Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 131
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Свърши ли намалението,не виждам такава секция. Ако не е,може ли линк? Тоя сайт на Зара е ужасен.

Най-долу на менюто, "специални цени" в жълто Nerd
Вече не е в жълто. Просто Специални цени. Ползвайте търсачка за определени неща. Там излизат “скрити съкровища”.

# 1 261
Пристигнаха ми тези 2 неща, за съжаление не съм уцелила размерите..
Ще ги връщам, но пиша с надежда тук, че някой ги има в неточния размер и иска да ги разменим.
Роклята е S, търся я в М размер.
Дънките са 34, а аз търся 36.

Благодаря
А може ли линк към дънките?

# 1 262
# 1 263
Зареждат ли се отново изчерпани модели? Очите ми останаха в едни дънки, но ги няма никъде, предлага ми сайта подобни, но нямат нищо общо

# 1 264
Зареждат ли се отново изчерпани модели? Очите ми останаха в едни дънки, но ги няма никъде, предлага ми сайта подобни, но нямат нищо общо

Обикновенно зареждат да, следете ги като ги добавите в любими, ако се появят.
Ако дънките са от разпродажбата и искате да ги намерите на същата цена, може и да не заредят скоро, тъй като вече предполагам са с доста малка наличност от намаленията. Успех!

# 1 265
  • Стара Загора
Днес има доста зареждане. Отново пуснах поръчка.

# 1 266
Но пък са увеличили цените.
Това, което чаках го имаше само в ХС, сега има С, ма вече е 45.95, а вчера беше 25.95

# 1 267
  • Варна
Страдивариус могат ли да се връщат в магазин ?

# 1 268
  • Popovo
Аз не виждам увеличение на цените, а даже са още по-надолу.
Днес пуснах тези неща
Дънкова риза-8 лв

https://www.zara.com/bg/en/trf-fitted-denim-shirt-p02569271.html?v1=276375895
Яке за дъщеря ми-13 лв.

https://www.zara.com/bg/en/faded-effect-puffer-anorak-p04391717.html?v1=269479798
Елек, вчера го пуснах обаче и беше 18 лв, днес е 13.

https://www.zara.com/bg/en/water-and-wind-protection-fitted-puff … html?v1=267131010

# 1 269
Ако случайно не Ви допадне грейката, пишете ми, отдавна я дебна безуспешно.

# 1 270
По кое време зареждат тези супер намалени неща? И има ли поголям номер или са основно XS?

# 1 271
Аз днес получих разни дрехи за дъщеря ми. На една блуза единия ръкав е с два пръста по-дълъг от другия, на тениската единия ръкав също е по-дълъг, на пуловер С размер ръкавите са ми дълги с една педя, а аз съм М размер,  голяма набутвация е Зара. Платих доставка, сега доколкото разбрах понеже нямаме пункт за връщане в града трябва да платя и връщането. Големи боклучки продават в последните няколко години. Чудя се ако занеса в офис на Спиди дали ще плащам връщането? Някой връщал ли е скоро?

# 1 272
  • Popovo
По кое време зареждат тези супер намалени неща? И има ли поголям номер или са основно XS?

Аз проверявам по всяко време на деня, стига да имам време.Сложила съм ги в любими и рефрешвам като вляза в сайта.Като се появи нещо го пускам, дори и с доставка от 10 лв.Пак е изгодно.От малък град съм, нямаме МОЛ, така, че не мога да се възползвам от БД до магазин.

# 1 273
  • софия
Аз днес получих разни дрехи за дъщеря ми. На една блуза единия ръкав е с два пръста по-дълъг от другия, на тениската единия ръкав също е по-дълъг, на пуловер С размер ръкавите са ми дълги с една педя, а аз съм М размер,  голяма набутвация е Зара. Платих доставка, сега доколкото разбрах понеже нямаме пункт за връщане в града трябва да платя и връщането. Големи боклучки продават в последните няколко години. Чудя се ако занеса в офис на Спиди дали ще плащам връщането? Някой връщал ли е скоро?
https://www.zara.com/bg/bg/help-center/HowToReturn#ReturnConditions

# 1 274
Аз в понеделник пуснах 2 неща за замяна и 1 за връщане в Спиди офис (безплатно е) и още във вторник получих смс от банката, че парите за якето, което връщах, са ми възстановени. Изненадах се, че стана толкова бързо. Аз нямам и спомен кога последно съм връщала, но бързо се случиха нещата. Не ми се разкарваше до Спиди, но пък магазинът ми беше по-далеч.

Скрит текст:
Аз днес получих разни дрехи за дъщеря ми. На една блуза единия ръкав е с два пръста по-дълъг от другия, на тениската единия ръкав също е по-дълъг, на пуловер С размер ръкавите са ми дълги с една педя, а аз съм М размер,  голяма набутвация е Зара. Платих доставка, сега доколкото разбрах понеже нямаме пункт за връщане в града трябва да платя и връщането. Големи боклучки продават в последните няколко години. Чудя се ако занеса в офис на Спиди дали ще плащам връщането? Някой връщал ли е скоро?

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 22:28 от Blake

Общи условия

Активация на акаунт