🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 459
  • 920
  •   1
Отговори
# 690
Какво нещо са зодиите, в Игри на волята сега /а и ever/ най-харесваният и любим участник и той Риби.

# 691
Гуспата дано избере Кара Иван, в краен случай МВР-тУ.
А най-добре и двамата в тройна битка да ги разбие и да им видим гърбовете на двамцата.
Много ме напрягат. Превъртам всеки път щом влязат в кадър и отворят уста. Единият с лошотията си, а другият с ужасния диалект и семпла реч и мисъл. Imp
Особено мургавият, много товари. Много негативен, много черен, това не като цвят на кожата, а като излъчване и аура. Не съм го чула една добра дума да каже, крайно враждебен и дръпнат. С думи две- крива нива!

Аз не разбирам много, но не са ли и двамата... мургави?

# 692
  • earth
Какво, подиграват се на участник заради количеството меланин в кожата му?

# 693
Гуспата дано избере Кара Иван, в краен случай МВР-тУ.
А най-добре и двамата в тройна битка да ги разбие и да им видим гърбовете на двамцата.
Много ме напрягат. Превъртам всеки път щом влязат в кадър и отворят уста. Единият с лошотията си, а другият с ужасния диалект и семпла реч и мисъл. Imp
Особено мургавият, много товари. Много негативен, много черен, това не като цвят на кожата, а като излъчване и аура. Не съм го чула една добра дума да каже, крайно враждебен и дръпнат. С думи две- крива нива
Аз не разбирам много, но не са ли и двамата... мургави?
Хахаххаах така си е.
За да съм екзактна  по-мургавияSmiling Imp

# 694
Какво, подиграват се на участник заради количеството меланин в кожата му?

Нищо не си разбрала. Върни се и чети, с разбиране... докато ти стане ясно.

# 695
Явно тук е пълно със снежанки🧍🏼‍♀️

# 696
  • София
Той Генчо е по-мургав май, но явно отгоре имат предвид етноса. Генчо е българин.

# 697
Естествено , че за етноса говорят, просто morisay търси начин да замаже и оправдае глупавите си коментари за "кюфтетата"

# 698
Гуспата: много мъжки битки, ще дам цялото си сърце на арената

Калин: брат, битките са само силови, егати няма нищо с късмет..

Neutral Face

# 699
  • Вестерос
Май от сезона на Яни. Тогава Калоян нито беше ратай , нито дуелист и така стигна до финала.
Калоян беше два пъти ратай, просто тогава имаха игри за имунитет от ратайство и той се справяше добре на тях. На дуел не ходи, защото никой не го викна. Тогава фермерите гласуваха и го пратиха директно на финал, а преди това стари участници от 1 и 2 влязоха и му дадоха имунитет една седмица, към края беше. Бил е и два пъти фермер на седмицата. НО след неговия сезон въведоха всеки да е бил поне един път на дуел.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0_2017

# 700
  • София
Довечера съм твърдо за Гуспата, харесва ми как се бъзика със съфермерите, създава настроение. Не съм за него на финала, но смятам, че има още какво да даде на предаването.

Вчера беше трогателно като разказваше за сина си, но и аз от Смени жената останах с впечатление, че дъщеря му е пренебрегната. Хубаво би било да казва и за дъщеря си силни думи, нищо, че не е минала физически през това, тя минава психически.

# 701
То се видя,  че има контузен.... какво се очаква? Калин да е победител ли?

# 702
Аз така и не разбрах какво трябва да значи това ,че е зодия риби  щото и аз съм същата зодия,но не се сещам Joy

Мисля, че имаше предвид, че е много чувствителен. 🤣

# 703
Аз така и не разбрах какво трябва да значи това ,че е зодия риби  щото и аз съм същата зодия,но не се сещам Joy

Мисля, че имаше предвид, че е много чувствителен. 🤣

Нее, след сее'шаш се каза, че има много силно чувство за справедливост или нещо такова Joy явнл Рибите са справедливи Grinning

# 704
Ванчето очевидно се присламчи към мъжете на новите.Още с първото гласуване показа, че не е с жените.Чак Камелия изревнува Иван...Около огъня бяха мъжете и само Ваня от жените.Явно ще подкрепя мъжката коалиция, за да не я посочат за ратай.Оттам се надява от старите да не я викнат за втори дуелист скоро и да достигне до финала с един дуел...хитруша е тя.

Общи условия

Активация на акаунт