Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Знам, че отпада загубилото племе- в този им състав на сините каква игра трябва да е, за да загубят и от жълти и от червени и да са на последно място? На редене на стотинки ли, както в една игра почти победи Анка в преден сезон Grinning
И жълти и червени са с по двама мъже, а в жълти Джафа е контузена- ако не изместят някой син мъж предварително, най-вероятно Алексата дето ги вдигна, как ще загубят не виждам?
Е как на каква битка ще отпадне - на нещо с много сила, а Виктория ще плямпа до последно как не е трябвало да гонят Цецо (същата история като с Пух).

Колкото до спекулациите - ами тези спекулации стъпват на спойлери, ето в предаването не се знае още, че Цецо отпада и сините се разпадат, не можем да говорим за това там. Да не споменавам , че във Фермата 10 пъти се повтори информацията и пак се задават въпроси за неща, коментирани по-рано - колкото и малко да се пише за предаването, все се дъвче едно и също - Ванчето отпада след 2-3 седмици, Аксения малко по-нататък, Сульо, Пульо и филанкишията са на финал и т.н.

# 571
На мен спойлерите всъщност ми правят гледането по-интересно Grinning Получава се малко ефект, подобен на този, когато съм чела някаква книга и след това гледам нейната екранизация.

# 572
Щом Мани е признала на лайф, че от тази седмица започват трудни времена за племето, значи отпадането на Цецо не е било толкова безобидно. Може и предположенията за Алекса да са верни. Дано не е толкова зле положението за сините.

# 573
  • Sunshine state
А на мен ми е много чудно от кого отпада Джафа, та чак го написали от неин враг. Брех.. Силно се надявам да е от Филип, ама да видим.

# 574
Щом Мани е признала на лайф, че от тази седмица започват трудни времена за племето, значи отпадането на Цецо не е било толкова безобидно. Може и предположенията за Алекса да са верни. Дано не е толкова зле положението за сините.

Все си мисля, че Мира печели и пленява Алекса.

# 575
Ако редът на капитаните е същият и след края на играта,

то Дима гледа вляво:

Т.е. Алекса губи.

# 576
По тази логика и ако съдим по снимката-спойлер, Мира печели капитанската битка и взема Алекса с нея в племето.
Има логика. Хем ще подсили племето, хем ще събере двата влюбени гълъба, нещо, което още от началото иска. Така томахавката ще остане за някой друг по-нататък.

По-логично според мен е ако Алекса спечели и вземе Елица, след това като се разпаданат сините, жълтите да вземат Елица и заради тази причина  в снимката спойлер на червенето племе Елица да я няма.

Ако Алекса спечели, няма как да вземе Елица, защото тя не е капитан. Ще трябва да плени Мира или Фифо, но това съм сигурна, че няма да стане. Започва все повече да ми се струва, че пленяването ще бъде, когато останат две племена. Вероятно  още първата седмица след разпадането на Сините, Елица ще стане капитан и ще бъде пленена от капитана на Жълтите.

Не винаги се пленява капитана, в 1ви сезон Веско (господин Панчев) имаше шанс да си избере всеки един от другото племе, но тогава избра Александър защото не искаше да взима човек от бившото племето на Прабългарите

# 577
Аз мисля, че се предоверявате на онази снимка. Според мен е възможно да са я пуснали за заблуда. А и никъде не се казва, че на нея е цялото племе. На мен ми е интересно и със спойлери и без спойлери. Но тази година е доста загадъчен победителя, явно предаването взима мерки за дезинформация. Миналата година за Андрей се знаеше сигурно и отрано.

# 578
Нали нямаше да дадат точка за победата над Гуспата и щеше да остане 2-2 и старите да спечелят с 5-2 или не съм разбрал правилно?

# 579
Ами имаше такъв спойлер, да. Може да им я отнемат впоследствие.

# 580
И сега знаем победителя - Алекса , но почти няма спойлери за развитието на играта .
За тази вечер и аз мисля , че Алекса ще загуби и много се надявам да не бъде пленен от Мира , че не ми се гледат лиготиите на Елица .
От друга страна пък на анонса дават , че той се ядосва , а повечето пъти тези кадри са подвеждащи …и дано .
Ще се получи много интересно Филип да бъде пленен , но няма да се случи .

# 581
Явно и тук Алекса ще е победител Sad
Няма ли спойлерче в случая ?!

И новата подредба е Фифо в дясно Rage

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:53 от rady_plovdiv

# 582
  • Вестерос
Ами имаше такъв спойлер, да. Може да им я отнемат впоследствие.
Не знам кой ви пусна спойлерът за това, но моите и на Ковид са верни. За другите няма как да знам. Ние сме го казвали това.

# 583
Diavolo ще остане много разочарован.Той е сигурен,че няма как Алекса да спечели

# 584
Хора, не знам дали това, което пиша се отнася за тук, или за другата тема, но……: Мега нагласено изглежда вече всичко свързано с прекрасния Алекса…. А горкия Фифо, освен, че е набелязан от продукция, от коалиции и прочее, на това отгоре го и чукват незаслужено. Вече си личи все повече как Алексата ще бъде победител. Тази томахавка и всичките грошове, които събира, ще го изпратят там. Нищо чудно благодарение точно на тези неща да елиминира Фифо и Гого.

Общи условия

Активация на акаунт