💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 423
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
А моят идеален супер отбор е:
Филип, Гого, Чакалов, Лефтеров, Елица, Зорница, Ралица и Михаела. Първи резерви: Фейгин и Генчо.

# 2 791
Моят идеален супер отбор е седем пъти Гого. Лека нощ!

# 2 792
  • Sofia
Моят идеален супер отбор е седем пъти Гого. Лека нощ!
Еее ти пък! 😉 Горкият Гого, сега и клониран.😅

# 2 793
Моят отбор е
Елина,Веселина,Велислава,Илина
Цецо,Касим,Аспарух,Иван покер играчът
👽
Ще се казва "Подвижен гръм"

# 2 794
Гого тренира в този фитнес в Сливен. Язък. На няма и час път ми е от мястото, където живея. Grinning Явно няма да ходи на чалга-парти тази вечер с групичката. Grinning

# 2 795
Иначе мен леля Гена не ме дразни. Интересен и цветен образ ми е, който развива действието и образите около себе си. Това, което ме дразни, е подкрепата за модела "леля Гена" тук и в реалния живот. Това ми говори за сериозен морален дефицит и наченки на стокхолмски синдром в едно болно общество, където двумисъл по Оруелски е придобил статута на втори официален език, така че интригантството да се нарича стратегия, двуличието да се нарича чест, мишкарството да се нарича мъжкарство, селският тарикатлък да се нарича интелигентност....
Евалла! Scream Satisfied

# 2 796
Може да сте го коментирали, но Валери каза при Неделчо и Туджаров, че не е разбрал, че третият отпада в капитанската битка. Това не го ли обявиха още в началото? Презаснели ли са или Валери е чак толкова пренавит и разсеян?

# 2 797
  • Sofia
Ясно го обявиха. Още помня физиономията на Алекса, когато го чу. Ако Валерката наистина не е разбрал условията на играта, не говори добре да него. Явно блокира под напрежение, което е странно за бивш спортист.

# 2 798
  • Sofia
О, не Joy
Искам колаж в най-скоро време - Цецо обяснява - Имам точност, имам баланс, имам сила...и отстрани Илиян го гледа невярващо : Брат, за кого говориш Joy

Безброй пъти съм писала колко ми е мил Цецо, но съжалявам, че реагира така.
Ее,ма ти пропусна половината му качества. Stuck Out Tongue Winking Eye
Човекът каза:ловкост имам,имам издържливост,имам баланс,имам сила вече...
А защо "вече"...и от кога?! Grin

Личи си,че е събота,три страници с отбори. Grinning

# 2 799
  • Сред мелниците
Скрит текст:
Не. Ето тук е разликата. Елица и Алекса са семейство. Те освен коалиция, всъщност, не само от тях двамата, а и с поддържащи играчи, са и заедно в живота. Неофициално семейство, но са на път да го официализират. Ето това е не тънката, а доста дебелата линия, която разграничава мненията за коалициите по дефолт, и двойката в живота. Те с влизането си просто са два хода напред от останалите играчи, защото в една коалиция всеки се води от личен интерес и  всеки играе сам за себе си, както го прави Илиян - използва две жени, за да продължава напред. Както го направи Генчо - направи същото, две жени и Пух, и когато трябваше, се раздели и с тримата. Което ще направи и Илиян при първа възможност, стига да му се предостави такава. Както го прави Джаферович - захапа линията за сексизма, позалъга с нея три жени, но прекали и сега просто вероятно ще се преориентира в новото племе. И която също е готова да жертва всяка една от жените.
Докато при Елица и Алекса нещата са различни. Дори и да не играят заедно привидно, целта и на двамата е победата и чека. Парите ще отидат все на едно място, а като гледам как се редят нещата, изказани и от самата Елица - за нея е важно Алекса просто да е в играта, да е харесван, да побеждава, тя каквото може прави и ще прави за да продължава ТОЙ да прави това, което ТОЙ прави. Да, привидно ще го прави сам, но дали? Елица вече е приобщила и Мира за каузата, Алекса го е направил с Вики. В смисъл - за мен Алекса и Вики за тандем точно както са Елица и Мира. И ако в един момент на един от двамата - Алекса или Елица, им се наложи да “жертват“ някой от доверените си хора, за да продължат напред, и ако НЕ го направят, то това ще е съвсем нормално именно защото другия от тях продължава, ще продължи напред. А те са едно цяло. Виж, това не може да се каже за другите коалиции, там всеки е сам за себе си и не би се жертвал, за да отпадне в името на другарчето. Надали ще има втора Звезда. Не знам дали става ясно какво искам да кажа, аз съм човек, който харесва Елица и за мен тя е най-комплексната жена във формата като физически качества и подготовка. Но отнася много хейт именно заради това, в което се е съгласила да участва в името на половинката си. За мен лично е грешка от нейна страна, но дано си е струвало.
[/spoiler]
В един лайф Алекса каза , че скоро ще дойде в София и щели да" харчат парички". Цецо раболепно цвилеше.
От тогава ме преследва лошо предчувствие.

# 2 800
Дяволче, едно предложение - как биха се разпределили на два отбора, за да се гледа хубав двубой? Аз бих ги разделила - Гого, Алекса срещу Филип, Чакалов и някои си. От момичетата - Ралица ми се гледа в един отбор с Гого и Алекса, а Филип с Елица. Лефтеров при Гого, а Илиян при Филип.

# 2 801
  • España
Гледам днес един от любимите ми ютюбъри, Кукушев , е избухнал с ново видео, посветено на Игри на Волята .
Ето няколко цитати :

“Водещите обясняват правилата на последната игра, която е изключително лесна и проста. Участниците просто трябва да преброят всички песъчинки на плажа , на който се намират, след това да извлекат цялата вода от Черно море посредством кофи, после да хванат белоглав плешив орел, койно не се намира по нашите географски ширини, а после да отидат с плуване ( където няма вода в морето , щото те са я извлекли) да отидат до Слънчев бряг , където да намерят трезвен англичанин…..И след това играта може да започне”

За Евгения:
“Жени Джеферович е прегърнала страстно едно дърво…това за нея вероятно не е нищо ново, защото тя е женена за Ваня Джеферович…”

И още:
“ Една от участничките се оплаква , че връзките и са развързани …това е метафора на настоящия сезон , защото тук имаме бивши гаджета, настоящи гаджета, бъдещи гаджета и какво ли още не….”

“Гого звучи така, както Касим изглежда…”

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 17:44 от Воден пъпеш

# 2 802
  • софия
Гледам днес един от любимите ми ютюбъри, Кукушев , е избухнал с ново видео, посветено на Игри на Волята .
Ето няколко цитати :

“Водещите обясняват правилата на последната игра, която е изключително лесна и проста. Участниците просто трябва да преброят всички песъчинки на плажа , на който се намират, след това да извлекат цялата вода от Черно море посредством кофи, после да хванат белоглав плешив орел, койно не се намира по нашите географски ширини, а после да отидат с плуване ( където няма вода в морето , щото те са я извлекли) да отидат до Слънчев бряг , където да намерят трезвен англичанин…..И след това играта може да започне”

За Евгения:
“Жени Джеферович е прегърнала страстно едно дърво…това за нея вероятно не е нищо ново, защото тя е женена за Ваня Джеферович…”
 И още:
“ Една от участничките се оплаква , че връзките и са развързани …това е метафора на настоящия сезон , защото тук имаме бивши гаджета, настоящи гаджета, бъдещи гаджета и какво ли още не….”

“Гого звучи така, както Касим изглежда…”
И аз много го тача.  Много ме беше яд, че не коментира игрите, а се е забил при инфлуенсърите. Мерси за инфото.
Моят отбор: Мани, Вики, Елица, Зори, Фифо, Георги, Лефтеров и Гого.

# 2 803
  • София
Леле, не мога да смогна, избухнали сте мощно 😊
Че досега бях на Ферма вълна и съм много разочарован там от дуела. Дано Фифо или Гого отмъстят 😀

Име на отбора ми:
Екстремните зомбита (вече си имам този отбор ама на друго място в друг култов форум, а и съм болен зомби фен)

защо селектирах тези зомбита:
Гого и Фифо са ясни. Мечтата ми е да ги видя в един отбор. Няма бутане този отбор.
Генчо го слагам заради силата си, но не е само сила, има и акъл. Лефтеров го слагам, защото е добър, възпитан, изпълнителен, готов е на всичко за отбора си, добър е на пъзели и на терен не съм видял слабо представяне. Може да запълва всякакви постове и позиции. Не блести с нещо УАУ, но неговата сила е в неговата липса на слабост.
Зорница я взимам защото е най-добрата плувкиня. За това и не взимам Георги. Имам Фифо и Зорница, това ми стига.
Елица - извън водата е топ отвякъде
Мани - извън грубата сила също е топ и може да се ползва за всичко
Жени - добра плувкиня и много добра на пъзелите, когато се налага ще помага и с чистата си сила

Не искам да се бия в гърдите ама моя отбор няма кой да го бутне. 😜

На последния въпрос за равностойни отбори един срещу друг (много добра идея):
Ето ви две хипотетични племена от 8 човека един срещу друг, така съм ги разпределил, да са почти 50 на 50 по елементи:

Отбор Нинджи

Гого / Валери / Чакалов / Георги
Мани / Фейгин / Михаела / Елица

Отбор Тюлени

Фифо / Генчо / Лефтеров / Алекса
Жени / Зорница / Мирослава / Ралица

Малииййййй, кой ще бие? 😀😎
УАУ!

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 00:08 от Diavolo

# 2 804
И под дулото на пистолет не бих се присъединил към на Джаферович коалицията🕳👨‍🦼💨
Представих си ви с Джаферката заедно в отбор и се посмях от сърце. Добре, че тичаш бързо. 😄

Моят отбор:
Гого, Куков, Гената, Алекса
Джаферович, Веси, Елица, Вики
Всички се избиват и остава само Гого. 😜

Общи условия

Активация на акаунт