Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 41 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Видин
Вчера питах за мнение за количка, днес минавам на вълна кошара (всякаш предпочитам дървена)и съответно ще имаме нужда и от матраче за нея. Бих искала да чуя мнението да вече миналите по този път. Четох в една друга тема, че има значение какъв ще бъде матрака и в никакъв случай не е желателно да се залага на обикновен дунапренов. Та поразрових се из интернет и забелязах, че не са никак евтини. Попаднах ето на това https://matraci.bg/brands/magniflex/baby-feet?gclid=Cj0KCQjw--2a … 3I60aAjnKEALw_wcB но да си призная съм много "боса" относно тази информация 😀

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:04 от Лора Монова

# 466
  • Варна
Tууук съм Yellow Heart
Не съм писала, една седмица, докато ви изчета всичко стана обяд Grin
По хронологичен ред, миналата седмица минах и втората фетална, всичко с бебка е прекрасно, тя е прекрасна Purple Heart Всичко и е наред, толкова е мъничка... Залепила съм си снимките до леглото Green Heart
Събота на обяд заминах с моите родители и сестра ми на Павел Баня. Прекарахме много добре, моите баба и дядо живеят там и останахме 5 дена при тях, че не се бяхме виждали от лятото. Толкова добре ми се отрази, хапвах по цял ден любими вкусотийки от детството, няма смисъл да ми обяснявам колко ме глезят сега, нали Laughing ? Не си използвах телефона за нищо, освен за разговори с ММ и наистина много си починах. От снощи пак съм в големия град, днес съм решила да подреждам гардероби летни-зимни дрехи.
В понеделник чакам скриновете от ИКЕА, а кутиите за дрехи, които реших да използвам, ще поръчвам тези дни пак от там.

# 467
Иеелина, стискам палци да се овладее ситуацията. Това в чужбина с лекарите ми се струва наистина кошмарно и не си го представям,ще настояваш и поне в спешното би трябвало да не те върнат наистина.

Аз сега гледах анкетата за пола и цъкнах едно тикче за промяна на гласа,но не знам колко работи. 😀 На мен не ми дава да сменя,но все пак,който е гласувал грешно,може да пробва дали работи наистина.

Да, работи. Успях да си махна гласа и пак гласувах след това. ☺️

Браво!
Аз също промених гласа си на от "все още не се знае" на "момиче" ☺️

Гледам вече дамите водят в класацията ☺️🙂

# 468
Да, моето убеждение тук се оказа грешно. Ще видим останалите които не знаят пола. Бях сигурна,че момчетата ще са повече. 😀

# 469
Да, моето убеждение тук се оказа грешно. Ще видим останалите които не знаят пола. Бях сигурна,че момчетата ще са повече. 😀

И аз съм с момиче, но не съм гласувала Wink

# 470
Лора Монова може да попиташ в групата “подготовка за малкия човек”. Има много полезни мнения там, всеки ден. ❤

# 471
  • В твоето съзнание...
Завръщам се от преглед и аз, вече с предположение за момиче, докторът каза че е премислил Grinning Но пак си каза, че втората фетална ще покаже вече със сигурност какво е.
Иначе всичко е наред с бебо, върви си точно по график - 18+5, 264гр.

Никол много ти завиждам за хубавата почивка. ☺️

# 472
Здравейте момичета. Колко е бил пукса на вашите бебчета в 18 г.с. И къде мога да видя границите Simple Smile

# 473
Ivelina, може ли някой да ти прати но-шпа и магнерот от БГ? Поне но шпа, аз тук поне трима питах никой не чувал, в крайна сметка нашите като идват ще ли донесат през декември, за всеки случай.
А в спешното ако отидеш дали няма поне да те прегледат? (Може много тъпо да звучи, но гледахме подобен случай с ММ в едно документално предаване за местните пожарни/линейки).
И колкото и досадно да звучи, но просто не спирай да им звъниш. Сестрата е длъжна да ескалира до доктор.
Със сигурност ще се свържа с  лекар защото даже в момента  имам контракции и ги усещам  все по силно цял ден съм лежала не съм ставала , започвам да имам и някакво напрежение в матката което ме стряска леки болки ту ляво ту дясно …

