💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 628
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 720
Чакалов, благодарим за поздравчето от сторито! :* Гого е очарователен срамежливко.

Ама къде е този поздрав, изтрепах се да ровя инстаграма на чакала Sad

В сторитата на Чакалов е. Има едно стори, където участниците седят пред бара на Джаф и той ги снима, точно накрая Гого попада в кадър и Николай казва "вижте кой е тук, поздрав за бг-мама". И бонбонът пуска срамежливата усмивка.

# 721
Не знам къде ще попадна с мнението си. Просто пускам първични впечатления от епизода, после ще ви чета последните над 100 коментара...

Леко се напрягам вече от натрапване на тоз тарикат Алекса, що екранно време му се отделя...При сините ясно, че чакат оператора да си заснемат скечовете, но ситуацията ми се видя абсолютно изкуствена. Дойде Алекса в отбора, та Виктория се сети да говори с Мани, която първо сподели с Фейгин, двете пък решиха да дадат още 5 минути на борчето да ги четка и величае! И накрая при избора на капитан с увисналия глас на Касим, някак останах с убеждението, че тримата с МИФ тайно са решили да се "подмажат" и да хвърлят зад борда Касим.

При жълтите, Женя две седмици се правила на тъпа, а останалите от пет седмици се правят на тъпи с нейните "стратегии". Не очакавах да размята децата като емоционален щит. Черна точка, но аз не я намирам нито за подкрепяна от продукцията, нито за много добра в стратегиите, просто се опитва да внуши подобни нагласи, донякъде успява.

Зори Капитан!

Играта посиня, но минута мълчание, в нея все пак Елица-Мъченица и Генчо-Докосна другия край, Георги сам си предава щафета... заслужават и някоя паница леща след джанките. Браво на Мира!
Димо вижда как Ралица се изпуска вече два пъти, казвам си на третия ще предложи смяна, но не, към 5-6-то падане Димо приятно се прави на разсеян...Спокойно имате време, сега Филип, Валери, Лефтеров ще хвърлят ринга до другата игра, но дори не предлагат на момичетата да опитат, те са там за да ги аплодират. Жива пирамида върху каруца. Дано раздадат на Жълтите чисто нови спални чували.Smiley

пп Две мнения над мен и Merri_An  със същите виждания за синята шоу програма. Мери, моля те не са пали този сезон Smile Heartpulse

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 13:12 от Cafelate

# 722
  • Другата България
За довечера съм не сигурна, убедена съм, че Алекса ще спечели. И ще вземе сабите на спасението. Това е по сценарий, все пак идва обединение на племена, той има и грошове, сега и със сабите, ако и с Елица са в едно племе - иди ги гони. Дано поне веднъж ме опровергаят от продукцията, дано.
И наистина от снощи в мен се настани едно усещане, че точно той - Алекса, ще отстрани Филип. Тази закачка заради Чакала.....

# 723
И аз не проумявам това прехласване по Чакалов,... поне мен няма с какво да ми грабни - нито като визия, нито като начин на мислене, камо ли на изразявяне.
С характера си. Много малко хора могат да различат играта и реала и да не пренасят отношенията от едното място на другото. Говори много културно и премерено човека, какво толкова не ти харесва?

От неговото "чудене как да се навре някъде в медийното пространство" се получават доста смислени и интересни лайфове/постове/клипчета и виждаме участниците в друга светлина.

Уважавам позицията и мнението ти,просто за мен не е така,макар че днес при Гала го гледах и беше доста по-различен и приятен.

От монтажа в шоуто и видеата/лайфовете не ми допада, но при положение, че е с други хора, явно им влиза в тона и лиготията, та там се губи някъде за мен характерът.

Както казах,в интервюто в На кафе беше голям симпатяга, трябва да страни от лигли като Мирела и да гравитира към по-нормалните участници,без излишни чупки и стойки.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:55 от oh_my_funk

# 724
За довечера съм не сигурна, убедена съм, че Алекса ще спечели. И ще вземе сабите на спасението. Това е по сценарий, все пак идва обединение на племена, той има и грошове, сега и със сабите, ако и с Елица са в едно племе - иди ги гони. Дано поне веднъж ме опровергаят от продукцията, дано.
И наистина от снощи в мен се настани едно усещане, че точно той - Алекса, ще отстрани Филип. Тази закачка заради Чакала.....
Ще ми е много приятно да ги видя един срещу друг ❤ Да няма никакви подбутвания и да победи по-добрия.

# 725
  • Другата България
Скрит текст:
Не знам къде ще попадна с мнението си. Просто пускам първични впечатления от епизода, после ще ви чета последните над 100 коментара...

Леко се напрягам вече от натрапване на тоз тарикат Алекса, що екранно време му се отделя...При сините ясно, че чакат оператора да си заснемат скечовете, но ситуацията ми се видя абсолютно изкуствена. Дойде Алекса в отбора, та Виктория се сети да говори с Мани, която първо сподели с Фейгин, двете пък решиха да дадат още 5 минути на борчето да ги четка и величае! И накрая при избора на капитан с увисналия глас на Касим, някак останах с убеждението, че тримата с МИФ тайно са решили да се "подмажат" и да хвърлят зад борда Касим.

При жълтите, Женя две седмици се правила на тъпа, а останалите от пет седмици се правят на тъпи с нейните "стратегии". Не очакавах да размята децата като емоционален щит. Черна точка, но аз не я намирам нито за подкрепяна от продукцията, нито за много добра в стратегиите, просто се опитва да внуши подобни нагласи, донякъде успява.

