Избор на Airfryer - тема 2

• 109 923
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Не съм ползвала Тефал и не мога да сравня. Но съм чела само положителни отзиви за ХХL.

# 571
Кои от аксесоарите в allmag препоръчвате
Това със сигурност ще го взема, тъй като ми се струва удобно за печене на две нива

А някакви хартии ,подложки или тавички удобни ли са?

# 572
  • Ямбол
Здравейте! Искам да си закупя еър фраер. Спряла съм се на следните варианти: 
1. Уред за здравословно готвене ROHNSON AIR FRYER R-2834 Wi-Fi SMARTCHEF XL 1800 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 8 L, ЧЕРЕН
2. Уред за здравословно готвене с горещ въздух TEFAL EASY FRY & GRILL EY501815 1550 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 4.2L, ЧЕРЕН МАТ
3. Уред за готвене RUSSELL HOBBS SATISFRY 26510-56 1650 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 5 L, ЧЕРЕН
Кой бихте предпочели Вие и защо?
Благодаря предварително!

# 573
От тези трите - първият, заради капацитет и мощност.

# 574
Бимба, а наистина ли прави картофи и друго като пържене и изисква ли бъркане?

Хубави ли са програмите?

Чета ви и се навивам дали изобщо ми трябва такъв уред. Имам мултикукър, който ползвам постоянно и определено  е нещо, което ми трябва. Имам и разни програми на фурната като готвене с горещ въздух, но то става нещо средно между печено и позапържено с малко мазнина. Иначе е бърза фурната (AEG).

Приятелка си купи, пробва веднъж и го продаде - картофите стават много бавно, въобще не били като пържени, затова не искам да гледам евтини тип Лидл.
Картофите стават точно като пържени но не са напоени с мазнина. Аз лично съм изключително доволна.

# 575
А мирише ли много при готвене с вашия еърфрайър
Пекох тиквички преди 3ч и още мирише
Не знам дали при всички е така' или този ( взет от познати) може да е налепен с мазнина  .

# 576
Не, при мен не мирише. Докато се готви, съвсем леко,  да, намирисва, но след това грам не мирише. Няма сравнение с готвене на котлон или фурна.
Другото което забелязах е че не е шумен.

# 577
  • Бургас
Кои от аксесоарите в allmag препоръчвате
Това със сигурност ще го взема, тъй като ми се струва удобно за печене на две нива
Скрит текст:

А някакви хартии ,подложки или тавички удобни ли са?

Аз използвам малки метални съдове-тавички, шоли във моята фурна еър фрайър.

Скрит текст:

# 578
Галчудо, а какво правите в тях

# 579
  • Бургас
Картофи, месо-пържоли, кюфтета, наденици и вс.друго, което се пече, мусака/с помощ от мултикукъра/, баница, кекс, притоплям, запеканки в кантите, чушки с яйца и сирене, печени чушки и патладжани. и др.неща, които стандартно се правят на фурна.Не слагам по решетките освен сандвичи, странджанки. Понеже не пече отдолу-правя ги по-препечени спрямо това, което бих ако са във фурна.Тези, които могат да се обръщат, обръщам.

# 580
Здравейте! Искам да си закупя еър фраер. Спряла съм се на следните варианти: 
1. Уред за здравословно готвене ROHNSON AIR FRYER R-2834 Wi-Fi SMARTCHEF XL 1800 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 8 L, ЧЕРЕН
2. Уред за здравословно готвене с горещ въздух TEFAL EASY FRY & GRILL EY501815 1550 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 4.2L, ЧЕРЕН МАТ
3. Уред за готвене RUSSELL HOBBS SATISFRY 26510-56 1650 W, КАПАЦИТЕТ НА ПРОДУКТИ 5 L, ЧЕРЕН
Кой бихте предпочели Вие и защо?
Благодаря предварително!
Аз бих взела Тефал, от изброените, най стабилно представяне имат уредите от тази фирма, купувани у нас вече две поколения. По добри от Бош, например.
Майка ми има Филипс от големите и е много доволна. Зависи и за колко души готвиш, и какъв стил имаш например ако е за един, аз бих взела Xiaomi ,  едни съвсем малки, защото са ефективни и икономични.

# 581
Тефалът е хубав, но 4.2 литра е изключително малко. Може би е ок за сам човек, но дотам.

# 582
промоция в техномаркет
https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/tefal-ey801d15-09210895
така ме е яд, точно поръчах днес smax и видях тази промоция, ама такъв ми бил късмета

# 583
Звънни на телефона и откажи поръчката. Simple Smile

# 584
Звънни на телефона и откажи поръчката. Simple Smile
изпратили са я вече
мога да го върна, ама две доставки и ще ми дойде двойно
smax няма да е със същото покритие като тефала, ама дано е читав
как сийке, ти след дългомесечно ползване, какво ще кажеш за smax

Общи условия

Активация на акаунт