Здравей, Ивелина! В момента лежа в АГО поради тази причина. В рамките на 2 седмици това ми е вторият престой тук. Според моя лекар не е нормално и задължително трябва да се овладеят. На мен ми пускат банки Кормагнезин и нош па. След изписването ще ми увеличат приема на магнерот. Акушерката ми каза, че не съм виновна аз заради някакво натоварване, а просто матката ми е по-чувствителна. Не се притеснявай, консултирай се с АГ и вземете мерки.
Ами аз се свързах със акушерка която ме посъветва да си почивам повече  и ми каза да не се притеснявам че е нормално  😒 днес ще се опитам да се свържа и със лекар но тук в Белгия е много трудно да се свържеш директно със лекар 😠  а моите контракции си продължават а аз няма как да си почивам като имам  щъкащо дете  и куп други задължения  но това е друг въпрос ..

Имам Нош-па дъли да не изпия едно хапче ? 😕
Казахами от болницата ако станат болезнени контракциите да ида в спешното,май така ще направя! Не виждам адекватно внимание от Акушерките нито пък от лекар  ..
благодаря на всички за подкрепата 🤗❤

# 474
Завръщам се от преглед и аз, вече с предположение за момиче, докторът каза че е премислил Grinning Но пак си каза, че втората фетална ще покаже вече със сигурност какво е.
Иначе всичко е наред с бебо, върви си точно по график - 18+5, 264гр.

Никол много ти завиждам за хубавата почивка. ☺️

Браво за хубавите новини!
В тази седмица още не може да потвърди пола 😯

Аз бях на ФМ в 17+5 и ми казаха на 100 % момиче и че вече има гениталии.

# 475
  • Видин
Здравейте момичета. Колко е бил пукса на вашите бебчета в 18 г.с. И къде мога да видя границите Simple Smile
Предполагам става въпрос за пулса на бебето? При мен беше 160-170, което е в нормите. Бебчетата са с по ускорен пулс, ако не се лъжа АГ каза че до 180 е нормално. Дано не те подвеждам 😊
П.П  А ТОВА НАМЕРИХ В НЕТА

# 476
Да за пулса на бебето при мен беше 140 за това питам

# 477

Здравей,точно това питах онзи ден д-р Михова на феталната морфология,че в 16;та беше 164,сега беше 161,после се успокои до 152 и каза,че до 180 се приема за нормален пулс,разбира се основно до около 160 като с напредването на бременността намалява леко,но при активност над 160 няма проблем. Моето беше хипер активно. 😀

140 е златната среда. Аз все искам да не е висок,да не го мисля,но тя каза,че не говори за проблем и е норма.

Питах я, защото го знаех 120-160,но то не е строго определено,тоест зависи от активността на бебето.

# 478
При мен на предишни прегледи е бил около 160 сега беше 140 и се притесних каза ли колко е долната гащраница или не сте го обсъждали
[[/b]

Здравей,точно това питах онзи ден д-р Михова на феталната морфология,че в 16;та беше 164,сега беше 161,после се успокои до 152 и каза,че до 180 се приема за нормален пулс,разбира се основно до около 160 като с напредването на бременността намалява леко,но при активност над 160 няма проблем. Моето беше хипер активно. 😀

140 е златната среда. Аз все искам да не е висок,да не го мисля,но тя каза,че не говори за проблем и е норма.

# 479
При мен на предишни прегледи е бил около 160 сега беше 140 и се притесних каза ли колко е долната гащраница или не сте го обсъждали
[[/b]

Да,120 е долна ,например като спи. Моето е било най-малко със 140,в повечето случаи около 160,с напредването на бременността се регулира така да се каже. И 140 е абсолютно нормално.

Общи условия

Активация на акаунт