Зори Капитан!

Играта посиня, но минута мълчание, в нея все пак Елица-Мъченица и Генчо-Докосна другия край, Георги сам си предава щафета... заслужават и някоя паница леща след джанките. Браво на Мира!
Димо вижда как Ралица се изпуска вече два пъти, казвам си на третия ще предложи смяна, но не, към 5-6-то падане Димо приятно се прави на разсеян...Спокойно имате време, сега Филип, Валери, Лефтеров ще хвърлят ринга до другата игра, но дори не предлагат на момичетата да опитат, те са там за да ги аплодират. Жива пирамида върху каруца. Дано раздадат на Жълтите чисто нови спални чували.Smiley
пп Две мнения над мен и Merri_An  със същите виждания за синята шоу програма. Мери, моля те не са пали този сезон Smile Heartpulse
Аааа, ЪПсурт!
Аз урока съм си го научила, казах вече, след като съм с предварителна нагласа какво ще видя и чуя, и ми е по-лесно да гледам на сериалчето като на комедийно шоу, вместо като на каквото и да е за тренинг на воля, освен тази на зрителя, естествено. Тогава първи сезон, очаквания големи, не, че запалих, ами и изгорях! Сега ми е много забавно, но и много са свалили летвата, обяснявам си го само с едно единствено нещо - липса на конкуренция. Докато е така в родния ТВ ефир, и ИВ чупи всички рекорди по гледаемост само защото насреща няма какво да се предложи от конкурентите, Тупарев ще си позволява не само ШООЛ като снощното синьо такова. Жалко, но за мен това е истината.
Сега се опитвам да го обясня същото нещо на сина ми, който е фен на Гого и му е трудно да разбере защо той няма да е победител. Angry Което се опитвам да му втълпя отсега, за да не е с големи очаквания. Не, че го знам отнякъде, но съм убедена в това, още в началото на формата го писах. Но е разбираемо, на него пък този сезон му е първи, миналия е гледал отчасти.

# 726
Разбирам Алекса да е играл срещу Веси тогава щеше да е подло от негова страна. Но той видя, че лоялност от Чакала няма да получи и реши да действа по-умно. Нито Гайтанов е уникална машина (иначе щеше бързо да влезе в племе) нито Елина е слаба.
Интересно защо Алекса е упрекван за логичния ход да избере за противник Илина вместо Гайтанов, а Филип не е упрекван за това, че избра Мирела вместо Валери за противник на предпоследните елиминации. Два идентични избора, и двата логични, и двата - признати от направилите ги.
Еми слушал е как,Евгения 10000000 пъти повтори,че тук няма силни и слаби и как жените са еднакво комплексни с мъжете и така 😂😂

# 727
И да Елина беше лесен съперник - видя се как влезе с огромна визитка, но на всички игри беше бавна, тромава и не показа и част от това, което се очакваше. Смятам, че неслучайно продукцията я сложи при резервите и й подари purple edit-а
Спаси ни ушите Продукцията, потапяйки Елина в дълбоките води.
Иначе през сезона до момента беше един от най-слабите играчи, излизали на арената.
Много неможеща с много силна визитка.

# 728
много ми се иска мамин днес да отпадне /с един удар ще са два заека/, но едва ли. мисля си, че зорница ще си тръгне.

# 729
# 730
  • София
Да, наистина е перфектният момент при победа на Алекса да получи безсмъртие със сабите. Много възможен сценарий. Сигурно Раличка ще му трупне и още малко грошове за всеки случай.

Зори, мачкай довечера Grinning

# 731
  • София
Преди време бях написала дълъг пост за типажа "герой" в играта, който по принцип е особено популярен, а аз не харесвам. Пускам още една ситуация, в която Алекса се показва като такъв.
Миналата седмица беше много възмутен, че тръгват на битка като мислят за капитанските два гласа. Как можело такова нещо, трябвало да се мисли само за племето, а не за стратегии. Сега, когато дойде време него да избират за капитан, може да ходи да наговаря Мани и Фейгин, може стратегии, всичко може. Въобще за него изведнъж изчезват моралните правила, защото той от доброта и с мисъл за племето играе, а не като тройната коалиция слабаци, които само за себе си мислят. Rolling Eyes
Едно и също ли предаване гледаме? Мани ходи да вика Алекса и да се наговарят ,не той е отишъл при тях.

# 732
  • София
Фифо лъвския скок
и какво плавно приземяване на пясъка

Гого - моментът с поздрава към Бг мама от Чакала

# 733

Гого - моментът с поздрава към Бг мама от Чакала

Благодаря,че нямам инстаграм, чувствам се поздравена  Sunglasses ,нищо,че не сe редя на тази опашка Grinning. На мен Гого ми е само cute, пък и тея бради и мустачки ... А бе нека да има за другите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 734
Толкова се надявах Алекса да отпадне. Най-дразнещите за мен хора са Алекса, Елица, Джафкащата простакеса и Викито. Много ми липсва Куков, защото създаваше все някаква драма и беше забавно около него, а тези са се взели толкова на сериозно, че чак не се и свенят да го демонстрират. Жалко за Чакалчето - беше добър и комплексен играч. Дано довечера отпадне това недоразумение Алекса. Горкото Зори ми е жално- глупавичко, но издръжливо дете. И така...

Общи условия

Активация на акаунт