💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 952
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Не забравяйте, че Елица е олимпийска медалистка и като такава има право на доживотна пенсия, която не е много малка. Каквото и да работи човек извън това, парите ще стигат. Не е задължителна конспирация тук.

# 106
Олимпийските пенсии не са нещо, с което да се осигури кой знае какъв стандарт. Мисля, че за златен медал са 3 минимални заплати. За сребро и бронз съответно 90 и 80% от това.

# 107
Още малко от лайфа на Чакалов,Мирела,Ралица и Михаела.Чакалов каза,че си има приятелка.Също докато бил резерва,като видял Жени на плажа в племе и изобщо не искал да влиза в нейното племе,защото знаел ,че тя е веща в игрите и 100 процента ще прави женска коалиция.Също ,че племето на Жълтите оценяват Фифо като играч,но са стискали палци на Чакалов да се върне.

# 108
  • софия
Чакалчето вчера е снимал с надкаста. Чакаме новото видео. В лайфа на Генчо Зори малко спойлер пусна. Всъщност не знам колко е спойлер, но имаше вметки за днешните игри.

# 109
Чакалчето вчера е снимал с надкаста. Чакаме новото видео. В лайфа на Генчо Зори малко спойлер пусна. Всъщност не знам колко е спойлер, но имаше вметки за днешните игри.
Не съм им гледала лайфа. Може ли на ЛС да ми кажеш какво е казала. Hug

Гого има стори в ИГ. Явно днес лети.

# 110
  • София
Доволно Максимус Филипус е най-отгоре на темата (rock)

Резиденция - Сини
Стопанство - Жълти
Река - Червени

Генчо, Ралица, Илиян - капитани

# 111
Пенсиите се изплащат и в чужбина, в Сърбия също, не е единствената, живееща в чужбина. Но стандарта в Белград е по-висок отколкото в София.

# 112
Пенсиите се изплащат и в чужбина, в Сърбия също, не е единствената, живееща в чужбина. Но стандарта в Белград е по-висок отколкото в София.
Често ходя, но нямам подобни наблюдения.
Разбира се, че ще дойдат в България. Ние сме част от ЕС. Възможностите са повече.

# 113

съмнява ме това, а и като цяло в софия е доста по-добре от белград. което не означава, че те няма да живеят по-добре в сърбия, де.

# 114
Възможно е, аз като ходих преди години пребивавах в центъра и ми се видя доста скъпо, но може да са се променили нещата. В крайните масови квартали е зле наистина.

# 115
  • Дубай
Ау,Фифо на корицата ❤️ Благодаря за новата тема и хубавите мнения!

Според мен Сини на резиденция
Жълти на реката
Червени на стопанството.

Капитани
Илиян или Алекса
Ралица или Лефтеров
Мирка или Звезди

# 116
Възможно е, аз като ходих преди години пребивавах в центъра и ми се видя доста скъпо, но може да са се променили нещата.
Нищо общо няма с преди години.

# 117
  • софия
Аааа и другото от Зори. Вчера в Надкаст Дечо и Туджаров разсъждаваха по темата защо е искала минута за размисъл. И двамата решиха, че е за да се успокои, да брои до 10 и да не номинира ЗвЕзда.  Да, ама снощи момето кротко си призна, че и трябвало време да изброи гласовете и да сметне кой да метне на елиминации. 😁

# 118

Гого има стори в ИГ. Явно днес лети.

Стискам палци да идва за преиграване на финала, да го правят победител и най накрая това предаване да има един заслужил и уважаван победител.🤞🤞🤞🤞🤞♥️

# 119
Така, от една страна е понеделник и ден за всички "митинги на тимове". От друга страна "Гого лети". Е, Гого, тръгвам за Терминал 2- в лявата ръка ще нося табела с надпис: "Гого - президент". Иначе джинси и червено яке, руса коса. Да не ме отминеш!

Общи условия

Активация на акаунт