💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
Утре стискам палци за жълтите. Сините имат народ за чистене. По възможност Касим барабар с Цецо ако може да са аут. Звезделина също. За мен са безполезни играчи. Гладиатори ми се гледат. Евалата на представянето на жените тази вечер - Елица, Мира, Мани, Фейгин и другите. Simple Smile

# 1 576
Има някакъв микс в игрите за утре, пак онова животинско дърпане, ама явно са решили да не мъчат много хора, а само по човек от племе, ама защо пък точно жени трябва да са, не че при мъжете ще е по-красиво ? Но жълтите ще имат предимство в елементите, първо на дърпането Алекс и Мани по-трудно ще издърпат Джеферович, отколкото Ралица и Михаела да издърпат Вики. И след това на преминаването по трасето, през плетеницата също ще им е по-лесно, защото всички са близки по височина и няма големи амплитуди като при с-героите..

# 1 577
Лефтеров е доста добър на пъзели и нареди голяма част. И там Джаферович не успя да блесне.

# 1 578
Тази седмица пак ли ще отпадат двама ?

# 1 579
  • Варна
А някой ще ми обясни ли защо по първоначалния план на Супергероите, Алекса нямаше да играе - нито в пъзел, нито нищо. Луди ли са или това беше някакво театро, за да влезе като спасител и да спечелят след неговата помощ?
Щеше да реди пъзела с Касим.
Така каза отначало.А Виктория щеше да стои

# 1 580
А някой ще ми обясни ли защо по първоначалния план на Супергероите, Алекса нямаше да играе - нито в пъзел, нито нищо. Луди ли са или това беше някакво театро, за да влезе като спасител и да спечелят след неговата помощ?
Защото Цецо много, много искаше да се катери по въжето. Настояваше и казваше, че го е правил и може.

# 1 581
  • София
Че е ревла, ревла е Мирела, но за нищо да не става...?! Днес какво не е направила както трябва? Ралица имаше повече издънки.

# 1 582
Утре сините няма да могат да откъртят Жени 🤣🤣

Мда..И ако Цецо не участва, защото още е контузен - спукана им е работата на сините. Дано да греша. Rolling Eyes

Ще участва, вижда се по трасето. Какъвто е дълъг дано не се заклещи на стената с въжето. Миличкият как искаше да се докаже и да блесне, но не успя. Добре, че не се потроши. Много ме умилява на моменти великанът.

Ралица пита Елица в промото да каже качествата на Генчо, Елица отговаря няма такова. Според мен е едит, не е казала, че няма никакви качества, а че няма някое конкретно, което са я питали. Но така или иначе ще разберем утре.

# 1 583
Очаквам утре Алекса сутринта и на физ зарядка да ги изкара сините. Joy
Не може да се отрече, че е супер надъхан и ги мотивира и тях.

# 1 584
Леля Гена хленчещата тетка пак го играе обидена ученичка, че не я оценявали. Ами не ставаш бе, Мишо. Дано Ели му види сметката на съвета утре на този нашарен балон.

# 1 585
Мирела плака за Валерко, тя си го хареса и не искаше да си тръгва. Поплака малко, чудо голямо.
Мисля, че този сезон жените са силни с изключения на Звезда и Вики - всички много добре се представят. Като се сетя за Мани от миналия сезон.

# 1 586
  • София
Защото Цецо много, много искаше да се катери по въжето. Настояваше и казваше, че го е правил и може.
Как бе, Цецо всичко си може и на всичко е добро момчето. Малко в средата на сезона се сети да се опита да блесне и то пък се оказа в стил "ИскАх, ама нямах желание." Но поне на джанките е ненадминат, пу-пу да не му е уроки! Grinning

А, да, Мирела. Какъв беше този цирк в началото? Голям рев, голямо тръшкане, умрях от смях. То момичето си мисли, че е в "Дързост и красота", само любов му е в главата.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 00:57 от Reinа

# 1 587
Женя да не е абонирана само за пъзели? Поредна игра седи и чака. Голяма схемаджийка.

# 1 588
Ако правилно се развиват нещата /утрешната игра е определено силова и не  е за 40-килограмовите Мани, Алекс и Касим/, то сините ще се прочистят, защото не ги виждам в пряк двубой с червените. Едва ли Гого или Алекса ще са номинирани. А останалите са слаботелесни.
Ще се изравнят бройките в отборите май.

# 1 589
Не знам, но аз се надявам Касим и Звезда да си ходят в петък. Другата седмица Цецо и Илиян/Мира и ще си дойдат на мястото нещата.

Общи условия

Активация на акаунт