Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Аз си мисля, че тая седмица няма да думнат Мани, не само, че го мисля, ами и го вярвам. Светата троица ще думнат Цецо, а другата коалиция Касим. Като и двамата ги виждам отпаднали за да е другата седмица обединението. И без това са плява.
От другите племена трябва да думнат Мирела, Михаела, Ралица и Звезда и долу-горе ще останат най-силните играчи за 2ра фаза.

# 166
  • София
На обяд дочух, че въпросите, които са подготвени са главно за секс...защото били главно около Мирела. И това ме навежда на мисълта, че ще е ВАЛЕРИ. Не го слагам в червено, защото не съм го видяла. Но както предположихте може и елиминацията да е капитанска.

# 167
Интрига днес няма в промото за днес казаха Капитанска с директна елиминация.
Значи Синко - мамин аут.
минус един гласоподавател за Дзверович - аз доволен Хау Wink

# 168
  • Пловдив
Слушах подкаста на Лефтеров с Чакала.Най ми бяха интересни разговорите след 15 мин....В един момент Лефтеров казва "ако знаех тогава нещата който знам сега" .Какво ли има предвид?

Тези му думи ме навеждат на мисълта, че явно има нещо скрито покрито в любовните отношения в племето.И тъй като съм му фен,ще се радвам като синковеца изхвърчи.

# 169
Най ми бяха интересни разговорите след 15 мин....В един момент Лефтеров казва "ако знаех тогава нещата който знам сега" .Какво ли има предвид?

Тези му думи ме навеждат на мисълта, че явно има нещо скрито покрито в любовните отношения в племето.

Идвам да го изклюкаря това... Joy Според мен сега е видял, че Михаела го е харесвала, а Мирела го е въртяла на пръста си балабар с Валерко, като с втория са имали "скрита" от камерите връзка в предаването. Мамам е била в течение на нещата. Мисля, че сбирките им рЕзко ще секнат. Grinning

# 170
Здравейте, реших да споделя впечатление от думите на Георги (след 19:55 min):

"Предимството ми е докато спечеля... Докато съм в игрите мога да ям закуска, обяд и вечеря."

# 171
  • София
О, неее! Дано да се гъбарка. Жорката обича майтапчета. Не го ща 😄

# 172
  • На морето!
Тази седмица трябва да си тръгнат двама- Валери е единият, а другият трябва да е Касим или Цецо.

# 173
Според мен Козмо и дългия ще си ходят заедно както предната седмица имаше двойна елиминация. След това още някой от сините, най-вероятно илиянчо и после ще ги съберат. За Елица се пишеше,че отпада от Ралица, но не знам за капитанска ли става въпрос или ще я пратят на елиминация. Както и да е Елица явно отпада преди разпадането на сините, освен ако няма някакъв друг филм 🤷♀

# 174
Добре де хора,победителя е ясен и се каза , а тук продължаваме  да говорм за други хора като евентуални победители  ,сега Жорката.🤣Жорката най -много до обединението да стигне

# 175
За мен пък победителят изобщо не е ясен. Ковид не беше написал "Алекса е победител" или нещо от този род. Просто беше изтипосал неговото име, пък върви го разбери какво е имал предвид. Възможно е нахалният сърбин да спечели, но пък не се връзва на фона на уж добрите момчета, които спечелиха в предните сезони. Алекса твърде много мутрее и наглее, за да е "достоен" за победител. Ако Валерката днес е аут (да не измислят някоя глупост, ако Алекса загуби - примерно да си купи място обратно в играта с грошовете), то остава Лефтеров като възможен победител.

# 176
В подкаста на Чакалов с Лефтеров, Лефтеров казва че женската коалиция е вързала конец на Валери. Аз го разбирам, че са се наиграли с капитанството му и довечера изхвърча.
Ако се чете между редовете доста вътрешни неща казват

# 177
Нали като напусне предния ден един състезател,веднага на другия ден го дават при Гала,т.е.вече е било заснето гостуването му.А сега утре дали ще дадат Валери,не са ли го снимали вече за студиото? От пейката не казват,че са видели днес Валери Hushed

# 178
Момичета, гответе се за отпадането на нашия любимец в синьо.

Още в началото се говореше, че той изобщо не стига до финал, а скоро ще има късмета да се озове при Дзверович. Работата е ясна.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:59 от Lucky 7

# 179
  • Мюнхен
По принцип това, че отива при Годзила не ме притеснява особено. Вярвам, че Гого може всичко. Но нямам доверие на продукцията. Отиде ли на елиминация, може и да бъде прецакан.

Общи условия

Активация на акаунт