Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
В нашата Била “разпродажбите” са до касите - 2 смесени регала с хранителни и нехранителни стоки. Персил и Ариел има още на минус 50. Някакви ножове имаше на минус 90% - биопластмаса. Формички за лед - минус 80. Някакви детски играчки също. Брашно Топаз мел за 0.56 ст.
Ако следите редовно, може да намерите много изгодни неща.

# 166
Благодаря за мненията за бонбоните!🙂 Важно ми е и кутията да изглежда добре (на лидълските това за мен е големият минус, иначе бонбоните ги знам какви са на вкус). На децата едва ли ще им е проблем, ако са много сладки...😄 Т.е. по бонбон на всеки, на учителките и то кутията свършила.😃
Елеонора, да питам за тези разпродажби...Има ли си специално определено за целта място в магазина или са няколко такива места, "разхвърляни" из магазина? От друга страна, купин на разпродажба сурови тиквени семки- те пък си бяха на рафта при другите (ненамалени) ядки?🤔 Някъде около соковете (след пекарната и близо до витрините за готвене храна) имаше щанд със стоки на разпродажба- нищо особено интересно не видях там...На други места пък помислих, че стоките са на някаква разпродажба (така ми изглеждаше отдалече целият щанд- прекалено различни неща имаше, извънсезонни стоки също), но цените си бяха обичайните...🤔
Аз имам First Austria мултикукър- харесвам си го, но нямам база за сравнение. Определено е голям плюс готвенето под налягане. Не съм сигурна, но мисля, че има марки, които предлагат и регулиране на налягането. Моят мултикукър го купих онлайн на подобна цена, около 110 лв, пак беше намален.
Всеки път различно. В случая тези си бяха на регала, където обичайно си седят.
Когато дадени неща излизат от асортимента, на регала се прави ,,планограма", демек влизат нови артикули на мвстото на старите и всичко се размества, а артикулите на разпродажба отиват на отделния регал, където седи на различно място във всеки филиал, където са събрани всички стоки на разпродажба или ,,сезонни артикули".
Затова зависи дали в твоя филиал са направили планограмата или не, трябва да погледнеш и на двете места. Също и оризи има на разпродажба и брашна. На тези стилажи с разпродажба има и ненамалени неща, които просто нямат ,,регал място ".
За бонбоните - много са хубави и са идеални за черпене точно за много хора, както е в училище.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:23 от Eleonora95

# 167
Мерси, ще следя значи на този щанд бъдещите разпродажби.
По вашите филиали има ли го този чай?

Купувах го от Кауфланд, но вече не го зареждат. Специално заради чая влязох в Била този път, едва го видях! Имаше направо дупка на мястото му, добре че видях етикета с цена и чак тогава забелязах, че има само няколко кутийки много отзад...Взех няколко броя, но се чудя какво става- и в Била ли ще изчезне от асортимента?!🤔
Припомнете ми, по-добре беше първо да се извади физическа карта Била и после да я регистрирам в приложението или млже да се направи и обратното? Помня, че имаше случай в който не съвпадаха номерата на физическата и дигиталната карта?🤔🤔

# 168
Мерси, ще следя значи на този щанд бъдещите разпродажби.
По вашите филиали има ли го този чай?

Купувах го от Кауфланд, но вече не го зареждат. Специално заради чая влязох в Била този път, едва го видях! Имаше направо дупка на мястото му, добре че видях етикета с цена и чак тогава забелязах, че има само няколко кутийки много отзад...Взех няколко броя, но се чудя какво става- и в Била ли ще изчезне от асортимента?!🤔
Припомнете ми, по-добре беше първо да се извади физическа карта Била и после да я регистрирам в приложението или млже да се направи и обратното? Помня, че имаше случай в който не съвпадаха номерата на физическата и дигиталната карта?🤔🤔
Първо физическа карта и после при регистрацията онлайн,пишеш кода от физическата карта.

# 169
Пийк, кукърът не е под налягане и не става. Една супа я готви по час. Евтин хубав кукър е Фърст от Метро за 115лв. Супер много хора са доволни.

Пийк, ходи си прочети и сама си състави мнение.
Аз имам двата вида и до ден днешен фаворит ми е Филипса без налягане, а и от Филипс да я пращаш на Фърст, съвсем не съм съгласна 😀

# 170
Мога доста да поспоря. От нехерметик да минат на херметик съм виждала доста, но обратното не. В случая кое е марка няма значение, а какво прави.

Преди няколко дни една дама във Фб си беше купила кукъра от Билла и след първото готвене го пусна за продажба, защото очаквала, че е херметик.

В тези трудни времена не бих набутала някого със 150лв. като препоръчам уред, който на практика е непродаваем. Във всеки сайт за продажби можеш да си направиш проучване и да видиш, че основно се продават нехерметиците и Делиманото.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 18:42 от Бг-леля

# 171
  • София
В профила ми всеки път пита дали искам да заявя физическа карта. Пише се адрес и ти я изпращат. Така пише, не съм пробвала. Обаче обратния вариант съм - да регистрирам физическа карта в сайта. Някой беше пуснал специален линк. Само през него стана. Ако тръгнеш да се регистрираш в сайта, никъде не те пита за номер на пластиката, за да ги уеднаквиш. Макар да използваш същия имейл и същия телефон, регистрацията е все едно нова и номерът на картата е друг. Но щом Елеонора казва, може и да са оправили синхронизацията. На мен обаче ми хареса, че си имам две различни карти - една пластика и една дигитална. Наскоро имах рожден ден и ползвах отстъпки и с двете. Joy Дори съжалявам, че използвах линка, за който споменах по-горе за картата на дъщеря ми. Освен това по едно време пуснаха нещо като "лентите" на Лидл. При похарчени 50/100 имаше отстъпка от 2/5 лв. И аз, и мъжът ми получихме такива в дигиталния профил, а дъщеря ми със синхронизираните карти не получи. Simple Smile

# 172
В профила ми всеки път пита дали искам да заявя физическа карта. Пише се адрес и ти я изпращат. Така пише, не съм пробвала. Обаче обратния вариант съм - да регистрирам физическа карта в сайта. Някой беше пуснал специален линк. Само през него стана. Ако тръгнеш да се регистрираш в сайта, никъде не те пита за номер на пластиката, за да ги уеднаквиш. Макар да използваш същия имейл и същия телефон, регистрацията е все едно нова и номерът на картата е друг. Но щом Елеонора казва, може и да са оправили синхронизацията. На мен обаче ми хареса, че си имам две различни карти - една пластика и една дигитална. Наскоро имах рожден ден и ползвах отстъпки и с двете. Joy Дори съжалявам, че използвах линка, за който споменах по-горе за картата на дъщеря ми. Освен това по едно време пуснаха нещо като "лентите" на Лидл. При похарчени 50/100 имаше отстъпка от 2/5 лв. И аз, и мъжът ми получихме такива в дигиталния профил, а дъщеря ми със синхронизираните карти не получи. Simple Smile
Попринцип няма никаква ,,кирия" от това двете карти да са с един и същи номер, даже както казваш ще имаш 2 ваучера за рожден ден.
Иначе може и аз да греша, просто като се замислих ми е по-логично първо физическа, но не се знае какво са измислили великите умове в Билла. По едно време даже нямаше опция за уеднаквяване на картите като бях пробвала.

# 173
  • софия
Аз така и не успях да регистрирам физическата карта. Продължавам да се опъвам да направя нова.

# 174
Срещали ли сте някъде по веригите пълнозърнести кори за баница?

# 175
И за мен е безмислен нехерметик, затова и препоръката за бюджетен херметик ми се вижда добра. Аз не бях боравила с кукър, четох, четох и взех бюджетен херметик, за да тествам дали е моето нещо. След като разбрах, че живота преди кукъра е бил тежък, се сдобих с такъв, какъвто отговори на нуждите ни.

# 176
Срещали ли сте някъде по веригите пълнозърнести кори за баница?
Да, в К има на Белла.

# 177
И във Фантастико съм виждала, едните май бяха на Сърбиянка, но мисля че има поне няколко вида.

# 178
Много ви благодаря че споделяте за мултикукъра. И аз искам и се оглеждам за такъв херметик и с удоволствие бих взела този от Метро за проба. Признавам че нямам нерви да чета темите. Много работя и свободното ми време е малко.
Ако споделите и модела на този First от Metro цена няма да имате. Още днес ще отида да го купя!

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 08:33 от Lale_Lili

# 179
  • Бургас
Мисля,че нямат,но да попитам...
Била подаряват ли ти ваучер за рожден ден,както правят други магазини?

Общи условия

Активация на акаунт