Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Абе аз да си кажа тая година е бая мъгла и то мътна. Почти нищо не се знае пълна мъгла и обръквация не са, като миналите години. Явно бая са ги стегнали тази година, а ако някой знае нещо нищо не казва, като цяло освен пейката и гафа от телевизията. Това са единствените сигурни неща за момента добре, че поне са те иначе много зле положението чак яд ме хваща малко вече.

# 61
Аз съм предвидлива и затова не гледам сезона - защото знам, че пак ще прецакат най-силните и комплексни играчи. Рядко хвърлям по едно око и предимно чета темите. Та съм се застраховала да не се чувствам прецакана 😃

# 62
  • София
Е кой е на финал. Този не е, онзи не е. Една Джаферович и това е. Срещу кой. Срещу Касим
Аз знам за Дзверович, Валери и Лефтеров, но това е от подочуто. + Алекса, но от друг източник.

# 63
Аз пък въобще не ги разбирам тези, който идват да кажат специално че знаят, но няма да кажат. Ако съм аз, с удоволствие ще изпея всичко, все пак щом сме тук, значи обичаме спойлерите Stuck Out Tongue

# 64
  • София
Аз бих се радвала на Лефтеров победител ако това са финалистите. А и пасва на образа на доброто момче, джентълемен, какъвто играеха и Милен и Добата и Андрей. Алекса мисля, че ще го играе Симеон - тръгнал по най-трудния път - борил се да влезе в играта колко пъти, пък силен, пък оправен, пък лидер и накрая втори.
О, Добата! Юлиян беше толкова комплексен, че продукцията реши да подари победата на Добата. Сега ще се подиграят така и с Фифо.

Значи отново най-комплексния играч е прецакан !!

Те са двама. Фифо и Гого. И двамата не са май на финал. За Гого четох, че го прецакват и явно и с Фифо ще е така. Може би затова никой не споделя кой е победителят, защото някои може да се откажат да гледат.
Реално прецаканите тази година са Гайтанов, Чакалов, Гого и Фифо т.е. всички ние като зрители. Цецо знам, че отпада преди разцепването на сините, ама то не е изненада.

# 65
На мен съшо са ми любимци Гого и Фифо  и до последно ще се надвам да стане чудо и да е някой от тях победителят, но в крайна сметка това са игри с директни елиминации, при това най-разнообразни.Винаги има и доза шанс,  а когато става дума за елемент с ловкост, сръчност - е двойно повече. То е вятър, психика, моментно разположение и концентрация ( ако е пъзел) и какво ли не. Може и да съм наивна, но не вярвам във великата конспирация как продукцията умишлено иска да прецака някого с неподходяща игра. По-скоро има тъпи и недомислени игри , при които крайният резултат изгкежда несправедлив спрямо общото представяне, но такива са правилата за момента. Ако някой е гледал оригинала на формата, нека сподели как е положението с победителите,  т.е винаги ли печели най-добрият ( един от най-дбрите) или има и случайно добрали се до финала елементи.

# 66
Има ли някакъв шанс все пак Женя да не е сред последните четирима? Хич,ама хич не я искам там.

# 67
  • Sofia
Не ме е яд, че  липсват спойлери, стига да спечели най-комплексният (Филип/Гого). На техния фон, останалите са на ниво детска градина! А ако това е Джаба, мамин златен, или Илянчо-мързеланчо, ще е гавра с участници и зрители!

# 68
Значи отново най-комплексния играч е прецакан !!

Те са двама. Фифо и Гого. И двамата не са май на финал. За Гого четох, че го прецакват и явно и с Фифо ще е така. Може би затова никой не споделя кой е победителят, защото някои може да се откажат да гледат.
И защо ще прецакат Гого?
Той напълно се връзва в образа на продукцията за победител.
Че даже в бонус е харесван и от останалите състезатели и зрителите.
Защо им е да го прецакват, по ягодите?!

# 69
  • София
На мен съшо са ми любимци Гого и Фифо  и до последно ще се надвам да стане чудо и да е някой от тях победителят, но в крайна сметка това са игри с директни елиминации, при това най-разнообразни.Винаги има и доза шанс,  а когато става дума за елемент с ловкост, сръчност - е двойно повече. То е вятър, психика, моментно разположение и концентрация ( ако е пъзел) и какво ли не. Може и да съм наивна, но не вярвам във великата конспирация как продукцията умишлено иска да прецака някого с неподходяща игра. По-скоро има тъпи и недомислени игри , при които крайният резултат изгкежда несправедлив спрямо общото представяне, но такива са правилата за момента. Ако някой е гледал оригинала на формата, нека сподели как е положението с победителите,  т.е винаги ли печели най-добрият ( един от най-дбрите) или има и случайно добрали се до финала елементи.
За какъв шанс говорим двама мъжаги да провират топче през мрежа и да се съревновават с дамите, които имат тънки пръсти? Ако Весито не беше толкова "скОпосна", като нищо щеше да е първа или втора и Чакала да отпадне като последен. Дайте им нещо с плуване, да я видим Мирослава как е там, да стрелят по цели и т.н. Ясно, че няма да мъкнат варели, ама малко от малко да е.

Има ли някакъв шанс все пак Женя да не е сред последните четирима? Хич,ама хич не я искам там.
Според мен- не, колкото и да ми е неприятна. Валери от любимец и фаворит в първите епизоди, тотално ми опротивя това момче.

# 70
Тупарев и ко са твърде смотани и некадърни, за да направят победител Гого или Филип. На тях им трябва някой meh играч и хоп - достойният победител според продукцията. Ех, да беше форматът в ръцете на някой по-читав продуцент...

# 71
Защото продукцията е решила за победител да бъде жена.
За това ще прецакат вероятно и Гого, и Фифо, за голяма наше съжаление...

# 72
  • София
Защото продукцията е решила за победител да бъде жена.
За това ще прецакат вероятно и Гого, и Фифо, за голяма наше съжаление...
О, не! Нека не е Дзвера или Елица.

# 73
До тук, по метода на изключването, за победител остава Лефтеров. Напаснали са най-приемливия, защото са усетили, че Евгения, Валери и Алекса са неприемливи. Може и да са играли пак. Може и да играят пак. То направо ме е яд за тези страхотни момчета, които са отишли да показват уменията си. Лефтеров да се тръшка, не може да се мери с Гого или Филип. Голяма драма с Мирела, сякаш драгия зрител го интересува. Мишкуват по цял сезон, други им изнасят предаването, трети им търпим физиономиите и капризите. Чудесни финалисти, чудесен цирк. Най-добре да бъде Евгения. Така поне няма шанс да води догодина предаването, защото ще се наслади на любовта на хората и няма да се намести като водещ.
Пък ние видяхме талантливи и интересни млади хора, които показаха доста. Продукцията да покани следващия път Кулагин, той също е много талантлив гримьор, като Евгения.

# 74
  • София
То пък защото Добата можеше да се мери с Юлиян напр. Единствено Милен ми беше приемлив. А, донякъде и Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт