🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 778
  • 920
  •   2
Отговори
# 90
Гуспата:
-Ще го направя!🥺
😂😂😂
Не харесвам Ваня, но е права!

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:11 от Alucard

# 91
🥺Ще го направя!🥺 😂😂😂

Само че няма сила да го каже в очите на човека, а обича в ъгъла да изкоментира отстрани.

# 92
Съвсем не мога да ги дишам новите вече, сбирщина редки тъпанари.

# 93
И пак космическа разлика в номинациите за ратай. Новите си плюят буквално в лицата, не се понасят, наказват се, отмъщават. Старите какви мили думи си казаха, приемат с радост, че са номинирани...

Иначе радвам се, че Радко ще е ратай. И дано да си ходи този инфантил в края на седмицата.

А Иванчо не бил разбрал какво толкова са направили на дуела.. ами с една гънка, как да разбере.. точно той, дето подсвиркваше и се хилеше като ид**т

# 94
Не е само тя. Wink
🥺Ще го направя!🥺 😂😂😂

Само че няма сила да го каже в очите на човека, а обича в ъгъла да изкоментира отстрани.

# 95
  • Велико Търново
Mimi_Demi, въпросът не е за радостта от победата на Елена, а за реакцията им срещу другия отбор.

"Надеждите" първо спаха, после разбраха какви са им задачите. И заключението е - Това няма как да стане Joy

# 96
Камелия сипва на всички! 😧

# 97
  • гр.София
Явно нещо съм пропуснала, но чух че Гуспата се заканваше да им каже нещо в очите, но когато го попитаха направо замълча. И затова се зачудих защо се сърдят, та чак сега започвали играта.

# 98
Веселка се обяви "за" насилието в училище. 😂

# 99
Тази вечер се натрових от нафталина, който за пореден път лъха от дискусията с наставниците.

# 100
😂Тъкмо и аз се канех да напиша нещо подобно, но не толкова креативно! ☺️

# 101
Не. Веселка каза, че децата не уважават учителите и че липсват ценности.
А Гечо си е боядисал косата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
  • Велико Търново
Mimi_Demi, казаното от Гуспата беше в отговор на подмятанията на Калин.

А, cardhu, точно за косата на Гечо влязох да пиша Satisfied

# 103
И пак космическа разлика в номинациите за ратай. Новите си плюят буквално в лицата, не се понасят, наказват се, отмъщават. Старите какви мили думи си казаха, приемат с радост, че са номинирани...

Да не забравяме все пак, че отношенията в отборът на старите са такива, каквито са, защото всички си се познават от предишните години. Имат си изградена някаква близост, да не казвам чак приятелство. Затова според мен са по-единни от Новите герои, които за първи път се срещат и в техния отбор би било по-неестествено толкова да се крепят един друг.

# 104
Добре, че са Чавдар и гласът зад кадър да ме насочват какво да си мисля. Кажи ми, Чавдар, Сенсей!

Общи условия

Активация на акаунт