Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, ама Фантастико има само в София и няколко околни градчета. Както и Хит. Не знам какво правят тези магазини в темата, тя би трябвало да е за националните вериги. На много места в страната има такива регионални вериги, които са много по-големи от Хит. Предполагам, че няма да ви е много интересно, ако ние от югоизточна България почнем да пълним темата с промоциите  на "Болеро", "Фреско" или "Гочев".
Що не си направите една софийска тема, както има такива за Бургас, Варна, Пловдив и да си споделяте там пазарните неволи ...

# 136
За целите на Била експеримента цял следобяд се разнасям с два карфиола😀

Маркирах в следния ред: карфиол -Била кард - карфиол. Намалението излезе, след него и -50-те % и на двете глави. Единствената разлика от случая, когато не ми намали и двете отстъпки беше, че сега е просто на Акция, а тогава беше Била кард акция.
Другото възможно, само за нашия магазин да е така, което не ми се вярва. При удобен случай ще направя дискретна проверка, като първо си маркирам картата.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:05 от evhen

# 137
Знаете ли колко бонбона има в тази кутия от 400 грама?🙂

# 138
# 139
GG.BG
Фантастико е изброен в темата, забележката ти е неуместна.

# 140
Да, аз постове, които не ме вълнуват, ги пропускам. Съветвам госпожата да прави същото, когато нещо не й е интересно.
Забележката наистина е неуместна предвид постовете на дамата (къде да намерила пчеларски магазин, как да изпрала якето), което и аз мога да категоризирам като “пазарни неволи”.

# 141
Да, аз постове, които не ме вълнуват, ги пропускам. Съветвам госпожата да прави същото, когато нещо не й е интересно.
Забележката наистина е неуместна предвид постовете на дамата (къде да намерила пчеларски магазин, как да изпрала якето), което и аз мога да категоризирам като “пазарни неволи”.

О, благодаря за интереса към моята персона и за специалното проучване на форумните ми постове, обаче те не са пускани в тази тема, а в други теми и са си по съответната материя. Май все пак госпожата наднича в постове, дето не я вълнуват....

Пролетно цвете, приеми поста ми като предложение в заглавието на следващата тема да останат само националните вериги.

# 142
  • софия
Не ми пречи да бъдат обсъждани регионални вериги и съм против дробенето на темички. Какъв е проблемът да се прескачат постове, които не ни интересуват?

Не разбрах кога трябва да сканираме Била картата. Вчера купих карфиол. Отчете ми намалението. В магазина, в който пазарувам, има каси на самообслужване и знам, че винаги първо сканирам картата, и след това продуктите. Може някой път да опитам да го направя накрая. Най-много да блокирам касата, ако не отчете.

# 143
Тъкмо влизам да питам за карфиола.🙂 С картата ли е намален или намалението важи и без карта?🤔

# 144
За целите на Била експеримента цял следобяд се разнасям с два карфиола😀

Маркирах в следния ред: карфиол -Била кард - карфиол. Намалението излезе, след него и -50-те % и на двете глави. Единствената разлика от случая, когато не ми намали и двете отстъпки беше, че сега е просто на Акция, а тогава беше Била кард акция.
Другото възможно, само за нашия магазин да е така, което не ми се вярва. При удобен случай ще направя дискретна проверка, като първо си маркирам картата.
В случая карфиолът не е намален с карта обаче 😀

# 145
Така излиза, разнищих работата благодарение на теб!
Намерих си в телефона снимката на това, което не се намали, с Била карта е, да.

А аз всъщност не обичам филе Елена, но на тази цена, на която си мислех, че ще излезе, нямаше как да го пропусна😀

# 146
Така излиза, разнищих работата благодарение на теб!
Намерих си в телефона снимката на това, което не се намали, с Била карта е, да.

А аз всъщност не обичам филе Елена, но на тази цена, на която си мислех, че ще излезе, нямаше как да го пропусна😀
Можеш да го сложиш дори в пица, става много вкусно. Радвам се, че съм била полезна. Ако имате някакви въпроси, ще се опитам да помогна.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:50 от Eleonora95

# 147
  • Sofia
Здравейте, прочетох че Била ще влиза на пазара на онлайн магазините. Някой има ли информация кога и откъде ще може да пазаруваме онлайн?

# 148
Здравейте, прочетох че Била ще влиза на пазара на онлайн магазините. Някой има ли информация кога и откъде ще може да пазаруваме онлайн?
Цитат
И „Билла България" ще започне да продава онлайн. Това ще стане през първото тримесечие на следващата година, съобщи изпълнителният директор на "Билла България" Вигинтас Шапокас на среща с медии.“
...
За интернет продажбите "Билла" ще си партнира с Glovo.
..
Детайлите по тази нова за компанията дейност още не са изчистени, но е засега е ясно, че онлайн търговията ще стартира първо в София с широка гама от предложения, обяви Вигинтас Шапокас.

# 149
  • Sofia
Ужас! В Glovo пробвах поръчка от Кауфланд веднъж и няма да повторя. Половината продукти не дойдоха (и то основните), което обезмисли онлайн пазаруването, понеже след това трябва да ходиш пак до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт