🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 461
  • 920
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Все пак футболът е едно от новите им начинания.
С какво ново, свързано с футбола са се захванали?

Разбира се, че двете кошници им бяха много на Надеждите. Ники като каза "ако беше Бети и една нямаше да ви даде", ама той - цели две! Супер несправедливо.

Според казаното от гласа зад кадър тази седмица Елена не само с аранжировката, ами и с млечните продукти не се е занимавала. Та... Ванчето нали претендираше, че всеки можел да ги прави, щом имало рецепта. Дали някой ѝ го е напомнил?

Гуспата може да си избере, когото си поиска. Играта е отборна и е задължително да се съобрази с това. Не знам защо трябва да бъде осъждан, ако си избере Владислав. Когато играта навлезе в етапа, когато вече всеки ще играе за себе си, тогава нека бъде въпрос на чест. Сега отборът е много по-важен.

# 511
Все пак футболът е едно от новите им начинания.
С какво ново, свързано с футбола са се захванали?
Е, то вече не е ново
https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/nova-broudkasting-g … n-i-andrej-677752

# 512
  • Велико Търново
А, да, бях мернала нещо още тогава, когато започваше, ама като не гледам Диема Спорт, направо съм изключила, че вече и с това се занимават. Благодаря.

# 513
Добър епизод беше, от всичко си имаше, и драма, и смях, хареса ми.

Чавдар най-добре да си мълчи и да изглежда кахърен. Започне ли да си излива възгледите, моментално олеква.

Кьоравата русалка най-накрая прогледна.

Изкефих се Лили как натри носовете на безпочвените. Да, беше дребнаво и отмъстително, но точно на място. Имаха нужда от малко приземяване.
Стана ми жал за Елена, но не е лесно да ръководиш хора и не всеки е роден лидер.

Гуспата е уникален гавраджия. Как само пусна Радко по пързалката, че и колко време го въртя на огъня. И каква тънка психоатака направи само - сърцето и ума... ама те, безакълните, май хич не могат да зацепят, че Гуспата иска да ги потормози малко. Дано си избере Влад и да донесе точка на отбора си.

И за финал - смях. Добре се получи.

# 514
Аз пък си мисля че Гуспата ще избере сериозен противник. Едва ли ще извика моркова. Залагам на Генчо-мвр или Радо.

Единственото нещо което ме е яд че не оставиха първия дуелист да избира битките както беше в сезон 6 да си ги изтегля от купите. Иване ако четеш върнете това в следващите сезони, защото така ще е по-интересно.

# 515
  • София
Много се смях Лили с тъничкото гласче как ги накова новите пред Ники - тихичко, кротичко, наивничко, за всяка задача. Joy Убедена съм, че ако Елена не беше си похвалила собствената продукция, Лили нямаше да го направи.
Ники обаче прекалено ларж го раздава, не ми хареса това. Хем каза, че Бети нямало да им даде и една кошница, хем той им даде две. Отделно колко грешки щеше да проспи при новите, ако не беше любезното съдействие на Лили.
Иван и той голям смешник. Не бил дошъл да работи, а да завърже приятелства и да се забавлява и смее. И затова ли гледа изпод вежди като сериен убиец и само плюе по този и онзи, една хубава дума за никого не е казал? Така се намират приятели. Та те даже не умеят да се забавляват. То и време не им остава де, от завист, злословене и кроене на планове. Най-добре да си се гримирВат заедно с жените, докато обсъждат старите.

# 516
Новите си се изживяват като на детски лагер -шеги и закачки, момичетата се гримират, момчетата се сприятеляват, игри и забавления...

# 517
Гуспата дано избере Кара Иван, в краен случай МВР-тУ.
А най-добре и двамата в тройна битка да ги разбие и да им видим гърбовете на двамцата.
Много ме напрягат. Превъртам всеки път щом влязат в кадър и отворят уста. Единият с лошотията си, а другият с ужасния диалект и семпла реч и мисъл. Imp
Особено мургавият, много товари. Много негативен, много черен, това не като цвят на кожата, а като излъчване и аура. Не съм го чула една добра дума да каже, крайно враждебен и дръпнат. С думи две- крива нива!

# 518
Лили мекащата и супер първична ( казано така с цел да не се обидят многобройните  фенки на гласовиге и възможности и фермерски умения ) как се е вживяла . Голяма карикатура  е . И после как ,кои и колко зрители  да гледат това предаване. Ретро образи в ретро роли. По-странно е че щом е от старите е участвала и предди, и явно са намерили нещо интересно или провокативно в ролята и????

# 519
  • earth
“Грозен коментар” биха казали тези, които не харесаха сравнението на някои участнички с кулинарни произведрния. Къде са те сега и техните ентусиазирани поддръжнички?

# 520
  • Sunshine state
Гуспата хич не ми се чини силен и от впечатления от предишния сезон, и от този. Дано да не го удари на чест и да не се метне да избира силни, че не знам..Не искам новите да взимат точка и се надявам той да спечели,въпреки, че не ми е любимец.
Чавдар много ме издразни с лекцията си за децата днес. Акъли пак раздава..

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 04:07 от Pupitka

# 521
Интересно ми е прилича ли ви Нина на Теа (Теа и Наум).

# 522
Въпреки че смятах, че Радо трябва да е първи дуелист, за да може вторият да реди точките, сега съм с две ръце Гуспата да избере Влад, дано. Сега просто трябва да се играе на сигурно, заради отбора.
Чавдар ме изнерви и мен много, той ще каже кой колко деца ще има...

Абсолютно незаслужени две кошници за Безнадеждните, трябваше да е по-строг Ники.

# 523
Иван и той голям смешник. Не бил дошъл да работи, а да завърже приятелства и да се забавлява и смее. И затова ли гледа изпод вежди като сериен убиец и само плюе по този и онзи, една хубава дума за никого не е казал? Така се намират приятели. Та те даже не умеят да се забавляват. То и време не им остава де, от завист, злословене и кроене на планове. Най-добре да си се гримирВат заедно с жените, докато обсъждат старите.
Ами така е то, като И&А позволиха форматът им да придобие чертите на Биг брадър, някои хора с по-ограничени умствени възможности, се объркват в какво точно участват...

# 524
  • Вестерос
Интересно ми е прилича ли ви Нина на Теа (Теа и Наум).
Не

Общи условия

Активация на акаунт