Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 414
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Не знам доколко е вярно, мернах го в коментарите към новия Надкаст:

# 451
В крайна сметка, кои са финалистите?

Фермата:Яни,Валерия,Чавдар и Веселка(стари)Иван и Камелия (нови)

Игрите:Победител Алекса, останалите финалисти за сега Виктория и Евгения

Ако съм пропуснала някой да бъде добавен.Wink

# 452
Евгения не е финалистка🤷🏽‍♀️

# 453
Две резерви на финал,поне да бяха Гайтанов и Чакалов😀

# 454
  • София
От недомлъвките на Гуспата и Петя Дикова в предаването й днес - силно се надявам да е верен спойлерът, че безнадеждните няма да вземат точка за победата на Калин.

# 455
И все пак май не отпада Гуспата поради контузия, аз мислех, че като се казва така, се е прекратил дуелът.

Подведох ви, извинявам се. Явно отпадането заради "контузия" е било просто оправдание за загубата на дуела.
Аа,няма проблем.Аз нямам против и за Игрите да си ни подвел.Даже ще ти се зарадвам. WinkSmile

Там вече ти гарантирам за победителя 😉
Докъде стига Фифо … за това никой не спойлва Sad

# 456
Аз пък от тези недомлъвки и най-вече от защитническата позиция  на Гуспата към продукцията  си мисля, че и двете страни имат изгода от премълчаване на недоглеждането относно обърнатите цифри.

Дано тази полза засегне и нас, харесващите Гуспата. Надеждата да бъде върнат, както Дяволо подхвърли, много ми допада.

# 457
Да имаш хора като Гого и Филип и да направиш баш Алексата победител...Ей, Тъпарев и ко мега нагли.

# 458
Да имаш хора като Гого и Филип и да направиш баш Алексата победител...Ей, Тъпарев и ко мега нагли.
Че кога сме имали достоен победител в Игрите ? Може би само Андрей до някъде,всичко останало под нулата.Така ,че съвсем нормално за Тъпарев!

# 459
Много ми е театрален Гуспата, да,има хубав тембър, но при него е отигран изказ, като при Чавдар. Това постоянно просълзяване, споменаване на драмата със сина му, мачовско биене в гърдите, ту мач ми идват.

# 460
Да,голям мачо ама все пада
И въобще защо така се изхвърлят преди състезание ,после станат за смях

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:44 от MG18

# 461
Какви са обърнатите цифри във Фермата? Или за повеждането на Новите се говори? Хем го гледах, хем не внимавах.

Гого също май е финалист, ако съдим по репликата на Ковид “Кога съм казал, че не е на финал?”
А жената е една и явно е Вика, а не Жени.

# 462
  • Вестерос
Калин е разменил дъските 6 и 9 при коването.

# 463
На мястото на деветката Калин е поставил шестицата. Има явно една чертичка, която обозначава коя от двете цифри е. Интересното е, че другата дъска може да мине за всяка от двете цифри в зависимост от това в коя посока я завърти човек.

# 464
Е, това ще означава ли ще няма да имат точка новите надежди?

Общи условия

Активация на акаунт