е от лошата страна по презумпция Grinning
! Но да не забравяме накшатрите, които доста могат да променят картинката.

# 590
Хаха, стига де. Аз съм ръководител (жена) Козирог, с луна в Близнаци, Марс в Скорпион, Венера - Стрелец, Меркурий - Козирог и въобще много Стрелец и Скорпион в други планети, никаква вода. Добър мениджър съм, верно хаотична като съм под стрес, но имам добър екип.

# 591
  • Тра-ла-ла
Той и моят шеф, вече екс, си мисли, че е топ. Ако не го познаваш и чуеш как говори - изглежда обигран, готин, разтропан. Направо си казах - "Ей, най-сетне Козириг от високото проявление на зодията". Истината се оказа друга....

Има разлика при мъжете и жените от всяка зодия. Мъжете Козирози искат много от другите, малко от себе си. Никой за нищо да не ги закача. Трудни са да откликват, не чуват, не слушат...дали в лична или работна среда. Един път като заучат нещо...криво-ляво, върви трудно....не се излиза от коловоза.

# 592
ConnieS как никаква вода като си много Скорпион, може би точно смесицата от земни, водни и въздушни те прави успешен ръководител.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 12:51 от ccvet

# 593
Цвет за скорпион бях забравила, мерси. Моя грешка. Ще се разровя да видя как влияе ако е в Марс.

# 594
Аз се замислих кое е по- добре да са два или да е съвкупност от повече елементи в наталната карта🤔

# 595
Между другото прекият ми шеф е Стрелец. Понякога е удоволствие да работиш с него и дава доста точни насоки, но има случаи в които се чудя дали просто налучква като е прав. Доста импулсивен, ако постигнем добър резултат - заради него е, ако е лош - заради мен и екипа ми. Въпреки позитивите, които има, винаги имам едно чувство, че нещо не е както трябва. Извърта неща нарочно уж да ни научи, но понякога е доста сърдечен човек.

# 596
  • София
Те Стрелците са си хлъзгави. Сърдечни са като имат полза поне според личните ми наблюдения. Нямат проблем да се окичат с успеха от чуждия труд, нито да си измият ръцете с другите.

# 597
А какво ще кажете за човек с 0 вода в картата си?

# 598
  • Тра-ла-ла
А какво ще кажете за човек с 0 вода в картата си?
Смърт с кисело зеле Joy

Имала съм 2ма такива. С преобладаващо земни планети. Единият с 0 вода. Другият с един Скорпион, но не в личните планети. Страшно тегави и сухи хора. Беземоционални.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 16:38 от Джулая

# 599
Приключвам с вас -организирайте ми погребение😠
🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт