Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Ужас! В Glovo пробвах поръчка от Кауфланд веднъж и няма да повторя. Половината продукти не дойдоха (и то основните), което обезмисли онлайн пазаруването, понеже след това трябва да ходиш пак до магазина.
Не ви ли хрумна, че проблема е в Кауфланд?

# 151
  • Sofia
Разбира се и все пак платформа, която по никакъв начин не следи наличности, не виждам как ще компенсира със следващия магазин, дано да греша. Все пак в онлайн сектора има водещи конкуренти, където веднага можеш да видиш дали артикулът е наличен, докога му е срокът и т.н. , а тук поръчваш нещо, което го няма.

# 152
Само не разбрах, защо трябва да се променя името на темата? Ако някой иска да си прави тема за националните вериги да я направи, а не да тропа с крак да се променя тази тема.

# 153
  • София
Търся ТВ (смарт, 40-42") до 450лв с фул ХД, та тази оферта е доста добра в метро = 399лв, но вече имам опит с един ТСЛ и искам да питам - какви са опциите за връщане в Метро?
пп; Имам друг модел и картината от декодера на А1 я предава все едно е през коаксиален, т.е. не е е остро...
https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D … L%20LED%2040ES560

# 154
  • София

В подлеза на СУ за около 1.40 с над 60% отстъпка. Най-добър до 01.2024. Пак там замразените Nasi Goreng бяха 3 и нещо за 750 грама. Срок 08.2023

# 155
Нещо се зарибих да си взема мултикуктра на Филипс с точки от Билла. Дали е хубав ? Знам, че има тема , но за жалост нямам време да я прочета сега . Само 2-3 мнения са ми достатъчни

# 156
Първо провери, дали го има наличен. Мисля, че отдавна свършиха.

# 157
Тези бонбони от Била хубави ли са? За почерпка за рожден ден в училище ще ми трябват (кутия с поне 30 бонбони, че тази година класът е голям)?

Или тези са по-хубави (те са от друг магазин)?

Приличат ли като съдържание (някой от тези два вида бонбони) на бонбоните Ванеса от Лидъл и аналогичните в Кауфланд 400 гр/5,69 лв? Питам, защото поне като кутия изглеждат по-добре от лидълските, но като цена има машки разлики...🙂 Не искам дъщеря ми да черпи с две по-малки кутии...Другата опция ми е голяма кутия Мерси, но само ако някъде в следващите седмици има добра промоция (има време до рождения ден, но ми се иска да не купувам в последния момент).🙂

# 158
Първо провери, дали го има наличен. Мисля, че отдавна свършиха.
Има, има Wink

# 159
Пийк, кукърът не е под налягане и не става. Една супа я готви по час. Евтин хубав кукър е Фърст от Метро за 115лв. Супер много хора са доволни.

Долче, бонбоните на Билла първите са разкошни. Моят личен топ 1. Със сигурност няма да се посрамите.

# 160
За мен пък са много сладки бонбоните от Била, предпочитам лидълските или кауфландските

# 161
В биллата до нас има много намалени неща като леща,боб,оцет. Леща крина 1кг имало едно време за 1,84, боб билла 0,5кг за 1лв, балсамико за 1,70 и други. Имаше булгур, елда, все още бяха на самия регал, а не на разпродажбата.
За мултикукърите - промоцията беше до след Коледа,мисля, може просто да е свършил на места, но със сигурност ще заредят пак или има бройки в склада. Ако магазинът е по-малък, излагат по 1-2 бройки от обемните и ако не са успяли да ги ,,презаредят" при запитване , веднага изкарват.

# 162
Пийк, кукърът не е под налягане и не става. Една супа я готви по час. Евтин хубав кукър е Фърст от Метро за 115лв. Супер много хора са доволни.
Постоянен асортимент ли е ?

# 163
Постоянен асортимент ли е ?

Не. До 9-ти е. Иначе е към 150 по другите сайтове.

# 164
Благодаря за мненията за бонбоните!🙂 Важно ми е и кутията да изглежда добре (на лидълските това за мен е големият минус, иначе бонбоните ги знам какви са на вкус). На децата едва ли ще им е проблем, ако са много сладки...😄 Т.е. по бонбон на всеки, на учителките и то кутията свършила.😃
Елеонора, да питам за тези разпродажби...Има ли си специално определено за целта място в магазина или са няколко такива места, "разхвърляни" из магазина? От друга страна, купих на разпродажба сурови тиквени семки- те пък си бяха на рафта при другите (ненамалени) ядки?🤔 Някъде около соковете (след пекарната и близо до витрините за готвене храна) имаше щанд със стоки на разпродажба- нищо особено интересно не видях там...На други места пък помислих, че стоките са на някаква разпродажба (така ми изглеждаше отдалече целият щанд- прекалено различни неща имаше, извънсезонни стоки също), но цените си бяха обичайните...🤔
Аз имам First Austria мултикукър- харесвам си го, но нямам база за сравнение. Определено е голям плюс готвенето под налягане. Не съм сигурна, но мисля, че има марки, които предлагат и регулиране на налягането. Моят мултикукър го купих онлайн на подобна цена, около 110 лв, пак беше намален.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:19 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт