Избор на Airfryer - тема 2

• 110 286
  • 772
  •   4
Отговори
# 300
Galandri, вземи си уреда от място, откъдето после безпроблемно ще можеш да го върнеш, ако не ти допада.
На моето семейство много повече се харесват ястията приготвени от мен във фурна или на тиган.
Ние лично не се убедихме в ползите на уреда към този момент.
По - нататък може отново да опитаме, но засега си оставаме традиционалисти.

# 301
Моята дъщеря (на 11 г) днес, докато ме нямало, е готвила по традиционен начин- правила си е "палачинки" на котлона...😅 Изтръпнах, като се прибрах и надуших миризмата на изгоряло...🤪😆 Във фрайъра досега не е успяла да загори нищо...🙂 Та за мен е доста удачен вариант за дете.

# 302
  • NICE,FRANCE
Благодаря за отговорите. Смятам,че доста често ще се употребява. ММ се прибира по обяд и ще може да метне една пържола и порция зеленчуци и...воала. Иначе може да се върне в 14дневен срок (във Франция сме),но не мисля че ще го върна.

# 303
  • София
Добре, като фен на минимализма но и на традицията...
Преди години бях се засилил към мултикукър.
Имах от новите уреди само хлебопекарна, полезна е но се счупи а и тефлона ме отказа да търся нова и мястото което заема.
Не знам мкукъра до колко може да пече хляб и др.
Та, кой уред е най приспособим и с какво е добре да се комбинира (фурна за тестени печива, пица... котлон= плот от керамика-две колела..). Иначе не съм особен фен на т.нар. стоене до печката с часове. Но ме вярвам да замества напълно фурната, дори един Раховец (като обем 30-40л каквито има на различни производители).

# 304
Благодаря за отговорите. Смятам,че доста често ще се употребява. ММ се прибира по обяд и ще може да метне една пържола и порция зеленчуци и...воала. Иначе може да се върне в 14дневен срок (във Франция сме),но не мисля че ще го върна.
За Франция със скъпия ток и призиви за пестене на енергия е още по-удачен - освен време пести и доста енергия в сравнение със стандартна фурна.

# 305
Добре, като фен на минимализма но и на традицията...
Преди години бях се засилил към мултикукър.
Имах от новите уреди само хлебопекарна, полезна е но се счупи а и тефлона ме отказа да търся нова и мястото което заема.
Не знам мкукъра до колко може да пече хляб и др.
Та, кой уред е най приспособим и с какво е добре да се комбинира (фурна за тестени печива, пица... котлон= плот от керамика-две колела..). Иначе не съм особен фен на т.нар. стоене до печката с часове. Но ме вярвам да замества напълно фурната, дори един Раховец (като обем 30-40л каквито има на различни производители).

Мултикукърът има програма  "Йогурт" и с нея втасва тестото. Говоря за Инстант пот. Отделно има програма за печива. Но трябва да се бръкнете между 400-550лв. за комбиниран уред. Или само с 240 и да си допичате във фурната.

# 306
Не всички модели на ИП имат програма Yogurt. Моят няма и използвам опция Су вид вместо нея

# 307
Добре, все някакъв заместител има. Ако не се лъжа, и "Keep warm" ползват.

# 308
  • Бургас
А тестото за втасване в отделен съд ли е или директно в съда на уреда?

# 309
Аз съм правила директно в съда. Намазнявам топката тесто и слагам. Отгоре стъклен капак.

# 310
Благодаря за съвета за картофки, на 180 станаха перфектни!

# 311
  • В къЩи.
Току що поръчах
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-clearcook-air-fryer/
Нямам търпение да го тествам.

П.п.мъжО го погледна и каза,че ще стане перфекта каска като ми го нахлупи на главата ,ако не го ползвам...Blush Grinning

# 312
Моите хора се наканиха накрая да спрем да се чудим и поръчах фурничката Финлукс... обаче тия хора нещо много бавно обработват поръчките или знам ли и аз, три работни дни и няма промяна в статуса.
Другите които сте поръчвали от Зора пак ли така бяхте или моят късмет е такъв? До сега май точно от тях не съм поръчвала онлайн нищо, доста време имах техен магазин на 5 минути пеша и си ходех на място ако искам нещо от там.

# 313
Предпразнично е лудница и куриерите са задръстени, така че е нормално. Може и още от Черния петък да обработват поръчките. Много хора поръчват онлайн подаръци, а куриерите са еднакъв брой цяла година.

# 314
Куриерите ми е ясно, но и поръчката стои необработена и това ми е странно. Не го бързат ама почват да подпитват кога ще пристигне... В този сезон си е лудница с поръчки на всичко наистина. Дано не си права за черния петък ако още работят тях че отиде за след празниците моята поръчка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт