💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 118 076
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 380
Потресена съм от Алекса. Може ли на сянка - не. Може ли да си взема закуската - не. Вики и Цецо най-високите го слушат тоя джуджак… ай сиктир

# 1 381
Божеее Джафа риве ли. Чудо на чудесата. Мирела пък реве за единия на рамото на другия.

Тя не реве за Валери, а за себе си и, че схемите й не се получиха.

# 1 382
  • Варна
Очаквах да предложат сабите на Алекса, за да има повече избор.
Ами как да му ги предложат, като ще ги вземе! Целта беше да блесне пред нас, че е предпочел племето пред любовта.
И въпреки горното изречение, мои фаворити в анкетата, са Гого и Алекса. Simple Smile

# 1 383
Дивата река сигурно е преляла от рев.

# 1 384
Мислех, че няма как Алекса да ме дразни повече от Елица, но уви…

# 1 385
АЛЕЛУЯ, Михаела прозря за женската коалиция!

# 1 386
Алекса наистина прекалено сериозно приема всичко, да го таковам и диктатора...

# 1 387
Ще ревна със Жени...

# 1 388
Направо им съчувствам на Фифо и Лефтеров, да гледат тия ревли нон стоп, егати тегавата история

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:43 от araselia

# 1 389
Джаба като каза, че ще повърне беше заради думите на Фифо. Той коментираше с Лефтеров как ще компенсират липсата на чакалчето, а оная: "ще повърна"...
Ама защо си е заключила профилите? Да се пусне да я залее всенародната любов! Интересно ми е очаквала ли е чак такъв хейт от хората? Или си е мислела, че е велик стратег и ще й се възхищаваме?
Не беше за липсата на Чакала, а при невръщането на Валери Simple Smile

# 1 390
Всъщност прав е Алекса. Какво точно му е отвратителното, след като  и тук се е обсъждало точно "проклятието на резиденцията". Ама щото е от Алекса е отвратително. Да, може да не са точните думи, но е прав.

# 1 391
Женя ще отмъщава. Как така й развалят планове??? Отмъщение. XD

# 1 392
  • Другата България
“Ще повърна“.
Цитирам Биг стратега. Но го казвам за себе си.

Алекса -
Защо останалите позволяват това дерибейство?

# 1 393
Супергероите им виновни… кога обърнали играта. Да не са пращали Валери капитан, а за пъзела той си е виновен. Айде стига кифленски глупости

# 1 394
  • София
Много уместно се чуди Лефтеров, а още по-уместно каза Фифо как въпреки сълзите пак мъже ще номинират
Единствената жена, номинирала Валери и то с празен глас, е Михаела, винаги е бил част от коалицията на Жени, според мен нейните мишени са ясни, и Валери никога не е бил сред тях, че да се чудят Филип и Лефтеров. За тях също е ясно, че другата коалиция е с човек по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт