💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 590
Женя да не е абонирана само за пъзели? Поредна игра седи и чака. Голяма схемаджийка.
Исках да я видя на Торнадото.

# 1 591
Преди Мира има достатъчно плява за чистене, ама и така става.

# 1 592
  • Sofia
Че е ревла, ревла е Мирела, но за нищо да не става...?! Днес какво не е направила както трябва? Ралица имаше повече издънки.
Мирелка не е чак тотал щета, каквато е Звездица, но на фона на Зорница, Елица, Ралица, Михаела, Мани, Фейгин и дори Мира-домакинята издиша сериозно. Тя и менторката й много им знаят устите, имат големи претенции, но не си дават много зор. Гледат лекото и мекото, и чакат на гюме. Да не се поменавам, че гореизброените са много по-способни, без да имат техните претенции.

# 1 593
Чудя се, ако гледахме само битките, без мелодрамите по обиталищата какво щяхме да мислим? Примерно само с коментар на Кедър като на Олимпиада. Можеше и да е по-голям кеф. Джафер ханъм доста подпухнала ми се видя днес цял ден. Дали от сълзи по Валери, или алергия към реката. Не е добре. И Цецко се потроши. От такова падане няколко пъти ми се е случвало да не мога да говоря известно време. Ама и той "юнак". Лека нощ и да сте здрави!

# 1 594
Ейй, много яка игра. Гого и Фифо - наслада за очите бе. Финалът с тях би бил грандиозен💗 Гогича много сладко спи.
Браво бе момичета, браво. Мани, Мира, Михаела и Елица - браво. Много сте добри.
Алекса ми дойде в повече (харесвам го), а Гринчи ми е по противен от Джафа.
Утре, като гледам играта, сините губят. Време е Цецо и Касим, заедно с Звезда да си хващат пътя, че за никакъв не стават.

П.с В ИГ на Гого има пуснати сторита с коментари на Гого, който обяснява на брат си как е протркла играта. Много интересни неща каза зад кадър.

# 1 595
Проблемът на Валери е , че си падна по Мирела. А маман само това чакаше, за да го оплете в интригите. Иначе нямаше да й се върже.
Сезонът е много добър заради каста. Дори сълзливата любовна история не ме дразни толкова, но г-жа Дж. ми е крайно неприятна. Чак се чудя защо изобщо е влязла..За пари? За емоция ? За подпиране на инфлуенсърската кариера? Надценила се е нещо, тя има достатъчно опит с риалитата и би трябвало да знае колко коварни могат да бъдат и как лъсва всичко.

# 1 596
  • Sofia
Проблемът на Валери е , че си падна по Мирела. А маман само това чакаше, за да го оплете в интригите. Иначе нямаше да й се върже.
Сезонът е много добър заради каста. Дори сълзливата любовна история не ме дразни толкова, но г-жа Дж. ми е крайно неприятна. Чак се чудя защо изобщо е влязла..За пари? За емоция ? За подпиране на инфлуенсърската кариера? Надценила се е нещо, тя има достатъчно опит с риалитата и би трябвало да знае колко коварни могат да бъдат и как лъсва всичко.
Не мисля, че Мирела е виновна за това. Валери се беше настанил удобно в капана, още преди да забележи въртиопашката.

# 1 597
  • SF
Младо момиче, което си харесва младо момче, не е въртиопашка.

# 1 598
А някой ще ми обясни ли защо по първоначалния план на Супергероите, Алекса нямаше да играе - нито в пъзел, нито нищо. Луди ли са или това беше някакво театро, за да влезе като спасител и да спечелят след неговата помощ?

Ефектът от надъхването, заплахите и стряскането на Алекса. Е видя се резултата... за да не излиза, че са безполезни и не се влагат в игрите взеха да се натискат за постове, с които не могат да се справят и така само пречат още повече...Той пък после се чуди от къде това желание да се доказват.

# 1 599
Чаках Джаф да мине няколко пъти по торнадото, а то пак Фифата мина два пъти… А Джаф се сърди, докато си обясняват с Лефтеров, че ще се минава по няколко пъти.

Този сезон прави впечатление добрата селекция. Миналата година масово запецваха на халки, а тази повечето минават без проблем.

# 1 600
Сините не се ли спасяват от съвет тази седмица? Нали победиха днес.

# 1 601
  • Sofia
Есме, млади са, имат право, но това пред погледа на бившия и оплюването му пред новия на мен не ми е ок!

# 1 602
  • Другата България
Сините не се ли спасяват от съвет тази седмица? Нали победиха днес.
Спасяват се за днес, както и жълтите.
Утре битка между двете племена, загубилото племе на съвет, в петък битка между двама номинирани червени от тази вечер и двама от утрешните загубили, и един или двама напуснали в петък.
Спасява се всъщност племето, което победи утре, и което се надявам да са Безстрашните, все пак трябва да си върнат и знамето, нали, така между другото.

# 1 603
  • Варна
Забелязвам, че Виктория започна да се дистанцира от Цецо. Джанката която и обруси на главата, явно и намести мозъчните клетки. Първо вече не чувам да го бута за топ играч, после спалнята, сега синхрона, че искал да се докаже...Дали няма да чуем на съвета, че освен Касим и Цецо не е на ниво(не, че не е самата истина)?

# 1 604
Снимки, които Мирела качи.

Общи условия

Активация на акаунт